Czy Irena Preiss będzie walczyła w mma ?

[email protected]@

Oplot Challenge
Lightweight
Cześć. Nie wiecie może, czy Irenka planuje debiut w mma albo sportach stójkowych. Mimo tego,że widziałam ją na wielu zawodach, sparingach i w ogóle, to zazwyczaj było to jiu -jitsu. Dziękuję za odpowiedź. A pytam , bo przypadkowo zobaczyłam tę o to fotografię.

10650018_748550361857291_5208347052493826574_n.jpg

Pozdrawiam.Ania

mmag

PRIDE FC
Middleweight
Zawalczy w MMA, aby skopać tyłki wszystkim hejterom, którzy ją wyzywali na FB za 30-28 dla Azaitara ;)

JoeKickass

BAMMA
Featherweight
Ona, bedzie tylko sędziowała walki Piotrka Strusa na KSW :-). a

a tak powaznie to z chęcią bym zobaczył jak mieli zawodniczki MMA swoim mistrzowskim bjj.

Nic nie wiadomo i nie ma co siać plotek. Najlepiej zapytać samej zainteresowanej.

[email protected]@

Oplot Challenge
Lightweight
Nie wiem chłopaki , co ma Azaitar do tego, bo aż tak mocno naszej scenie sportów walki się nie przyglądam :-P
Widze, że sobie żartujecie troszkę. Ale jeśli ktoś ma jakieś informację w tej sprawie, to proszę, napiszcie.

Spike

UFC
Featherweight
Nie wiem chłopaki , co ma Azaitar do tego, bo aż tak mocno naszej scenie sportów walki się nie przyglądam :-P

Jak mnie pamięć nie myli, to Irena punktowała walkę Strus-Azaitar na korzyść Niemca. :-)

Karton323

Shark Fights
Featherweight
W jednym z wywiadów powiedziała, że nie wykluczu w przyszłości startować w mma.

Baasteek

UFC
Bantamweight
@ulik
:DDDDD

@kula
Irena Preise to najbardziej nielubiana sędzina federacji KSW, która najbardziej podpadła podczas gdy dała werdykt 30-28 dla Azaitara (podczas ost. gali KSW 27 Piotr Strus vs Abu Azaitar) i tym sposobem między tymi zawodnikami był remis punktowy.

Calo

WSOF
Bantamweight

Walkę, którą większość obserwatorów punktowała 29-28 na korzyść Strusa, ona ocenila na 30-28 dla Azaitara, co lekko mówiąc było bardzo mało logicznym werdyktem.

Anonymous

NoLife FC
Paweł Kowalik coś wspominał w wywiadzie w trakcie seminarium dla kobiet, że Irena w mma zaczyna/zacznie/ Tak tylko coś było zarzucone.

@Minionek:

10177517_809739352387497_1527070976882770254_n.jpg

Madeleine Vall

gumoleon

Bellator
Middleweight

Jak mnie pamięć nie myli, to Irena punktowała walkę Strus-Azaitar na korzyść Niemca.
lol.gif

to tam walczył jakiś Niemiec? ;]

Anonymous

NoLife FC
Podpytałem troche Irenkę n Fejsie i napisała, że w przysżlości zamierza walczyć w mma. Ale z tego co mówiła, ten obóz u Żmiji to był jej debiut w tej płaszczyźnie, więc jeszcze duuuużo przed nią. Aczkolwiek, bazę solidną ma, a i warunki naprawdę ciekawe.

Fresh

UFC
Featherweight
Kaczka/kula - a ile waży Irena ? wydaje się mieć bardzo dobre warunki fizyczne

Comber

UFC
Middleweight
Punktowala chujowo, to fakt, ale to dzieki tej punktacji orzeczono sprawiedliwy remis, wiec jej wybaczam. Poza tym jest urocza, wiec ja rozgrzeszam :p