Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
duzo mam takich zdjec Mordko, moze kiedysMogłeś swoje wstawić. To pierwsze z dwóch z Hyde parku serio zajebiste

Miners of the Charbonnagge de Mariemont-Bascoup crammed into a coal mine elevator after a day of work. Photograph taken in Belgium in c. 1900.
Już wtedy mikroapartamenty były w modzie?![]()
Jedyny komentarz jaki mi przychodzi na mysl to:
PATRIARCHAT! ;)

Koło czego?

Wiem, że chodzi Ci o miejsce ale... jest taka legenda, że Kazimierz Wielki jadąc powozem, rozwalił koło i stąd geneza nazwyKoło czego?
![]()

A nie od kibli?Wiem, że chodzi Ci o miejsce ale... jest taka legenda, że Kazimierz Wielki jadąc powozem, rozwalił koło i stąd geneza nazwy![]()

Jeśli Sranok, to zdecydowanie nie od kibliJak od kibli to Sranok
![]()

To raczej by się nazywało "kurwa mać" albo "rzyć jebana", czy coś w tym styluWiem, że chodzi Ci o miejsce ale... jest taka legenda, że Kazimierz Wielki jadąc powozem, rozwalił koło i stąd geneza nazwy![]()
Masz rację. Większość sra na kiblach z KołaA nie od kibli?
![]()

A tirowcy pod koło bo ich nie nauczyliMasz rację. Większość sra na kiblach z Koła![]()

Jebany od pół roku ten piasek znosi żeby w końcu dać radę przeskoczyć ogrodzenie
Jebany od pół roku ten piasek znosi żeby w końcu dać radę przeskoczyć ogrodzenie