DT-Shogun HI-TEC Nutrition

@shogun14 Jest to co mówiłeś, czyli jesteś bardziej agresywny, nie czekasz na cios przeciwnika. Sparingpartner odstaje od Ciebie dużo. Podobają mi się kombinacje na tułów. Dobrze radzisz sobie w pół-dystansie. To co mógłbym poradzić, żeby zachować ten półdystans to więcej prostych na odejściu i fronty, gdy przeciwnik chce skrócić dystans, również w udo. Pozdro byku ;)

Staram się wyciągać wnioski z każdej mojej walki, ta z grudnia na Pucharze Polski nie daje mi spokoju do teraz, dalej jestem zły na siebie bo miałem szansę na medal, a zawaliłem przez swój brak agresji i bardzo defensywną postawę, staram się jak mogę zachowywać półdystans ale niestety większość moich przeciwników jest wyższa niż ja, walka zazwyczaj toczy się w krótkim dystansie, lub bardzo na dystans, w półdystansie jestem punktowany jak pies. Niestety dla mnie czuję się tam najlepiej. Fronty w udo z kolegą raczej odpadają na zawodach owszem, do poprawy mam jeszcze walkę w klicznu, rozciągnąć się lepiej, popracować nad unikami. do 22 kwietnia mam czas potem już tylko sprawdzian tego czego się nauczyłem, czekają mnie bardzo pracowite 2 miesiące. Po Mistrzostwach Polski Muay Thai, klub znów organizuje gale, postaram się porozmawiać z trenerem żeby zorganizował mi tam pierwszy pojedynek zawodowy w formule K1, jak się uda być może od przyszłego roku będę starał się walczyć coraz więcej zawodowo, bo zawsze są z tego jakieś zyski i inne przygody, ciężko to będzie pogodzić pewnie z pracą ale dam radę, jestem jeszcze młody i ambitny :D

T1gwnNF.png

Dzień 190- Szlify przed zawodami ligowymi (20.02.2016) Dzień treningowy

Siemka, dzisiaj się wyspałem wstałem o 9 ! Zjadłem ładnie śniadanko, po oko godzinie poszedłem na skakankę wyskakałem z siebie 2kg zjadłem wypiłem i było okej doszedłem do siebie, później wybrałem się na saunę tym razem nie zrobiłem błędu i zabrałem ze sobą carbo i bcaa bo później miał być trening i powiem szczerze dałem sobie radę, jestem już zmęczony traceniem wagi w takim tempie, jedyne z czego jestem zadowolony to to że nie muszę iść robić badań, na tym etapie chyba bym zjechał przy pobieraniu krwi, nie mam kompletnie siły. W przyszłym tygodniu zrobię i tak kompleksowe badania, jeszcze raz sprawdzę serce, oczy i być może pomyślę o eeg czasem jednak warto sprawdzić głowę. Co do samopoczucia dzisiaj to mimo że nie mam mocy to humor jednak dopisuje jest dużo lepiej niż było bez dobrej suplementacji, witaminy robią robotę, magnez też poprawił wyniki serducha. Mam nadzieję żę w niedzielę będzie już kosa :D

Komentarz :

Waga leci w dół, dzisiaj wieczorem zaraz po treningu 65,9 (wczoraj źle podałem), po jedzeniu 66,4 czyli rano będzie w granicy 65,6.

Trening :

Skakanka :
1h 8min

Muay Thai :
rozgrzewka
technika
tarcze 3x2min
tarecze wytzymałość 3x3min 20 sek

Forma przy cięciu wagi :
index.php

Dieta :

1- 2jaja + 50g boczku + szczypirek
2- 300g ziemniaków + 150g kurczaka
3- szejk węglowodanowy
4- 2jaja + 50g boczku + szczypirek
index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :

baton musli po treningi 30g

Suplementacja :
Glukozamina 3 kapsułki do śniadania
Vitamin A-Z do śniadania 2 tabletki
BCAA 10g po saunie
Magesium Citrate 10g po skakance
Potas 320mg po skakance
Thermo Fusion 2 tabletki do skakanki + 2 do MT
Carbo Pur 75 do suany
Blade 10g do treningu

Kq9UaH8.jpg

Magnez - zamówienie u Hi-tec puszka 300g
Potas - w Aptece

Magnez raz dziennie, a z Potasem różnie zależy od tego ile walę stymulantów, ale zazwyczaj raz dziennie. Więcej info to PW

T1gwnNF.png

Dzień 191- Szlify przed zawodami ligowymi (20.02.2016) Dzień treningowy

Siemka, dzisiaj już czuję bardzo skutki zbijania wagi nie mam bardzo siły na jakieś zrywy na treningu jednak poszło ze mnie prawie 3kg już w 2 dni nie ma się co dziwić, jedynie siła jest na skakance żeby godzinę z hakiem poskakać, jutro robię zapas i cały piątek nie wychodzę z wyrka odpoczywam leżę i patrzę w sufit odpalam fife, lub inne gry i robię to na co nie miałem czasu przez ostatnie miesiące, czyli czas dla siebie, może nawet postaram się jakoś z rodzicami dogadać bo ostatnio u mnie krucho z kontaktami wiele spięć było, cięzki miesiąc w sumie. Humor jakoś dopisuje, ale ostatnio więcej osób chce coś ode mnie np kolega chce żebym mu pomógł z dietką i treningami na siłce, siostra i brat podobnie widzę że szykuje się pracowity tydzień jeszcze muszę przygotować prezentację do szkoły na temat zdrowego odżywiania i jak przygotować sylwetkę do lata, mam przerąbane bo sporo wiedzy muszę zgłębić. Dzisiaj na MT było zero mocy gdyby nie przedtrenigówka to chyba bym po 10 minutach poszedł do szatni włączył prysznic i tak stał nie miałem kompletnie ochoty uroki przygotowań w moim wykonaniu, ostatni tydzień to zmuszanie się do wszystkiego bo jest ogromne zmęczenie...

