DIDASKALIA
M-1 Global Light Heavyweight
Jeśli jesteś w areszcie i tak to teraz wyglada, mrugnij dwa razy!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapamiętam.

Takie coś mi wyskoczyło:Ale ja żyję, nie mogę dostać bana za jego wybryki, gdybym dostał to bym się obraził i spłakał do moderacji.
właśnie wróciłem z przesłuchania
Nie no świruje, pozdro dla normalnych![]()
narzucił skurwiel kłamliwą narrację na mój temat, to sie tak nie skończy, jak on sobie wymyślił, kazdy kij ma dwa końce, teraz macie pożywkę i zabawę, smacznego, masturbujcie sie razem z nim, dobrze wam to wychodzi
![]()
.Jak sam wszystko pisałeś pało bita, my tylko się z tego napierdalamy. Daj znać co pan policjant powiedziałnarzucił skurwiel kłamliwą narrację na mój temat, to sie tak nie skończy, jak on sobie wymyślił, kazdy kij ma dwa końce, teraz macie pożywkę i zabawę, smacznego, masturbujcie sie razem z nim, dobrze wam to wychodzi
![]()

brakuje tylko nasrać i się będzie zgadzałoMiał to być spokojny temat o depresji, ewentualnie dla każdego, kto chce zrzucić z serca ciężar, i jak widać, mogę wam to jedynie zobrazować tym oto obrazkiem.
View attachment 151545

brakuje tylko nasrać i się będzie zgadzało
![]()
w temacie już jest nasrane, chodziło o brak gówna na zdjęciu śmietnika

Jak to mówił jeden majster w zakładzie w którym pracowałem 15 lat temu - "Nasrać,brakuje tylko nasrać i się będzie zgadzało
![]()
Jak sam wszystko pisałeś pało bita, my tylko się z tego napierdalamy. Daj znać co pan policjant powiedział![]()
Nie no, akurat kret tu jest. Chyba, że jego już nie ma.Jak to mówił jeden majster w zakładzie w którym pracowałem 15 lat temu - "Nasrać,szczurakreta wpuścić i będzie wszystko."

A tobie, że jesteś dzielny, bo prawie nie płakałeś jak cię do psychiatryka zawijaliże jesteś zwykła pizdą

PoprawiłemBASTEK!
On tu zasra odpowiednio.Poprawiłem

Zapamiętam.

Zapamiętam kto mi źle życzyLepiej żebyś o czymś takim zapomniał.![]()

NastępnyZapamiętam kto mi źle życzy![]()

Zapamiętam kto mi źle życzy![]()