Kraver
KSW Heavyweight
Czy sportowiec jest dobry dla sportu?
Czy dobrze rozumiem?
Czy chodzi o to ze Conor jest freakiem? Czy ze przekilna? Czy o co?
Ogólnie jako postać i czy to co robi przyczynia się do rozwoju sportu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy sportowiec jest dobry dla sportu?
Czy dobrze rozumiem?
Czy chodzi o to ze Conor jest freakiem? Czy ze przekilna? Czy o co?
tzn, ze jest ktos za teza, ze Conor hamuje rozwoj mma?
gdzie wyczytałeś taką teze? chyba wyraźnie jest napisane że chodzi o dobro dla sportu. to że mma się rozwija jest bezsprzeczne, tylko czy to wszystko nie idzie w złą stronę jakiejś szopki i samych money fightów.tzn, ze jest ktos za teza, ze Conor hamuje rozwoj mma?
Od czystego sportu to jest olimpiada... Eeee... Ups...gdzie wyczytałeś taką teze? chyba wyraźnie jest napisane że chodzi o dobro dla sportu. to że mma się rozwija jest bezsprzeczne, tylko czy to wszystko nie idzie w złą stronę jakiejś szopki i samych money fightów.
haha, no racja :D dlatego dodałem opcję nr. 3 ^^Od czystego sportu to jest olimpiada... Eeee... Ups...
Dla mnie to ciężka sprawa, bo z jednej strony czysto sportowo (zestawienia itp.) idzie to w złą stronę, ale marketingowo jest żyłą złota i sprowadza sporo zainteresowania do sportu, a czy to przyniesie korzyści to zobaczymy. Ciekawe też jak będzię wyglądać świat MMA po tym jak Conor przestanie walczyć ale na to bedzie trzeba poczekać.
a jak to widzi szanowna redakcja?
@defthomas, @Dzihados, @Cloud, @Tidzej, @Wojsław Rysiewski, @baju, @Jakub Bijan,
I to nawet na pierwszych 9 miejscachNie wiem, ale wiem, że jest najlepszym P4P wszechczasów.
Ja tam kiedyś już swoje myśli o Conorze napisałem tutaj: http://www.mmarocks.pl/artykuly/kilka-slow-o-porazce-conora-mcgregora-i-co-ona-oznacza-dla-ufc
Swoje zrobił, ale imo już jego gadanie się przejadło.Tera może promować już umiejętnościami, stylem walki, może Janusze to kupią trash talk, ale ja nie.
- Skarbie, czego nauczyliście się dziś w przedszkolu?pracuję w przedszkolu
Plus za puentę tego zdania :DPodsumowując, uważam, że McGregor robi robotę dla MMA, gratuluję mu sukcesów i kontrowersyjnej charyzmy, a równocześnie nie znoszę typa.
- Skarbie, czego nauczyliście się dziś w przedszkolu?
- Spagatów i okręznego kopnięcia w scękę :)
I słusznie. Dzieci chłoną wiedzę, to zaraz przyswoją. Ja poszedłem parę miesięcy temu na crossfit i się tego nie nauczyłem, chociaż straszyli mnie burpessamijak nie robić kociego grzbietu przy martwym