De Longhi - jaki model ekspresu do kawy wybrać ?

niektore kawy nie posiadaja na opakowaniu oznaczenia czy sa to arabiki czy robusty dziwne

wtedy z zalozenia jest to kawa 100% arabica?

@VitoC

chodzi o lavazze ta z fioletowym paskiem tyle ze ta moja z holandii ma 9/10

niektore kawy nie posiadaja na opakowaniu oznaczenia czy sa to arabiki czy robusty dziwne

@VitoC

Chłop dzisiaj pisał, że chyba umiera, a ty mu coś o jakiejś kawie pierdolisz.

@VitoC

O tą chodzi?

O tą chodzi?

niby tak, ale nie do końca :D

PS ten pasek na dole jest w rzeczywistości fioletowy, tylko pod światło tak wyszło jakby był niebieski

350911851_5495100157259034_1144841355617085080_n.jpg

Hej kawosze!
Ci sądzicie o tym ekspresie w tej cenie?
Pewnie ze stówę jeszcze urwę.
Na co tam zwrócić uwagę kupując używany?

Hej kawosze!

Nie podoba mi się, wyświetlacz celowo nie pokazany z wyborem kaw co psuje efekt wizualny.
Tobie pewnie starczy i bedziesz zadowolony, ale ja bym nie kupił bo mi się on nie podoba - mam lepszy.

dziwne rozwiązanie z tym mlekiem, nie wiem ja mam inaczej i szczerze nie wiem które rozwiązanie z mlekiem, lae u mnie się np. tak nie da wsadzić do butelki tego wężyka

Hej kawosze!

na co zwrócić uwagę? kwestia jednostki zaparzającej czy sprawnie działa, to jest najważniejszy element całego ekspresu. Ale po zdjęciach tego nie poznasz. Musiałbyś poprosić o film z działania czy parzy wszystko jak powinien, spienia mleko, chyba że chcesz się w odsyłanie bawic.

Niby jest po serwisie, pytanie co było popsute i jak często się to psuje
:tiphatb:

A tego dzbana wyżej ignoruj... Kurwa wywietlacz mu się nie podoba, bo to jest najważniejsze... większego przygłupa to ciężko na tym forum trafić.

Nie podoba mi się, wyświetlacz celowo nie pokazany z wyborem kaw co psuje efekt wizualny.
Tobie pewnie starczy i bedziesz zadowolony, ale ja bym nie kupił bo mi się on nie podoba - mam lepszy.

dziwne rozwiązanie z tym mlekiem, nie wiem ja mam inaczej i szczerze nie wiem które rozwiązanie z mlekiem, lae u mnie się np. tak nie da wsadzić do butelki tego wężyka
Dzięki Baster! Jakoś mi specjalnie nie zależy żeby był tablecik i wyświetlały się rodzaje kaw, chociaż może to i nowocześniej wyglada.
A ktos coś więcej o tym rozwiązaniu z tym mlekiem i tym wężykiem?

na co zwrócić uwagę? kwestia jednostki zaparzającej czy sprawnie działa, to jest najważniejszy element całego ekspresu. Ale po zdjęciach tego nie poznasz. Musiałbyś poprosić o film z działania czy parzy wszystko jak powinien, spienia mleko, chyba że chcesz się w odsyłanie bawic.

Niby jest po serwisie, pytanie co było popsute i jak często się to psuje
:tiphatb:

A tego dzbana wyżej ignoruj... Kurwa wywietlacz mu się nie podoba, bo to jest najważniejsze... większego przygłupa to ciężko na tym forum trafić.
Dzięki! Podjade do gościa na miejsce bo mam niedaleko i zobacze jak to parzy kawę.

Dzięki Baster! Jakoś mi specjalnie nie zależy żeby był tablecik i wyświetlały się rodzaje kaw, chociaż może to i nowocześniej wyglada.
A ktos coś więcej o tym rozwiązaniu z tym mlekiem i tym wężykiem?
Nie wiem jak wygląda kwestia czyszczenia tego, czy tylko wężyk wypłukać czy coś więcej trzeba rozmontować, obejrzyj na jutubie jak to wygląda powinno być. Ja mam Phillips z kubeczkiem, to tylko kubek umyć muszę i tyle.

Edit o jak masz możliwość zobaczyć sprzęt to fajnie, podpytaj co z nim było nie tak przy okazji. Jura to ogólnie bdb sprzęt

Back