Siedem
NoLife FC
wiec Conor jest po prostu czysty jak lza

Ty, a może rudy tyle nie walczy. Bo wpadł na dopingu, a łysy żeby nie deptac jego legendy w jego najlepszych latach poszedł płakać gdzieś do komisji żeby tego nie publikowali nigdzie , że organizacja go zdyskwalifikuje wewnętrznie bez informowania nikogo i wszyscy beda zadowoleni I komisja i ufc .? Może ta walka w boksie to po prostu przykrywka?

niepowazne pytanie zasluguje na taka sama odpowiedz.
. Obejrzyj sobie film Ikar jest tam miedzy innymi pokazane jak zwiekszaja sie mozliwosci kolesia na koksie do czystego . To jest po prostu pierdolony kosmos w bardzo wielu sportach czysty nie ma najmniejszych szans wygrac z koksem w innych ma te szanse minimalne .Zreszta z kim ja dyskutuje to co piszesz jest tak naiwne, ze az boli to czytac .Interesuje sie dopingiem od bardzo wielu lat i mam na ten temat wyrobione zdanie teraz trwa wyscig laboratoriow, jakby doping byl legalny kazdy mialby podobne szanse nawet bez wielkiej kasy .
.
. Taki juz z cb atencjusz, kazdy to wie kto jest dluzej na Cohones, 15 minut moglem sie w to bawic ale juz mi sie znudzilo