Witam
Chciałem zwrócić uwagę na pewną pomyłkę w rankingach na mmarocks mianowicie:
W rankingu mma w HW Junior Dos Santos jest przed Cainem Velasquezem (JDS 4, CV 5), natomiast w rankingu UFC CV jest 2 a JDS 3.
Może to i małe niedopatrzenie ale rzuca się w oczy :D
"Mistrz UFC danej kategorii zawsze na pierwszym miejscu.
Ranking obejmuje tylko zawodników UFC i jest trochę inaczej zestawiany niż nasz ogólny ranking MMA. O miejscu zawodnika oprócz umiejętności i wygranych walk decyduje też pozycja w organizacji i szanse zawodnika na walkę pas mistrza. Dlatego zwykle na drugich i trzecich miejscach znajdują się pretendenci do pasów mistrzowskich."
"Ranking obejmuje tylko zawodników UFC i jest trochę inaczej zestawiany niż nasz ogólny ranking MMA. O miejscu zawodnika oprócz umiejętności i wygranych walk decyduje też pozycja w organizacji i szanse zawodnika na walkę pas mistrza. Dlatego zwykle na drugich i trzecich miejscach znajdują się pretendenci do pasów mistrzowskich."
kurwa kto taki ranking wymyslil to ja pierdole jak mozna lesnara na drugim miejscu plasowac .... kurwa ledwie 7 pojedynkow ma z czego 2 porazki co prawda mial pas ufc ale co kurwa dostal to powinien dalej spasc z carwinem ledwie wygral i co to sa umiejetnosci duze zal was
Ja bym ujął to tak, odrób lekcje, na temat powstawania rankingów i tego kto, za co w danym momencie na jakims miejscu jest :) Chociaż z tym nastawieniem nie sądze by argument za tym doszedł do Ciebie, "bo nie i ch*j". Może to kolejna prowokacja, nie wiem, ale ileż można tłumaczyć to samo...
Obiecuję że jak wrócę do domu to dam mu profilaktycznego bana. Miesięcznego. Tak żeby mógł się do lekcji przyłożyć. Z komórki nie będę grzebał w IP bo jeszcze pół małopolski zbanuję ;)
Ten tekst powinnien być hiperłaczem do strony z rankingiem UFC. Może wtedy ludzi przeczytaliby tekst i nie zdawali ciągle tego samego pytania. Swoją drogą ranking UFC wydaje mi się niepotrzebny.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.