Komentarz :

Waga leci w dół, po jedzeniu 65,4 jutro 64,5 myślę będzie więc nawet spory zapas zrobię

Trening :

Skakanka :
1h 8min

Muay Thai :
rozgrzewka
zadaniówka
kontry
worek 2x2min
tarecze wytzymałość 4x2min

Dieta :

2- 300g ziemniaków + 150g kurczaka
3- szejk węglowodanowy
4- 2jaja + 50g masła

post-237140-0-98222800-1455742341.jpg

post-237140-0-61421500-1455742337.jpg

post-237140-0-25408200-1455742332.jpg

Cheat w ciągu dnia :

ładowanie dżemem
morda.gif
(nawet nie wiedziałem że dżem może być tak dobry jak się je 100g węgli dziennie maks)

Suplementacja :
BCAA 10g po skakance
Potas 320mg po skakance
Thermo Fusion 2 tabletki do skakanki + 3 do MT
Blade 10g do treningu MT

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 192- Szlify przed zawodami ligowymi (20.02.2016) Dzień treningowy

Siemka, dzisiaj już dzień euforii na wadze 63,7 czyli waga jest rano na czczo będzie 63,1~62,9 jutro zrobię jeszcze delikatny zapas i można w sobotę walczyć ogólnie plan mam taki. Przyjadę wcześniej wagę załatwię zaraz o 9 jak się zacznie, wypiję 150g Witargo + 20g bcaa potem zjem oko 600g ziemniaków do tego karczek a po oko godzinie wypiję jeszcze 150g carbo + magnez + potas. Do tego w międzyczasie sporo wody, bo jedyne o czym teraz marzę to woda zimna z lodem, inny sposób niż odwodnienie się nie wchodził w grę za dużo miałem do zbijania w tak krótkim okresie, pewnie spadło sporo mocy, dlatego dzisiaj już zacząłem drobne ładowanie jutro kolejny etap ładowania. Co do dnia dzisiejszego to wpadła jedynie skakanka, trenuje już od tygodnia do nowego konkursu HI-TEC, po południu wpadła sauna i było miodzio, niestety uciekł mi autobus a że następny jechał za godzinę to zrobiłem sobie spacerek do domu, taka godzinka piechotką luźnym tempem, po powrocie czułem się jakbym nic nie pił od kilku dni tak mnie suszy a nie wiem jak sobie z tym poradzić. humor jest jaki jest zadowolony już nie jestem ale znów ogniem nie zieję jestem zwyczajnie zmęczony ! Jeszcze 2 dni trzymajcie kciuki ! :D

Komentarz :

co tu dużo mówić waga jest jutro lekki zapas będę robić, sobota i niedziela będę jeść ! :D

Trening :

Skakanka :
1h 20min

Dieta :

2- 200g ziemniaków + 200g karczku
3- ---
4- ---

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :

baton musli 30g po saunie

Suplementacja :
BCAA 10g po skakance
Potas 320mg po skakance
Thermo Fusion 3 tabletki do skakanki
Blade 10g do treningu MT
Carbo PLUS 150g w domu po saunie

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 193- Szlify przed zawodami ligowymi (20.02.2016) Dzień nie treningowy

Siemka, dzisiaj rano waga pokazała już 63,1kg czyli waga idealnie była w limicie, ale o 10 zadzwonił trener powiedział że nie ma nikogo dla mnie do walki to znaczy byli zawodnicy z 1 lub 2 walkami na koncie. Więc uznał, że nie warto mnie z nimi puszczać i powiedział że jest jeden dobry przeciwnik w 67kg, zgodziłem się. Dla mnie to nie problem podskoczyć o 4kg w górę w ciągu jednego dnia, więc dzisiaj prawie cały dzień się ładowałem zjadłem sporo węgli, jedzenia które da mi siłę i uzupełni glikogen, ostatecznie najwięcej waga mi pokazała 68,1kg ale przy tak napędzonym metabolizmie jutro do 8:00 waga znów pokaż 66,8~9. Wagą się już nie martwię ewentualnie zbiję 100g do limitu przed wagą, nie jest to wielki problem już dla mnie !
Trzymajcie kciuki jutro postaram się już wrzucić filmik i jakieś zdjęcia jeśli nie to całość będzie na dniach !

Komentarz :

Dzisiaj ładowanie, jestem przeładowany waga pokazuje 67,8kg

Trening :

Wolne ładuje baterie !

Dieta :

1- 2jaja + 100g chleba żytniego + ser + szynka
2- 300g ziemniaków + 200g karczku
3- 200g Carbo Plus + 30g Whey c6 + 20g bcaa
4- 2jaja + 100g chleba żytniego + ser + szynka

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :

Suplementacja :
BCAA20g po
Magesium Citrate 10g do śniadania
Potas 320mg do śniadania
Carbo PLUS 200g w szejku

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 194- Walka Ligowa (20.02.2016) Dzień WALKI !

Siemka, dzisiaj rano od 6:15 byłem na nogach, rano sprawdziłem wagę pokazała 66,9kg więc do 9 chodziłem o suchym pysku, później po wadze zaraz nastąpiło ładowanie, wypiłem 2 konkretne szejki w między czasie troszkę węgli prostych w postaci czekolady czy ciastek, co do dnia to od rana nie miałem nastawienia do tej walki, czemu ? Po głowie chodziła mi moja 1 walka kiedy w kategorii 67kg dostałem tęgie manto, jakoś ciężko mi się tego z głowy pozbyć. Ta dzisiejsza walka na pewno podbudowała moją wiarę w siebie, chęć osiągania kolejnych sukcesów oraz dała sporo doświadczenia, wiele mam do poprawy co widać na filmiku jestem co najwyżej średniakiem, ale grunt to wierzyć w to że osiągnie się postawione cele. Co do planów na później. Dzisiaj i jutro jeszcze poszaleję dwa luźniejsze dni kiedy zjem sobie to na co mam ochotę bez patrzenia na gluten czy inne rzeczy. W poniedziałek zrobię jeszcze luźne wybieganie. a później cały tydzień odpoczywam. Poniedziałek 29 lutego będzie dniem kiedy zaczynam 2 miesięczny cykl przygotowań do MP. Co do kategorii wagowej na MP podjąłem decyzję, mam zamiar walczyć w kategorii do 60kg, patrząc na przewagę warunków fizycznych jaką miał dzisiaj mój dzisiejszy przeciwnik wolę zejść niżej niż ryzykować, czy walczyć w dystansie na jakim nie czuję się pewnie.

