DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Że delonghi i tak je spierdoli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Że delonghi i tak je spierdoli.
Ekspress zakupiony.
Chłop dzisiaj pisał, że chyba umiera, a ty mu coś o jakiejś kawie pierdolisz.niektore kawy nie posiadaja na opakowaniu oznaczenia czy sa to arabiki czy robusty dziwne
wtedy z zalozenia jest to kawa 100% arabica?
@VitoC
chodzi o lavazze ta z fioletowym paskiem tyle ze ta moja z holandii ma 9/10
niektore kawy nie posiadaja na opakowaniu oznaczenia czy sa to arabiki czy robusty dziwne
wtedy z zalozenia jest to kawa 100% arabica?
@VitoC
chodzi o lavazze ta z fioletowym paskiem tyle ze ta moja z holandii ma 9/10
O tą chodzi?
![]()
Lavazza Caffe Espresso Cremoso - Kawa ziarnista 1kg - Coffeedesk
Sklep online z największym wyborem dobrej kawy, herbaty i akcesoriów do parzenia. Tradycyjne włoskie smaki oraz kawy z europejskich palarni jakości Speciality.www.coffeedesk.pl
niby tak, ale nie do końca :D
PS ten pasek na dole jest w rzeczywistości fioletowy, tylko pod światło tak wyszło jakby był niebieski
View attachment 68167
po tej lavazzy sram na rzadko, czy to normalne?
Może wyślę ci próbkę izmień bebechy i nie pij na czczo
Może wyślę ci próbkę iskosztujeszzobaczysz i wtedy wydasz ocenę? Pomożesz?
Na zdjęciu też jest fioletowyniby tak, ale nie do końca :D
PS ten pasek na dole jest w rzeczywistości fioletowy, tylko pod światło tak wyszło jakby był niebieski
View attachment 68167
Google mówi że to mieszankaniby tak, ale nie do końca :D
View attachment 68167
Google mówi że to mieszanka
yyyyy to czemu oni nic na opakowaniu nie napisali ( to bylo kupowane w Holandii btw. )
Nie wiem, wyślij maila do producenta i wystaw im opinie że są chujeyyyyy to czemu oni nic na opakowaniu nie napisali ( to bylo kupowane w Holandii btw. )

Mam słoik litrowy, ale żeby tyle nazbierać ‚materiału’ to trochę mi zajmie :(Może wyślę ci próbkę iskosztujeszzobaczysz i wtedy wydasz ocenę? Pomożesz?
Hej kawosze!
Ci sądzicie o tym ekspresie w tej cenie?
Pewnie ze stówę jeszcze urwę.
Na co tam zwrócić uwagę kupując używany?
![]()
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
1200 zł: 1 200 zł: Witam :) Do sprzedania ekspres do kawy Szwajcarskiej firmy JURA klasy Premium Ekspresy Jura w przeciwieństwie do innych ekspresów cechują się wyjątkowym smakiem kawy, precyzją wykonania i ...m.olx.pl
Hej kawosze!
Ci sądzicie o tym ekspresie w tej cenie?
Pewnie ze stówę jeszcze urwę.
Na co tam zwrócić uwagę kupując używany?
![]()
Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
1200 zł: 1 200 zł: Witam :) Do sprzedania ekspres do kawy Szwajcarskiej firmy JURA klasy Premium Ekspresy Jura w przeciwieństwie do innych ekspresów cechują się wyjątkowym smakiem kawy, precyzją wykonania i ...m.olx.pl

Dzięki Baster! Jakoś mi specjalnie nie zależy żeby był tablecik i wyświetlały się rodzaje kaw, chociaż może to i nowocześniej wyglada.Nie podoba mi się, wyświetlacz celowo nie pokazany z wyborem kaw co psuje efekt wizualny.
Tobie pewnie starczy i bedziesz zadowolony, ale ja bym nie kupił bo mi się on nie podoba - mam lepszy.
dziwne rozwiązanie z tym mlekiem, nie wiem ja mam inaczej i szczerze nie wiem które rozwiązanie z mlekiem, lae u mnie się np. tak nie da wsadzić do butelki tego wężyka
Dzięki! Podjade do gościa na miejsce bo mam niedaleko i zobacze jak to parzy kawę.na co zwrócić uwagę? kwestia jednostki zaparzającej czy sprawnie działa, to jest najważniejszy element całego ekspresu. Ale po zdjęciach tego nie poznasz. Musiałbyś poprosić o film z działania czy parzy wszystko jak powinien, spienia mleko, chyba że chcesz się w odsyłanie bawic.
Niby jest po serwisie, pytanie co było popsute i jak często się to psuje
A tego dzbana wyżej ignoruj... Kurwa wywietlacz mu się nie podoba, bo to jest najważniejsze... większego przygłupa to ciężko na tym forum trafić.
Dzięki! Podjade do gościa na miejsce bo mam niedaleko i zobacze jak to parzy kawę.
Nie wiem jak wygląda kwestia czyszczenia tego, czy tylko wężyk wypłukać czy coś więcej trzeba rozmontować, obejrzyj na jutubie jak to wygląda powinno być. Ja mam Phillips z kubeczkiem, to tylko kubek umyć muszę i tyle.Dzięki Baster! Jakoś mi specjalnie nie zależy żeby był tablecik i wyświetlały się rodzaje kaw, chociaż może to i nowocześniej wyglada.
A ktos coś więcej o tym rozwiązaniu z tym mlekiem i tym wężykiem?