Cyberpunk 2077

Dzięki za odpowiedzi! W takim razie kupuję dlc i tak rozpocznę przygodę w Night City xd
A co do tureckiego konta - żałuj bo swego czasu szło tam kupować za bezcen kiedy Sony nie zdążyło wyrównać cen na ps store przy srogim spadku lir tureckich xd
Ja stary rekin, tylko płyty. A jak już to tylko w promocji na pstore. Powodzenia. :conorsalute:

Świetny ten nowy patch na PS5 PRO

1000015696.jpg

Trudny wybór, ja mu zawsze mowiłem :o o:
Jeden z komentarzy:

"Jest jeszcze dziewczynka, w tym parku na dole, gdzie rozmawiamy z Peralezem i przygląda nam się Mr. Blue Eyes. Znajduje się na takiej wysepce pośród drzew. Na minimapie jest zaznaczona zielonym punktem. Gdy do niej podejdziemy będzie się śmiać. Jak zaczniemy się od niej oddalać i zerkniemy na nią pokazuje ręką znak podrzynanego gardła. Ponadto będzie biegała za nami aż nie opuścimy parku. Gdy przed nią uciekniemy potrafi się nagle pojawić przed nami, (trzeba się rozglądać za nią za plecy) o ile nie opuścimy parku.Aha Nie jestem pewny czy zawsze się ona pojawia w grze. Powiedziałem Peralezowi prawdę ale prawdopodobnie pierwszy raz spotkałem Ją przed samą rozmowa z Peralezem przechodząc przez park."

@Risky Ty grałeś 50 razy - widziałeś?

Jeden z komentarzy:

"Jest jeszcze dziewczynka, w tym parku na dole, gdzie rozmawiamy z Peralezem i przygląda nam się Mr. Blue Eyes. Znajduje się na takiej wysepce pośród drzew. Na minimapie jest zaznaczona zielonym punktem. Gdy do niej podejdziemy będzie się śmiać. Jak zaczniemy się od niej oddalać i zerkniemy na nią pokazuje ręką znak podrzynanego gardła. Ponadto będzie biegała za nami aż nie opuścimy parku. Gdy przed nią uciekniemy potrafi się nagle pojawić przed nami, (trzeba się rozglądać za nią za plecy) o ile nie opuścimy parku.Aha Nie jestem pewny czy zawsze się ona pojawia w grze. Powiedziałem Peralezowi prawdę ale prawdopodobnie pierwszy raz spotkałem Ją przed samą rozmowa z Peralezem przechodząc przez park."

creepy

Dobry też był z Riverem (Piotruś pan)
Ja nie ogarnąłem e typ nie zyje i na tej farmie byłem osrany w chuj choc juz byłem tak dobity ze moglem sie bić z armia. Była taka imersja ze jak ogladałem bajke o krowie to byłem ja V i Johny i zapomnialem ze to gra i normalnie do nich gadałem.

Jeden z komentarzy:

Nie

Back