spontan
ONE FC Heavyweight
A czarny wyszczuplaZawsze kazdy mowil ze brazowy jest mniej szkodliwy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A czarny wyszczuplaZawsze kazdy mowil ze brazowy jest mniej szkodliwy
Kazdy tez mowil ze mefedron jest mniej szkodliwy od heroiny, nie znaczy ze bedziesz okazem zdrowia walac mefedronZawsze kazdy mowil ze brazowy jest mniej szkodliwy
Brązowy od białego różni się tym że jest kolorowany karmelem albo barwnikiem spożywczymZawsze kazdy mowil ze brazowy jest mniej szkodliwy

Jakbym słuchał wszystkich to bym 2 lata jak pajac w masce chodził.Zawsze kazdy mowil ze brazowy jest mniej szkodliwy
A czarny wyszczupla
Za niepłacenie podatków.
PoprawiłemA czarny kradnie

To chyba jakaś pompka do powiększania penisa dla kawowych koniobijcow. Nikt normalny nie jest aż tak zboczonyA co to za czary
![]()
Ja chce się napić kawy, a nie z tym jebać pól dnia![]()
I nie boisz się o żyłkę?od menago Omielańczuka nauczyłem się parzyć fajną kawę, czyli :
Robię czarną kawę z 5 ziarenek (czyli tyle ile da się ustawić na maxa w ekspresie) oraz do tego jeszcze dolewam espresso też z 5 ziarenek.
W efekcie wychodzi super mocna kawa - jednocześnie smaczna ( bo 100% arabika, średnio palona ).
Dodatek : 1 łyżeczka cukru trzcinowego
Polecam ten sposób parzenia wszystkim konserom kawy, tylko wiadomo, musi być to pojemna szklanka a nie jakiś mały kubeczek.
Czym?tamto wyleczone już![]()
Czym?
tamto wyleczone już![]()
magnez i melisa
Jak do tego doszło nie wiemZamówiłem kuriera i ekspres jedzie jutro do naprawy i to nie przez fakt za co 7-10 dni mi sie pojawia komunikat odkamieniania a przez to za nowo zainstalowany filtr zepsuł mi ekspres i nie leje się już kawa tylko pojawia się komunikat o regulacji grubości mielenia kawy... także zepsuł się na amen, nawet na infolinie dzwonilem i ich wskazowki nie pomogly i kazali go wysłać ^^
Zamówiłem kuriera i ekspres jedzie jutro do naprawy i to nie przez fakt za co 7-10 dni mi sie pojawia komunikat odkamieniania a przez to za nowo zainstalowany filtr zepsuł mi ekspres i nie leje się już kawa tylko pojawia się komunikat o regulacji grubości mielenia kawy... także zepsuł się na amen, nawet na infolinie dzwonilem i ich wskazowki nie pomogly i kazali go wysłać ^^

Było kupić jurę, albo chociaż Phillipsa.Zamówiłem kuriera i ekspres jedzie jutro do naprawy i to nie przez fakt za co 7-10 dni mi sie pojawia komunikat odkamieniania a przez to za nowo zainstalowany filtr zepsuł mi ekspres i nie leje się już kawa tylko pojawia się komunikat o regulacji grubości mielenia kawy... także zepsuł się na amen, nawet na infolinie dzwonilem i ich wskazowki nie pomogly i kazali go wysłać ^^
Ja mojego filipa sam serwisuje od 2 lat i działa jak należy.

Chyba że powiedzą, że twoja wina i chuja naprawia
Ja De Longhi tez pewnie bym potrafił sam (tam coś trzeba odpowietrzyć bo ten filtr tam wlot musiał uszkodzić, że ta kawa się leje i nagle stopuje ) jakbym wiedział co trzeba zrobić ^^
Jak ekspres wróci to już pewnie nie będę instalował filtra i korzystal tylko z tego z dzbanka Dafi. Po cóż w sumie aż 2 filtry (: