Anonymous
NoLife FC
jakieś 4 sekundy słuchano mi bicia serca
Biło? - Biło <kropka>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jakieś 4 sekundy słuchano mi bicia serca
A nie brali pod uwagę tego że dokładnie badają Cię w reprezentacji?
No reprezentacji w piłkę nożną.Mówię o lidze BJJ odbywającej się pod Krakowem. Nie wiem o jakiej reprezentacji mówisz :)
Ostatnio widziałem ofertę medicover. Komplet badań w promocyjnej cenie... 6 000 złotych.Koszt tych badan, juz nawet odejmujac jakies badanie glowy skoro napisales eeg wczesniej to w prywatnej placowce okolo 500 zl pewnie
drobne, powinni wlasnie takie badania wprowadzic by dopuszczac do zawodow.Ostatnio widziałem ofertę medicover. Komplet badań w promocyjnej cenie... 6 000 złotych.
Link.Ostatnio widziałem ofertę medicover. Komplet badań w promocyjnej cenie... 6 000 złotych.
Użyj Google.Link.
Użyj Google.
No a nie o takie badania Charles tutaj walczy? :DNie o to chodzi? Wiadomo - mógłbym i co nie co użyłem.
Ale 6k?? Za podstawowe badania pod zawody?
Poebao Cię Jacku, chyba ;)
Zakładam że dorzyciłeś tam rezonans i wszelkie badania + hormony i inne gówna..?
Hmm ja za 5oPLN, albo mniej w okolicach 1999, miałem ekg, eeg i neurologa, który mnie obstukał. To już jest coś.
Krak Sport wyjątkowo chyba dbał o to-prezes potem został prezesem kb Polski południowej. W Orionie mi tylko twarz obmacali czy nie ma świerzych złamań:DW życiu nie miałem takiego full wypasu.
ja na badanich sportowych co roku robilem sobie przeswietlenie kregoslupa, eeg, ekg za free bo juz wiedzialem jakie sporty podawac by miec takie badania. Szedlem caly dzien zmarnowany ale wszystko zrobione bez dluzszego czekaniaKrak Sport wyjątkowo chyba dbał o to-prezes potem został prezesem kb Polski południowej. W Orionie mi tylko twarz obmacali czy nie ma świerzych złamań:D