Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

K...a tak jak kiedyś pisałem jak bardzo upadła ta piłka na świecie że nr 1 w Spain jest Morata.

Tak.To Niemcy są czarni? Jak Szwarceneger?
Zieloni terroryści znów atakują.
tego kibica?![]()
Nowe wieści ws. spadochroniarza na stadionie. "O mało się na mnie nie rozbił"
Tuż przed meczem Euro 2020 na murawie stadionu w Monachium wylądował spadochroniarz. Mężczyzna przeleciał tuż nad trybunami, mamy nowe wiadomości w sprawie. Okazuje się, że podczas lądowania ucierpieli kibice. Rozmawialiśmy z Polakiem, który jest na meczu.www.onet.pl
Powinni go zamknąć na kilka lat. Miałby czas zmądrzeć.

Tak, kibica zielonychtego kibica?![]()

Problem pojawia się gdzieś w okresie 15/16 lat i ciężko mi stwierdzić, z czego wynika.

To też prawda, bo również znam takich, którzy przez to z klubu wylecieli. Pytanie czy jest to aż tak duży odsetek i czy jest to odpowiednio monitorowane.
W tym wieku zaczynaja się balety i chłopaki często grubo lecą z tematem. Wcale tutaj nie żartuje bo miałem sporo kolegów, którzy byli w młodzieżowych kadrach polski na różnych poziomach i opowiadali, że nawet na zgrupowaniach właśnie w tym wieku zaczynało się ostre chlańsko.
Miałem trzech ziomków, którzy trafili do Lecha do akademii. Naprawdę potrafili dobrze grać i krecili seniorów jak chcieli a na lokalnym turnieju, gdzie przyjeżdżała masa drużyn z połowy Europy błyszczeli. Wyjechali do Poznania i potem wyżej srali niż dupę mieli, co to nie oni, a jak wracali "na wioskę" to hulaj dusza piekła nie ma, jak kończyli imprezę to nieprzytomni i na czworaka. Jeden koniec końców skończył w Warcie, pozostała dwójka nie mam pojęcia.To też prawda, bo również znam takich, którzy przez to z klubu wylecieli. Pytanie czy jest to aż tak duży odsetek i czy jest to odpowiednio monitorowane.
Jest możliwe, sam jak grałem w juniorach w okręgówce to zaliczyłem - trener (który był niewiele starszy od nas) na wyjazdach po tych wszystkich kartofliskach sam kazał kierowcy się zatrzymywać przy wiejskich sklepikach, żeby każdy mógł się zaopatrzyć w suplementy pomagające w uzupełnieniu płynów po meczu.
W tym wieku zaczynaja się balety i chłopaki często grubo lecą z tematem. Wcale tutaj nie żartuje bo miałem sporo kolegów, którzy byli w młodzieżowych kadrach polski na różnych poziomach i opowiadali, że nawet na zgrupowaniach właśnie w tym wieku zaczynało się ostre chlańsko.
Spalony, to spalony, a w tej sytuacji jak najbardziej słusznyWkurwia mnie ten var. Fajna bramka, spalony z pizdy, a jak kogoś sfauluja żeby dać zasłużoną kartkę to ni huja. Ruscy już by się pakowali do łagru na Syberię a tak jeszcze może coś ugrają![]()

Nazwisko zobowiązujeZiomek z Walii przyakotrzyl, ale Burak powinien obejrzec czerwona.
Sam liczyłem, że powalczą - eliminacje 3 bramki stracone tylko. Myślałem, że żelazną obroną pozwolą sobie na jakieś punkty a tu 2 mecze 5 straconych bramek i obrona pewna jak w Orle Stanica.Ponoć Turcja miała być czarnym koniem tych mistrzostw.
![]()