Komentarz :

Na wadze 66,9kg
morda.gif

Trening :

Walka Ligowa :

Ja : Niebieski kask, czerwone rękawice, osobnik niższy o głowę
morda.gif

walka wygrana przez uderzenie kolanem w głowę. "KO"

rozgrzewka :

index.php

Dieta :

1- ----
2- 150g vitargo + 20g bcaa
3- 150g carbo + 20g bcaa
4- 100g ryżu + 300g kurczaka
5- pizza + 2 piwka

index.php

Cheat w ciągu dnia :
czekolada, ciastka, rurki z kremem, piwko, pizza.

Suplementacja :
BCAA 40g na ładowaniu
Carbo PLUS 150g na ładowaniu
Carbo PUR 150g na ładowaniu

Kq9UaH8.jpg

Last edited:
T1gwnNF.png

Dzień 195-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Wolne !

Siemka, dzisiaj zaczynam odpoczynek, jutro jedynie ustępstwo żeby pozbyć się tego co było przez weekend a potem cały tydzień lenimy się i zajmujemy sobą, będzie to świetny czas żeby wyczyścić głowę do końca ostatnio się nie udało, podejście numer dwa mam nadzieje już będzie dużo bardziej udane. Co do dnia dzisiejszego to jak widać znów poszalałem, ale jakoś mi lepiej nie wiem czy łatwiej ale jest mi lepiej z tym że wreszcie zjadłem te rzeczy na które miałem ochotę, bez większego kontrolowania się, cały dzień prawie spędzony w domu odpaliłem sobie konsolkę której dawno nie używałem i zacząłem ogrywać klasyki, na początek poszedł Red Dead Redemption i w sumie na tym się dzisiaj skończyło, gra znów mnie porwała na kilka dobrych godzin, dawno nie grałem i widać jak mi tego brakowało szkoda że jestem tak zabiegany i nigdy nie mam czasu posiedzieć i zająć się sobą.

Komentarz :

teraz odpoczywam !

Trening :

wolne !

Dieta :

1- 3 jaja + 50g boczku
2- pizza + cola
3- 150g kurczaka + 250g ziemniaków
4- piwko + ciastka
5- budyń + 2 kanapki

index.php

Cheat w ciągu dnia :
ciastka, rurki z kremem, piwko, pizza.

Suplementacja :
Magnesium Citrate 10g do śniadania
Potas 320mg do śniadania
glucosamin 3 tabletki do śniadania

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 196-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Roztrenowanie !

Siemka, dzisiaj takie roztrenowanie, musiałem wywalić z siebie to co było po weekendzie, wybiegać ten fat po pizzy i ogólnie poprawić samopoczucie, zawsze po czymś takim czuję się dziwnie i ociężale coś wtedy wręcz zmusza mnie żeby się podnieść i iść trenować, taki już mój urok nawet jak odpoczywam muszę coś zrobić jakoś nie wyobrażam sobie samego siebie siedzącego przed TV z browarem. Co do humoru, to dzisiaj zacząłem sobie układać wszystko w głowie więc mam lekkie mieszane uczucia, nie umiałem przez to wysiedzieć w domu robiłem wszystko żeby z niego wyjść, siedzenie mnie tylko dobijało, chciałem się też odciąć od myśli, ale dało mi to przynajmniej czas pomyśleć, ustabilizować wszystko i mam nadzieję że następne 3 dni tylko poprawią stabilizację, bo może być kiepsko. Co do treningów to bieganie takie jakbym pierwszy raz od dawna biegał, czułem się mega ociężale, biegłem wolno i zachowawczo, co do MT to trening mimo że na luzie to widać że po takim odpoczynku wszedł jak masło tego mi było trzeba wiele sobie poprawiłem ! :D

Komentarz :

Roztrenowanie, 3 dni wolnego już dały mi niezłego kopa z energią.

Trening :

Bieganie :
12km
czas - 52min 55sek
tętno - 150-155
średnie - 152
maks - 164
kcal - 590

Muay Thai :
rozgrzewka
shadow box
zadaniówka 6x1min
worek 4x1min
tarcze 4x1min
tarcze dynamika oko 8min

Dieta :

1- 3 jaja + 50g boczku
2- 200g karczku + 300g warzyw
3- bułka + dżem + 75g whey c6 + 300ml mleka
4- 300g zmieniaków + 150g kurczaka + 200g surówki

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
mleko, piwko, bułka, dżem, kilka cukierków, delicje

Suplementacja :
Potas 320mg do śniadania
glucosamin 3 tabletki do śniadania
bcaa 10g po bieganiu + 20g po MT
Blade 10g przed MT
Thermo Fusion 4 tabletki przed bieganiem + 2 przed MT

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 197-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Wolne !

index.php

Siemka, dzisiaj odpoczywam jak mówiłem kilka dni wolnego bardziej lajtowego podejścia do diety i próba ułożenia sobie wszystkiego pewnie zrobi swoje. Mimo, że dzisiaj cały dzień siedzę i zamulam w domu nie robiąc kompletnie nic po za myśleniem, samo to doprowadza mnie w różne skrajne stany, nie wiedziałem że tak ciężko ogarnąć głowę, długo to odwlekałem ale wreszcie coś z tym robię ale jak widać nie jest to takie proste bo są rzeczy z którymi ciężko wygrać. Może wizyta u specjalisty pomoże ? Nie wiem ale rozważam taką opcję jak sam sobie nie poradzę. Co do całego dnia to wpadła masa cheatów. Oraz troszkę filmów pełnometrażowych z mojego ukochanego Anime jak zajmować się sobą to już na maksa.

