Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niemców MMA (walki freaków w tej formule również) chuj obchodzi. Jedyne eventy, które robiły jakikolwiek ruch to gale od Czeczenów dla Czeczenów. Nawet UFC odpuściło sobie rynek niemiecki, totalna strata czasu i pieniędzy.Jak Malik Śmietana nie jest głupi to zrobi galę u niemców opartą na gangsta raperach. W Polsce się nie nachapie
Hm, no to trochę nieciekawieNiemców MMA (walki freaków w tej formule również) chuj obchodzi. Jedyne eventy, które robiły jakikolwiek ruch to gale od Czeczenów dla Czeczenów. Nawet UFC odpuściło sobie rynek niemiecki, totalna strata czasu i pieniędzy.
Wybitny pieśniarz i alimenciarz!BodyChrist bardzo niedoceniana postać.
Mówię o kurwa, co to reaktywowali Elite, a tu klops jakaś podróba z yupiterami cfelebrytami
Co to było to elite ?Mówię o kurwa, co to reaktywowali Elite, a tu klops jakaś podróba z yupiterami cfelebrytami
Na pewno nie organizacja z walkami cfelebrytów. Nawet zawalczył dla nich nasz rodak Mamed.Co to było to elite ?
Michał Milowicz ring announcerem Elite. Mocno przeterminowany celebryta
Ponoć nawet sobie zrobił tatuaż Elite. Co za dzbanisko.
Co to jest to Elite? na spodenkach Overeem miał ich logo ale możesz wytłumaczyć bo chyba coś mnie ominęłoElite MMA wrzuca metryki zawodników.
Właśnie wrzucili że Mielonidas jest rocznik....1978.
Ja pitolę , jestem w szoku
W październiku...43 lata.
Co to jest to Elite? na spodenkach Overeem miał ich logo ale możesz wytłumaczyć bo chyba coś mnie ominęło
Ale to Elite Fighters czy Elite MMA ChampionshipFreak federacja. Na insta nawet więcej obserwujących od VIP mma.
Miedzy innymi będzie tam pierwsza walka w historii 3 vs 1 . Czy też odpad z Fame 43 letni Mielonidas oraz walka wieczoru Warszawski Dresik vs rekordzista Polski w ilości walk na małym dystansie Murański.
Ziomeq wiele cię ominęło. Zobacz sobie ich konfe.
Poezja co tam się działo. Dawno się tak nie uśmiałem.
Ale to Elite Fighters czy Elite MMA Championship
Przecież o Elite Fighters wiem od pierwszego dnia oglądałem przecież ich konfe
To jest przecież federacja wykopków
Przez tutuł tego wątku nie wchodziłem tu
Chyba jest do zmiany bo wprowadza ludzi w błąd
Panie @Dzihados proszę zmienić nazwę tego tematu na Elite FightersTen wątek jest o Elite fighters.
Czasami na nich wchodzę, oglądałem strima u magicala i pierdolila o jakiejś aferze z elite dlatego się zainteresowałem.Śledzisz insta Elite fighters? Co się odwala u nich to niesamowite
Azjata z blondyna lata awionetka i pająki na siebie kładą.
Ta federacja jest niesamowita
Czasami na nich wchodzę, oglądałem strima u magicala i pierdolila o jakiejś aferze z elite dlatego się zainteresowałem.
Ogólnie dziwnie promują ta gale, wydają siano na jakieś hotele lub prowadzą live z Mongołem gdzie ten myje włosy… bez sensu
Zobaczymy jak im gala wyjdzie
Gromda ma najlepsze ring girls w PolsceO cholera.
O tym mówiłem. Marketingiem zjadają wszystkie freak federację.
Gromda ma najlepsze ring girls w Polsce
Chodzi ci o te laski na rurkach co są prawie nagie podczas walk Gromdy?