shogun14
Brutaal Middleweight
@shogun14 Jest to co mówiłeś, czyli jesteś bardziej agresywny, nie czekasz na cios przeciwnika. Sparingpartner odstaje od Ciebie dużo. Podobają mi się kombinacje na tułów. Dobrze radzisz sobie w pół-dystansie. To co mógłbym poradzić, żeby zachować ten półdystans to więcej prostych na odejściu i fronty, gdy przeciwnik chce skrócić dystans, również w udo. Pozdro byku ;)
Staram się wyciągać wnioski z każdej mojej walki, ta z grudnia na Pucharze Polski nie daje mi spokoju do teraz, dalej jestem zły na siebie bo miałem szansę na medal, a zawaliłem przez swój brak agresji i bardzo defensywną postawę, staram się jak mogę zachowywać półdystans ale niestety większość moich przeciwników jest wyższa niż ja, walka zazwyczaj toczy się w krótkim dystansie, lub bardzo na dystans, w półdystansie jestem punktowany jak pies. Niestety dla mnie czuję się tam najlepiej. Fronty w udo z kolegą raczej odpadają na zawodach owszem, do poprawy mam jeszcze walkę w klicznu, rozciągnąć się lepiej, popracować nad unikami. do 22 kwietnia mam czas potem już tylko sprawdzian tego czego się nauczyłem, czekają mnie bardzo pracowite 2 miesiące. Po Mistrzostwach Polski Muay Thai, klub znów organizuje gale, postaram się porozmawiać z trenerem żeby zorganizował mi tam pierwszy pojedynek zawodowy w formule K1, jak się uda być może od przyszłego roku będę starał się walczyć coraz więcej zawodowo, bo zawsze są z tego jakieś zyski i inne przygody, ciężko to będzie pogodzić pewnie z pracą ale dam radę, jestem jeszcze młody i ambitny :D