Komentarz :

Dzień wolnego.

Trening :

------

Dieta :

1- 3 jaja + 50g boczku
3- bułka + ser + szynka
4- bułka + dżem + szejk

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
bułki, herbatniki, czekolada, dżem

Suplementacja :
Vitamin A-Z 2 tabletki do kolacji
Magnesium Citrate 10g do kolacji
Potas 320mg do kolacji
glucosamin 3 tabletki do kolacji
bcaa 10g po do kolacji

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 198-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Wolne !

post-237140-0-60596300-1456262745.jpg

Siemka, dzisiaj znów odpoczywam, mimo że miałem ochotę iść na trening grzecznie siedziałem w domu, jedyna aktywność jaką dzisiaj podjąłem to wyjście do Orange odebrać nowy telefon. Dzisiaj aktualnie sporo siedziałem i zajmowałem się opracowywaniem planu na najbliższy miesiąc, później posiedziałem troszkę przed TV bo już nie było co robić. Ogólnie humor dzisiaj dużo lepszy niż ostatnio, mam nadzieje że tak będzie jak najwięcej, bo mogłem na spokojnie ochłonąć i odpocząć, jutro w planach wyjazd na zakupy oraz wizyta na basenie i saunie ostatni już dzień odpoczynku więc muszę wykorzystać go maksymalnie.

Komentarz :

Dzień wolnego.

Trening :

------

Dieta :

1- 3 jaja + 50g boczku
3- budyń + whey c6 25g
4- bułka + dżem + szejk z bcaa i magnezu

[

Cheat w ciągu dnia :
mleko, budyń, bułka, czekolada

Suplementacja :
Vitamin A-Z 2 tabletki do śniadania
Potas 320mg do kolacji
glucosamin 3 tabletki do kolacji
bcaa 10g po do kolacji

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 199-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Wolne !

index.php

PT dzień 46

Siemka, dzisiaj ostatni dzień tak wielkiej laby, od jutra wracam do treningu zostały mi 2 miesiące na przygotowania do MP. Od jutra lecę z postanowieniami jakie sobie przez te dni zrobiłem. Sylwetka wreszcie coś ruszy do przodku bo ostatnio zmagałem się z wieloma drobnymi urazami, oraz poważnym problemem z głową, całe szczęście już wychodzę na duży plus. Dzisiaj bardziej jedzenie objazdowe bo o 10 wyszedłem z domu i czekała mnie wizyta w sklepie w sąsiednim mieście, po zakupach udałem się na basen i saunę do domu wróciłem po godzinie 17 dzisiaj już raczej dobijanie rozpiski treningowej więc czekała mnie też wizyta u trenera i ustalenie dodatkowych szczegółów. Humor dzisiaj na plus większość dnia spędziłem w dobrej atmosferze. Wieczorem zacząłem oglądać Creeda ale nie dałem rady dokończyć jutro już wcześnie pobudka więc muszę odpocząć.

Komentarz :

Dzień wolnego.

Trening :

------

Dieta :

1- 3 jaja + 30g masła + 80g pieczywa + ser + szynka
2- bułka + ser + szynka + czekolada
3- bułka + ser + szynka + danio + jogurt
4- 200g karczku + 500g ziemniaków

post-237140-0-98732400-1456435070.jpg

post-237140-0-63397300-1456435064.jpg

Cheat w ciągu dnia :
mleko, czekolada, danio, jogurt

Suplementacja :
Vitamin A-Z 2 tabletki do kolaji
Potas 320mg do kolacji

Kq9UaH8.jpg

Prowadząc wcześniej dziennik na innym forum. Jeden z przedstawicieli odezwał się czy jestem zainteresowany współpracą. :smile:

T1gwnNF.png

Dzień 200-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

index.php

Siemka, dzisiaj już wracam po przerwie, baterie naładowane, samopoczucie dużo lepsze niż przez ostatnie tygodnie plan do trenowania gotowy. Więc przez najbliższe 2 miesiące będzie prawdziwy ogień. Humor dzisiaj wręcz przedni, rano szybko pobudka i wizyta na siłowni, tam wszedł bardzo dobry trening, ciężar jak i ilość serii jeszcze bardziej takie żeby przyzwyczaić ciało do trenowania żeby nie zmagać się z zakwasami przez cały tydzień. Co do drugiego treningu to zaczął się też trening przygotowania kondycyjnego i wytrzymałościowego więc muszę pogodzić przygotowanie siłowe z wytrzymałością w sumie nie mam wyboru za mało czasu żeby zrobić 3 konkretne cykle z przygotowaniem. Mam nadzieję że częstotliwość treningów mnie nie zabije bo czasem dochodzi do 12 treningów w tygodniu z sobotą lub niedzielą wolną. Co do wcześniejszych problemów, są w większej części zażegnane takie samopoczucie raczej już mi nie będzie nigdy grozić podczas tego cyklu. Za 2 miesiące najważniejsza dla mnie impreza w tym roku. Cel ? Medal, jaki ? Złoty i tego się będę trzymać. Kategoria jaką obieram to 60 lub 63,5 w czym polecę powiem dopiero w końcowej fazie przygotowań bo na to się składać będzie wiele czynników. Można powiedzieć Kielce nadchodzę !
box.gif

Komentarz :

Teraz zaczynam pozbywać się wody która naszła przez tydzień.

