Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam, zmieniłem głos
Wciąż nie zagłosowałem. Poczekam jak się sytuacja rozwinie i stanę się języczkiem u wagi

Dużo osób za wyrzuceniem z forumJakie so wyniki ankiety na teraz?
Powinien być punkt w ankiecie "ściepa na bet do Wrocławia i transmisja na żywo"Dużo osób za wyrzuceniem z forum
Ja bym go najebał w tradycyjny sposób.
Ja bym go wyjebał w tradycyjny sposób.
Kurczę, liczyłem, że w ankiecie będzie opcja dla zwyrodnialców. Nie wiem, czy zagłosuję, jeśli tak.Powinien być punkt w ankiecie "ściepa na bet do Wrocławia i transmisja na żywo"

Jak mu @Siedem wybaczy to może zostać.Wyszło z niego małe, okropne kurwisko, ale imo cały ten lincz jest przesadzony. Balastek był zawsze nieodłącznym elementem tego forum, jego perypetie życiowe robiły sporo ruchu na tym forum. Takie osoby też sa potrzebne. Z perspektywy nieaktywnego użytkownika, ktory raz na jakiś czas poczyta dramy tutaj jestem za oszczędzaniem smroda.
A ubraną mozna wrzucac?Tak do mnie dotarło, że skoro ja dostałem bana na dwa tygodnie za wrzucenie gołej cipy na forum, a ten kurwiak w kółko pokazuje gołą cipę wobec innych i jeszcze każe ją wąchać, a niektórych naciera swoimi paskudnymi sokami, to jednak nie może być litości i parę tygodni musimy odpocząć
@Jacek Łosak @Jakub Madej @defthomas @Cloud @baju @kaczka94 @Dzihados
Kiedyś przypadkiem wrzucił i nie dostał.A ubraną mozna wrzucac?
View attachment 157146
Może chciałabyś być języczkiem gdzieś indziej?

Wypierdalać z niedorozwojem garbatym. Jak ktoś uważa, że ten podczłowiek powinien zostać, to się podpiszcie chociaż z nicka. Umrze wasza matka lub ojciec to może dobrowolnie się zgłosicie do tej kurwy, żeby ze śmierci waszych rodziców też sobie pożartował. No przecież to śmieszne nie
Nie dogadamy się kolegoZ małej chmury
Przecież ten kretyn nie jest anonimowy. Nie jeden użytkownik zna go z ryja w realu.Ziomek, to wciąż jest post od jakiegoś ciągu znaków, avatara którego nikt nie będzie miał nawet okazji spotkać. INTERNET. Chuj wie czy mityczny seba obsraluch w ogóle istnieje: moze to jest jakis eksperyment społeczny, za którym stoi grupa ludzi. Ja bym odwrócił całą problematykę: naprawdę ktoś przy takiej tragedii o której piszemy miałby się przejąć losowym postem z internetu?
Inna sprawa gdybyście się znali z ryja. To wtedy wszystko popieram.
Ale w tym wypadku z małej chmury ogromna burza.
To chyba miłośnicy gubienia kartoflikryste panie, aż 10 osób lubi mieć obsraną sofe?
![]()

Atencjusz pierdolonyWciąż nie zagłosowałem. Poczekam jak się sytuacja rozwinie i stanę się języczkiem u wagi

A z tej strony szplin, miło miAtencjusz pierdolony![]()