Pat Bateman
UFC Light Heavyweight
Wieziene za sporty kontaktowe, reszcie pozwolic brac co i ile chca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chyba nie powiesz mi, ze w UFC kazdy kuje dupe?Dzisiejszy sport jest na takim poziomie, że musiałbyś być mega ewenementem, żeby konkurować z czołówką światową i być w 100% czystym.
Poza tym MMA jest bardzo wyniszczającym sportem również podczas przygotowań i są np zakazane środki, które pomagają podczas regeneracji i zmniejszają podatność na kontuzje.
niech się kłują
chyba nie powiesz mi, ze w UFC kazdy kuje dupe?
taki Conor jest testowany co tydzien zdobyl dwa pasy na czysto, wiec jak widac mozna
mordo to sa fakty, faktem jest tez, ze zawodnicy byli wsadzani do wiezienia np. za ciosy po gongu
A chciałem być poważny...
Kastet to tam chuj. Gorzej jak przemyci nóż i dźgnie przeciwnika.a jak zawodnik zalozy kastet pod rekawice to tez napiszesz "taki sport"?
myslisz, ze nasterydowany zawodnik lokciami nie moze wyrzadzic takiej krzywdy jak oszusci co w boksie beton wsypywali do rekawic?Kastet to tam chuj. Gorzej jak przemyci nóż i dźgnie przeciwnika.
Faktem jest, że nie został złapany.mordo to sa fakty, faktem jest tez, ze zawodnicy byli wsadzani do wiezienia np. za ciosy po gongu
ale UFC jak widac rzadzi sie swoim prawami i wspiera kryminalistow
dla mnie nie, USADA robi zajebiste testy i nawet zawodnicy majacy miliony na lekarzy sa lapani jak Jones czy Spider, wiec Conor jest po prostu czysty jak lzaFaktem jest, że nie został złapany.
Zdażyło mi się pokręcić trochę wśród zawodowców (głównie właśnie MMA i BJJ) i swoje zdanie buduję na rozmowach z nimi i trenerami. Naprawdę, dla mnie większym zaskoczeniem byłoby jakby się okazało że ktoś w UFC jest w 100% czysty (ale tego nie da się udowodnić na 100%), niż jak kogoś złapią. W sumie jak kogoś złapią, to jest wzruszenie ramionami i "szkoda, że dał się złapać".
Ja ogólnie sterydów nie uważam za coś złego, dopóki bierze się je z głową i już wiem, że jak będę koło czterdziestki, to będę się kłuć na tyle, na ile mi finanse pozwolą (no chyba, że się tak rozwinie zwykła suplementacja - jest na to jeszcze dużo czasu).
Spider to brazol, który jak się nie mylę trenuje w Brazylii. Tam nie potrafią tak dobrze przypilnować kuracji, żeby na testach zawsze być "czystym".dla mnie nie, USADA robi zajebiste testy i nawet zawodnicy majacy miliony na lekarzy sa lapani jak Jones czy Spider, wiec Conor jest po prostu czysty jak lza
do napisania tego tematu natchnely mnie dwa filmiki z tego kanalu, bo takich patologi w mma jest bardzo wiele, a zadnych sankcji za to nie maAle was robi ten @Aliibaba, trolling zajebisty
do napisania tego tematu natchnely mnie dwa filmiki z tego kanalu, bo takich patologi w mma jest bardzo wiele, a zadnych sankcji za to nie ma
do napisania tego tematu natchnely mnie dwa filmiki z tego kanalu, bo takich patologi w mma jest bardzo wiele, a zadnych sankcji za to nie ma
no bardzo wyrownany 65% do 35%....wynik ankiety dosc wyrownany, jednak usada robi robote
trzeba odliczyc osoby, ktore kuja dupe to wyjda odwrotne wynikino bardzo wyrownany 65% do 35%....
podaj nikitrzeba odliczyc osoby, ktore kuja dupe to wyjda odwrotne wyniki
nie mam do nich dostepupodaj niki
to skad wiesz ze oni glosowali? jak nie wiesz kto oddal glosnie mam do nich dostepu
takie mam przeczucieto skad wiesz ze oni glosowali? jak nie wiesz kto oddal glos
wynik ankiety dosc wyrownany, jednak usada robi robote
no bardzo wyrownany 65% do 35%....
trzeba odliczyc osoby, ktore kuja dupe to wyjda odwrotne wyniki
podaj niki
nie mam do nich dostepu
to skad wiesz ze oni glosowali? jak nie wiesz kto oddal glos
takie mam przeczucie
Nostralibabustakie mam przeczucie
mial wizje we snieNostralibabus