Trening :

Siłownia :
FBW B :
Clean and Jerk 3x5/40/45/47,5kg
Przysiad Tylni 3x5/60/70/82,5kg
Wyciskanie sztangi 3x5/40/45/47,5kg
Wiosłowanie 3x15/40/45/47,5kg
brzuch 4 różne ćwiczenia
rozciąganie statyczne
całość 45min

Muay Thai :
Trening 1 :
Rozgrzewka
Sparing 3 przeciwników, co 4 minuty wchodzi świeży razem 12min
Sparing 3x3 min

Trening 2 :
Rozgrzewka
Sparing 4x3min
tarcze technika 3x3min
tarcze wytrzymałość 3x3min

oba treningi 2h 45min +/-

Dieta :

1- 3 jaja + 30g masła
2- 150g kurczaka + 300g warzyw
3- 400g zieminaków + 200g karczku
4- 50g płatków jaglanych + 3 jaja + kako + dżem + pomarańcza

index.php

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
brak

Suplementacja :
Carbo Plus 50g na MT + 50g na siłowni
BCAA 10g na MT + 10g na siłowni
Blade 10g przed MT
Thermo Fusion 2 tabletki przed siłownią + 3 tabletki przed MT
Glucossamin 3 tabletki przed MT
Whey c6 25g do kolacji
TCM 5g przed siłownią

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 201-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

index.php

Siemka, dzisiaj jednak poczułem efekt powrotu na siłownię, rano obudziłem się z potwornymi domsami na nogach, mimo że nie szalałem z ciężarem cały przyszły tydzień dalej ciągnę "niskie" ciężary żeby jakoś rozchodzić te zakwasy. Co do całego dzisiejszego dnia to wpadło tylko bieganie na czczo po południu miał być 2 trening ale jak mówiłem nie chcę zbyt gwałtownie ruszyć po przerwie żeby na starcie się nie zajechać, trening poranny to i tak było dla mnie za wiele, czułem się jeszcze gorzej nogi wręcz do wymiany. po powrocie szybki śniadanko i powrót do łóżka, zobaczyłem sobie kilka filmów i później dostałem propozycję wyjścia na saunę z której skorzystałem. Niestety nie było idelanie kiedy już po 20 byliśmy na mieście skończyło się sprzeczką po której mało nie doszło do burdy.. za dużo narkotyków u niektórych nie jest dobre. ogólnie cały dzień pozytywny nastrój :D

Komentarz :

Luźniejszy powrót do treningów

Trening :

Siłownia :

Bieganie :
14km
czas 1h 1min 22sek
tętno 150-155
średnie 152
maks 188 (błąd odczytu)
kcal 684

Dieta :

1- 3 jaja + 30g masła
2- 150g kurczaka + 300g warzyw
3- 100g kaszy + 200g karczku
4- hamburger + whey c6 75g

index.php

Cheat w ciągu dnia :
Hamburger po saunie

Suplementacja :
BCAA 10g po bieganiu
Glucossamin 3 do śniadania
Whey c6 75g do kolacji

Kq9UaH8.jpg

Nadrobiłem Twoją ostatnią walkę.
Agresja na plus, końcowa akcja latające kolano i nokaut w klinczu na piątkę ;)
Widzę, że w tej prawej masz pierdolnięcie i powinieneś z tego korzystać i ustawiać każdego pod tę prawą rękę.
Jedyne do czego mogę się doczepić to troszkę chaotyczne wymiany, defensywa nad która trzeba popracować, no i to, że od początku nie skracałeś dystansu.
Pozdro tak trzymaj ;)

Nadrobiłem Twoją ostatnią walkę.
Agresja na plus, końcowa akcja latające kolano i nokaut w klinczu na piątkę ;)
Widzę, że w tej prawej masz pierdolnięcie i powinieneś z tego korzystać i ustawiać każdego pod tę prawą rękę.
Jedyne do czego mogę się doczepić to troszkę chaotyczne wymiany, defensywa nad która trzeba popracować, no i to, że od początku nie skracałeś dystansu.
Pozdro tak trzymaj ;)

Dzięki wielkie. :D
Tak, siła w łapach jest ogromna jak na moją niską kategorią wagową, teraz planuję start w 60 to siła będzie zdecydowanym autem niestety brak szybkości będzie troszkę doskwierać ale postaram się coś wymyślić. Tak wiem wymiany były bardzo chaotyczne, nie miałem pomysłu na żadną akcję, kiedy zobaczyłem mojego przeciwnika to co sobie ustawiłem w głowie zaraz przepadło bo z takim wielkoludem jeszcze nie walczyłem. Defensywa też słaba, teraz właśnie na tarczach nad nią pracuje muszę jak najwięcej pracować żeby w 2 miesiące wycisnąć z siebie jak najwięcej. Tak jak mówiłem nie miałem pomysłu jak zabrać się za tą walkę od momentu jak zobaczyłem przeciwnika i w pierwszych atakach nadziewałem się na jego proste z biegiem czasu pozwalałem sobie coraz śmielej bo widziałem że coś co planuje wychodzi, ale masz dużo racji muszę nad tym pracować to nie to samo co sparing z kimś mojego wzrostu. :D

T1gwnNF.png

Dzień 202-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !

Siemka, dzisiaj ostatni dzień wolnego od szkoły. Jutro już wita mnie smutna szara rzeczywistość niestety nie jestem zadowolony z powrotu ale za 3 tygodnie znów wolne i będzie tak jak być powinno. Co do dnia dzisiejszego, to rano wstało o 8 i już nie było mowy o spaniu, wstałem taki wypoczęty jak nigdy, więc wpadło szybkie śniadanko dokończenie kilku zaczętych projektów i zadań do szkoły a o 12 zaczął się prawdziwy koszmar, przez oko 6 godzin robiłem sklejkę z ostatnich zawodów na klubowy fp na facebooku. Nie powiem praca nie taka zła ale analizowanie ponad godzinnego materiału, i cięcie wybranych fragmentów na kilkusekundowe akcje nie należał do przyjemności. Efekt końcowy zamieszczam w linku do wideo na klubowy fb. Po za tym dzisiaj 1 raz od miesiąca wsiałem do auta żeby przypomnieć sobie jak się jeździ ostatni raz siedziałem 1 lutego na egzaminie który umoczyłem, kolejny egzamin w piątek więc wypadło pojeździć. Do tego wpadł krótki spacer a tak dzień w większości to praca i jedzenie w między czasie, niestety 10 godzin na komputerze nie było dla mnie mega przyjemne. strasznie czuję się zmęczony i oczy dość bolą. Nie mówię o głowie o denerwowania się na materiał filmowy.

