Czy balastek powinien opuścić forum?

Czy bastek ma wypierdalać z cohones?

• Tak

Votes: 7 14.0%
  • W podskokach

Votes: 21 42.0%
  • W tym momencie

Votes: 1 2.0%
  • Żebym go tu więcej nie widział

Votes: 10 20.0%
  • Nie

Votes: 11 22.0%

• Total voters
    50
  • This poll will close: .
Przepraszam, zmieniłem głos
1000001033.jpg

Powinien być punkt w ankiecie "ściepa na bet do Wrocławia i transmisja na żywo"
Kurczę, liczyłem, że w ankiecie będzie opcja dla zwyrodnialców. Nie wiem, czy zagłosuję, jeśli tak.
Fajny pomysł i może zabrać ze sobą tych dwóch, co tam z nim siedziało przy stole i żeberka jadło. Podejrzani jacyś mi się wydali i profilaktycznie też dostaliby wpierdol. :boystop: :gabi_much_love:

Wyszło z niego małe, okropne kurwisko, ale imo cały ten lincz jest przesadzony. Balastek był zawsze nieodłącznym elementem tego forum, jego perypetie życiowe robiły sporo ruchu na tym forum. Takie osoby też sa potrzebne. Z perspektywy nieaktywnego użytkownika, ktory raz na jakiś czas poczyta dramy tutaj jestem za oszczędzaniem smroda.

Wyszło z niego małe, okropne kurwisko, ale imo cały ten lincz jest przesadzony. Balastek był zawsze nieodłącznym elementem tego forum, jego perypetie życiowe robiły sporo ruchu na tym forum. Takie osoby też sa potrzebne. Z perspektywy nieaktywnego użytkownika, ktory raz na jakiś czas poczyta dramy tutaj jestem za oszczędzaniem smroda.
Jak mu @Siedem wybaczy to może zostać.

Od zawsze robicie z niego przygłupa, być może słusznie, więc bierzcie poprawkę na to, co przygłup mówi, bo tacy ludzie często potrafią coś palnąć.

Wypierdalać z niedorozwojem garbatym. Jak ktoś uważa, że ten podczłowiek powinien zostać, to się podpiszcie chociaż z nicka. Umrze wasza matka lub ojciec to może dobrowolnie się zgłosicie do tej kurwy, żeby ze śmierci waszych rodziców też sobie pożartował. No przecież to śmieszne nie

Wypierdalać z niedorozwojem garbatym. Jak ktoś uważa, że ten podczłowiek powinien zostać, to się podpiszcie chociaż z nicka. Umrze wasza matka lub ojciec to może dobrowolnie się zgłosicie do tej kurwy, żeby ze śmierci waszych rodziców też sobie pożartował. No przecież to śmieszne nie

Ziomek, to wciąż jest post od jakiegoś ciągu znaków, avatara którego nikt nie będzie miał nawet okazji spotkać. INTERNET. Chuj wie czy mityczny seba obsraluch w ogóle istnieje: moze to jest jakis eksperyment społeczny, za którym stoi grupa ludzi. Ja bym odwrócił całą problematykę: naprawdę ktoś przy takiej tragedii o której piszemy miałby się przejąć losowym postem z internetu?
Inna sprawa gdybyście się znali z ryja. To wtedy wszystko popieram.
Ale w tym wypadku z małej chmury ogromna burza.

Ziomek, to wciąż jest post od jakiegoś ciągu znaków, avatara którego nikt nie będzie miał nawet okazji spotkać. INTERNET. Chuj wie czy mityczny seba obsraluch w ogóle istnieje: moze to jest jakis eksperyment społeczny, za którym stoi grupa ludzi. Ja bym odwrócił całą problematykę: naprawdę ktoś przy takiej tragedii o której piszemy miałby się przejąć losowym postem z internetu?
Inna sprawa gdybyście się znali z ryja. To wtedy wszystko popieram.
Ale w tym wypadku z małej chmury ogromna burza.
Przecież ten kretyn nie jest anonimowy. Nie jeden użytkownik zna go z ryja w realu.

Back