defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Dec 7, 2011 #1 Czasami trafiamy na jakieś ciekawe foty w sieci którymi można się podzielić :) Bez babeczek bo na to jest osobny dział
Czasami trafiamy na jakieś ciekawe foty w sieci którymi można się podzielić :) Bez babeczek bo na to jest osobny dział
defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Dec 7, 2011 #3 I jeszcze pare z mojej ukochanej Anglii
defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Dec 7, 2011 #4 Nie będzie bo to nie mają być śmieszne foty ale ciekawe itd. jak się będzie rozwijało w złym kierunku to sam wcisnę przycisk delete
Nie będzie bo to nie mają być śmieszne foty ale ciekawe itd. jak się będzie rozwijało w złym kierunku to sam wcisnę przycisk delete
Anonymous NoLife FC Dec 7, 2011 #5 Nie będzie bo to nie mają być śmieszne foty Click to expand... What?? Ja z bananem ogladam te Twoje Ps. Ja juz bym wcisnął...:-)
Nie będzie bo to nie mają być śmieszne foty Click to expand... What?? Ja z bananem ogladam te Twoje Ps. Ja juz bym wcisnął...:-)
Norbert BAMMA Welterweight Dec 8, 2011 #11 Już myślałem że to kolejny durny temat ale jak narazie zdjęcia naprawde ciekawe
FrostBite Maximum FC Lightweight Dec 9, 2011 #22 To zdjęcie z rozbitymi piwami jest już tak oklepane, że chyba wszyscy mężczyźni zdążyli przy nim sie wypłakać :P
To zdjęcie z rozbitymi piwami jest już tak oklepane, że chyba wszyscy mężczyźni zdążyli przy nim sie wypłakać :P