Komentarz :

Dzień wolnego. Ostatni wolny weekend.

Trening :

Wolne !

Taką składankę zrobiłem z ostatnich zawodów zapraszam do obejrzenia :

Dieta :

1- 3 jaja + 50g boczku
2- 150g indyka + 300g warzyw
3- 4 pomarańcze + whey c6 50g
4- 200g karczku + 400g ziemniaków

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
kilka cukierków.

Suplementacja :
BCAA 10g po do śniadania
Glucossamin 3 do śniadania
Whey c6 50g do obiadu

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 203-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

Siemka, dzisiaj ruszam na ostro domsy poszły w niepamięć i siadł mi mega trening na siłce ! Po zrobieniu kilku ćwiczeń wreszcie zwiększyłem mobilność kolan przez co robię pełne przysiady jest to dla mnie kolejny sukces ale moje ciężary poszły w dół i to mega, na przysiad dzisiaj ledwo 90kg wziąłem ale myślę że do 2 tygodni 100-110 będzie w zasięgu. Muszę wzmacniać kopyta bo Low kicki mocno bolą. Dzisiaj w sumie dzień nijaki pogoda nie napawała optymizmem, przez co raczej siedziałem zamyślony, bez większej motywacji na cokolwiek w szkole na 6 lekcji na 2 zrobiliśmy coś co zwiększa moją wiedzę przed maturą cała reszta przesiedziana i przespana, żałuję, że poszedłem do szkoły ale jeszcze 3-4 tygodnie będę chodził bo gonią z ocenami bo za chwilę wychodzimy do matury będę szykowac się sam nie ma sensu. Co do treningów to oba weszły jak marzenie mimo że przed MT byłem już nieco ospały bo jeszcze się nie przestawiłem na wczesne wstawanie, dlatego ratowałem się Bladem ale jest to ostatnia przedtreningówka na bardzo długi czas.

Komentarz :

Dzisiaj już zaczynam na ostro trening i dieta na 120% dieta zmodyfikowana węgle na ++

Trening :

Siłownia :
FBW B
-Clean and Jerk 4x5/40/45/50/52,5kg
-Przysiad Tylni 4x5/60/80/85/90kg
-Wiosłowanie sztangą 4x15 40/45/50/52,5kg
-Wyciskanie na ławce prostej 4x5/50/55/60/62,5kg

Muaythai :
rozgrzewka
zadaniówka 6x1min (obrana i kontry)
tarcze 6x1min (low kick/middle kick/ front kick/ kolana )
tarcze 1x6min komplet
sparing dochodzeniowy co 1 minuta nowy przeciwnik 12min

Dieta :

1- 50g ryżu + 100g indyka
2- 4 jaja
3- 100g ryżu + indyk
4- 400g ziemniaków + indyk

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
prince polo

Suplementacja :
BCAA 10g do na siłowni + 10g na treningu MT
Whey c6 25g po siłowni
Carbo Pur 50g na siłowni
TCM 5g przed siłownią
Blade 10g przed MT
Thermo Fusion 2 tabsy przed Siłką + 3 tabsy przed MT

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 204-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

Siemka, dzisiaj naprawdę ciężki dzień w poniedziałki bardzo mało sypiam, nie jestem potem mocno ogarniający dlatego wywaliłem trening poranny bo o 4:35 nie jestem świadomy 4 godziny spania to za mało bez
str.gif
, więc trzeba więcej się regenerować, ogólnie dzisiaj humor do tyłka pogoda fatalna to i nie chcę się nic robić, w szkole męczarnia nie robimy kompletnie nic ! Po 6 lekcjach szybka zwijka do domu przynajmniej na spokojnie zjadłem, no i tyle. W domu krótka drzemka i wyjście na trening dzisiaj tylko jeden, na więcej cardio przyjdzie czas w okresie tygodnia, aktualnie walczę z syfem jaki we mnie zaległ, bo czuję się źle wpadnie pewnie kilka zabiegów na saunie. Co do treningu to siadł bardzo dobrze ale nie czuję się idealnie bo niby tracę wodę pocę się jak świnia efektów nie widać, co troszkę podcina skrzydła ale ufam że wyczyszczona w 1000% micha mi pomoże. Dzisiaj również dotarł do mnie kurier ! Bardzo dziękuję firmie HI TEC za wsparcie, potężna dawka supli przed zbliżającymi zawodami ogromnej rangi bardzo się przydają ! :D

Komentarz :

Trening na plus, waga subtelnie w dół ale dalej za mało dopiero 69,9 po całym dniu..

