Daria legendary mental kołcz

Jak można przejebać wszystkie walki i mówić że się będzie pomagać zawodnikom w jakimkolwiek aspekcie walki.... Toż to czysta hohsztaplerka.... A tak z rana sobie pierdolnę posta.
Hyaaaa.
Para pa papa para pa parapapa
Nie rycz mała nie rycz
Ja znam te wasze numery
Twoje łzy lecą mi na koszulę
Z napisem KING BRUS LI KARATE MISTRZ.
KING BRUS LI KARATE MISTRZ!

A tak poza tym to zawsze czytam ten temat "Daria Legendary METAL coach".

"Umiejętności kognitywne, wraz z cechami fizycznymi, treningiem i doświadczeniem, odgrywają znaczącą rolę w zdolności boksera do zadawania ciosu KO z wyczuciem czasu i precyzją."

Screenshot_2023-05-29-12-57-48-629~2.jpg

Screenshot_2023-05-29-12-46-11-605~2.jpg

"Umiejętności kognitywne, wraz z cechami fizycznymi, treningiem i doświadczeniem, odgrywają znaczącą rolę w zdolności boksera do zadawania ciosu KO z wyczuciem czasu i precyzją."

View attachment 67488
View attachment 67489
Dobrze, ze George Foreman, Mike Tyson, Roberto Duran czy Marvin Hagler tego nie wiedzieli, bo jakby wiedzieli i mieli takie śmieci w głowie to nikt by o nich nie usłyszał

Podobno nie leci ani ona, czeczeni i Juras. Jakiś Meta ma być head coachem, z którym Janek trenował w Cieszynie.
To musi USA nieźle selekcjonować ludzi z Kaukazu- obojętnie czy to miejsce zamieszkania czy pochodzenie.
Nawet ufc zwalniało zawodników za problemy wizowe. Ciekawe co tam w ambasadzie przeczytali na messenger Czeczenów mieszkających w Polsce :korwinlaugh:

Hyaaaa.
Para pa papa para pa parapapa
Nie rycz mała nie rycz
Ja znam te wasze numery
Twoje łzy lecą mi na koszulę
Z napisem KING BRUS LI KARATE MISTRZ.
KING BRUS LI KARATE MISTRZ!

A tak poza tym to zawsze czytam ten temat "Daria Legendary METAL coach".
Ty tutaj porządnej pieśni nie profanuj Darią! Zawsze mi to di-gej puszczał jak stałem na bramie :)

Czy ktoś ma zbiorczo zapisane, komu z POTĘŻNYCH GLADIATORÓW z rozpiski Colloseum 2 „pomaga” Darka? Potem zderzymy to z wynikami.

Back