Trening :

Muaythai :
rozgrzewka
technika 3x2min
Sparing 14x4min

Dieta :

1- 4 jaja
2- 400g ziemniaków + 100g kurczaka
3- 400g ziemniaków + 100g kurczaka
4- 100g płatków owsianych + 50g Hi Anabol Protein

post-237140-0-75423800-1456864865.jpg

post-237140-0-40020200-1456864879.jpg

Cheat w ciągu dnia :
czysto

Suplementacja :
BCAA 10g na treningu MT
Carbo Pur 50g na MT
Thermo Fusion 3 tabsy przed MT
Hi-Anabol Protein 50g do kolacji
Glucossamin 3 tabsy do śniadania

post-237140-0-57092500-1456864874.jpg

post-237140-0-37413800-1456864869.jpg

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 205-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

Siemka, dzisiaj mocny dzień, jak kolega mnie dzisiaj określił znów wchodzę w tryb maszyny czyli skupiam się powoli tylko na treningach. Co do pobudki to jak usłyszałem go o 4:35 to zastanawiałem się po co ja go odpalałem. Chciałem go wyłączyć i iść dalej spać, ale uznałem że jak już jest włączony to nie ma że boli idę trenować. Po krótkiej walce weszło dobre wybieganie. Co do dalszej części dnia to znów żałuję, że byłem w szkole. Nie zrobiliśmy nic, cały dzień siedziałem i grałem na telefonie, czasem spałem no i jakoś odespałem pobudkę, chyba zacznę brać poduszkę do szkoły. Co do humoru, jestem zmierzły pogoda dalej nie jest za fajna. Co do treningu Muaythai to powiem tyle jestem zadowolony. Ale podejście na sparingach jednego znajomego zaczyna mnie coraz bardziej denerwować, czemu ? Stoczył swoją pierwszą walkę i troszkę sodówka mu do głowy uderzyła zamiast sparować na luzie jak ja trenować technikę, to strasznie się na pala, chce pokazać że jest najlepszy, dzisiaj żeby go troszkę ogarnąć sprzedałem mu "moralniaka" dałem się troszkę zepchnąć na liny minąłem dwa ciosy i kolega dostał "backfista" na szczękę dość mocno, padł i przez 5 minut podziwiał pęknięte szkliwo w zębie
morda.gif

Komentarz :

Waga jak zaczarowana, sylwetka na plus ale waga się ze mną nie lubi ostatnio.

Trening :

Bieganie :
dystans 12km
czas 52min 44sek + 6minut marszu
tętno 150-155
maks 199
morda.gif
(błąd pomiaru)

średnie 151
kcal 561

Muaythai :
rozgrzewka
sparing 4x3min
tarcze technika
tarcze kontry

Dieta :

1- 100g ryżu + 100g kurczaka
2- 4 jaja + 10g masła
3- 100g ryży + 100g kurczaka
Hi-Anabol Ptorein 50g + 200ml mleka
4- 300g ziemniaków + 100g kurczaka

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
czysto

Suplementacja :
BCAA 15g na treningu MT + 15g po bieganiu
Carbo PLUS 60g na MT
Thermo Fusion 3 tabsy przed MT
Hi-Anabol Protein 50g między treningiem

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 206-Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

Siemka, dzisiaj kolejna ciężka pobudka ale dałem radę ! Godzina 5 rano budzik dzwoni, jedyne znów co miałem w głowie to olać go i iść dalej spać ale pomyślałem sobie o tym co wcześniej sobie postanowiłem, co sobie obiecałem i czym chcę zdobyć no i wstałem jak rażony piorunem. Nie zawsze mam ostatnio ochotę podnosić się na trening szczególnie w okresie budowania "siły". Domsy na całym ciele są nie do zniesienia nie zawsze pomaga wybieganie czy konkretne rozciąganie ale da się z tym wygrać. Co do treningu, dzisiaj tylko jeden. Jak wyszedł ? Nie powiem dość słabo, nie jestem zadowolony ostatnio ze swoich czasów ale jest to wina roztrenowania i powrotu na wysokie obrotu, nie chce się jeszcze obciążać na 100%. Kolejnym powodem jest jutrzejszy egzamin na prawko. Muszę być w miarę świadomy żeby nie strzelić takiej gafy jak na ostatnim egzaminie. Co do całego dnia to jedynie szkoła, w której jakoś się udało dzisiaj wytrzymać bo tylko 5 godzin i coś o dziwo było robione a przy życiu trzymała mnie myśl że po szkole zaraz wejdę na saunę. Tak dzisiaj wpadła mi jeszcze sauna, szczerze była to najlepsza decyzja ostatnich dni wreszcie czułem się rozluźniony i na nic nie narzekałem. Mięśnie wreszcie przestały boleć, niestety efektem ubocznym było to że nie miałem na nic siły, glikogen wyszedł z potem. Co do całego dnia to pewnie przez wizytę na saunie miałem ogromne parcie na słodkie. Dlatego zaraz po powrocie do domu wpadło malutki cheat z diety wykluczyłem nabiał ale niestety dzisiaj wpadł, tzn zmieszałem sobie 25g Hi-Anabol Protein Ciasteczkowy z Jogurtem i słodzikiem i tak powstrzymałem parcie na słodkie, chwile później poszedłem spać, wstałem przed 18 zrobiłem kilka prac jakie miałem wykonać i zabrałem się za "naukę" do egzaminu w zasadzie przypomniałem sobie jak się obsługuje całe auto
morda.gif
. Wieczorem wróciło parcie na słodkie dlatego wpadły 2 pomarańcze i omlet na słodko z dżemem. Całe szczęście nie ma nic nadprogramowych kalorii niestety waga po dżemie zostanie.

Komentarz :

Waga delikatnie leci w dół, raczej subtelnie po 200-300gram z wody dziennie mam nadzieję, że niedziela już się pokaże waga przy granicy 67kg :D

Trening :

Bieganie :
dystans 12km
czas 53min 16sek + 6minut marszu
tętno 150-155
maks 198
morda.gif
(błąd pomiaru)

średnie 152
kcal 596

Dieta :

1- 50g ryżu + 100g kurczaka
2- 4 jaja + 10g masła
Hi-Anabol Ptorein 25g + 125g jogurtu
4- 3 jaja + 25g Protein 80 + kakao + 50g płatków owsianych + 100g dżemu + 2 pomarańcze

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
Jogurt.

Suplementacja :
BCAA 115g po bieganiu
Thermo Fusion 2 tabsy przed bieganiem
Hi-Anabol Protein 25g po powrocie z sauny

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

4 marca 2015
Dzień 207 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

Siemka, wczoraj średni dzień prawko mi nie siadło, w zasadzie zostałem uwalony po chamsku przez co cały dzień byłem zdenerwowany, kolejna kasa zasila WORD.. mam nadzieję że za 2 tygodnie już zdam, nie chce mi się tam więcej chodzić nie fajny stres, po powrocie do domu ubrałem się i poszedłem biegać potrzebowałem się wyladować, nie miałem czasu już na siłkę niestety sporo muszę dojechać i nie wypocząłbym przed następną sesją. Kolejna sesja to już był konkret prawie 2 całe treningi sparowaliśmy no i nie było to byle co, co chwilę dochodził świeży zawodnik więc walka na osłabionego... ze świeżym zawodnikiem nieźle dawała po dupie :/

Komentarz :

waga leci w dół zgodnie z planem już 67 na liczniku
morda.gif

Trening :

Bieganie :
dystans 14km
czas 1h 1min 16sek + 8minut marszu
tętno 150-155
maks 164
średnie 154
kcal 654

Muaythai :
rozgrzewka
sparing 3minuty i świeży przeciwnik łączeni 7 walk bez przerwy
sparing 6x3min

przerwa 15minut
rozgrzewka
sparing dochodzeniowy 5x1min (ze świeżym przeciwnikiem)
technika 5x3min

Dieta :

1- 50g ryżu + 100g kurczaka
2- 4 jaja + 10g masła
4- 75g ryżu + 100g kurczaka + sałatka z ogórków

post-237140-0-22629700-1457171840.jpg

post-237140-0-85526500-1457171837.jpg

Cheat w ciągu dnia :
-

Suplementacja :
BCAA 20g po bieganiu + 20g po Muay Thai
Thermo Fusion 2 tabsy przed bieganiem + 3 tabsy przed MT
Magnesium Citrate 10g po bieganiu
Hi-Anabol Protein 25g po bieganiu
Carbo Pur 50g po bieganiu + 50g na MT
Blade 10g przed Muaythai

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 208 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Treningowy !

PT dzień 55

Siemka, dzisiaj średni dzień w nogach czułem moc piątkowych treningów, nie bardzo miałem siłę na cokolwiek, po pierwszym bieganiu na czczo uznałem, że dzisiaj więcej nie będę katować organizmu ponieważ nie ma to sensu. Cały dzień spędzony w domu na porządkowaniu pokoju i zajmowaniem się projektami do szkoły, sporo mam ostatnio na głowie przez to że w szkole już raczej długo nie zostaję a za 2 miesiące matura. Co do biegania to tak jak mówiłem, weszło bardzo słabo, po 4 km chciałem wrócić do domu ale zacisnąłem zęby i dałem radę dokończyć trening. Druga część dnia to jedynie zakupy. No i oglądanie zaległych walk na których nie mogłem się zjawić, zobaczyłem walkę Jakuba Rajewskiego z Patrykiem Borowskim-Beszta walka bardzo mi się podobała. Obu zawodników kojarzę z zawodów i nie raz miałem okazję im się przyjrzeć. Co do diety to zastanawiam się nad tym czy w DNT nie uciąć kcal z węgli o 50%.

Komentarz :

Nic nie zmieniam waga cały czas w dół jest dobrze !

Trening :

Bieganie :
dystans 12km
czas 54 min 21sek
tętno 150-155
maks 161
średnie 150
kcal 551

Dieta :

1- 50g płatków owsianych + 3 jaja + 25g Protein 80+ dżem
2- 4 jaja + 10g masła
3- 300g ziemniaków + 100g kurczaka
4- 300g warzyw + 100g kurczaka

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
3 kostki Milka Oreo

Suplementacja :
BCAA 15g po bieganiu
Magnesium Citrate 15g po bieganiu
Protein 80 25g do śniadania
Carbo Plus 50g po bieganiu

Kq9UaH8.jpg

T1gwnNF.png

Dzień 209 -Przygotowania do MP Muay Thai (22-24.04.2016) Dzień Nie Treningowy !

Siemka, dzisiaj dość wczesna pobudka bo o 8 nie umiałem jakoś spać, ostatnio zaczynam wstawać dość wcześnie czyli wchodzę na odpowiednie tempo tym się to u mnie objawia niestety, za jakiś czas o godzinie 5:00 będę na nogach gotów do działania
morda.gif
. Wracając do dnia to poranek nie należał do udanych nie zapowiadali żadnych opadów a niestety u mnie dość mocno padało, a byłem umówiony ze znajomymi na rower, wiec myślałem że plany nie wypalą, ale całe szczęście o 11 się wypogodziło i dało radę pojechać strzeliliśmy fajną trasę ale raczej na zabicie, ale powiem szczerze było fajnie. Co do diety, dzisiaj wpadły lody naszła mnie straszna ochota na zjedzenie lodów wiec popołudniu wpadł mały kubeczek lodów, Koral o smaku krówki, jeden spory kubeczek oko 250g
box.gif
czyli sporo więcej niż miało wpaść. Dzisiaj też zacząłem przygotowania do matury, w sumie dopiero pojechałem po książkę na więcej nie miałem ochoty
460889637.gif
, humor dalej dopisuje bardzo dobrze niestety z energią bywa różnie bo czasem jest a czasem nie ma ochoty na nic
cenzura.gif

Komentarz :

Waga w górę o 1kg, dlatego nie lubię DNT...

Rower :

index.php

Dieta :

1- 4 jaja + 10g masła
2- 100g ryżu + 100g kurczaka + surówka
3- szejk + lody
4-50 mąki ryżowej + 50g mąki kukurydzianej + jajko + 100g kurczaka + sos czosnkowy

index.php

index.php

index.php

Cheat w ciągu dnia :
Lody

Suplementacja :
Vitamin A-Z 2 tabletki do obiadu
BCAA 15g po rowerze
Magnesium Citrate 15g po rowerze
Carbo Plus 55g po rowerze
Glucossamin 3 tabsy po rowerze
Hi-Anabol Protein do kolacji