Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwantes się przyjęło i pasuje jak ulał.w zestawieniu jest błąd logiczny, powinno być Karawantes zwany smykiem
![]()
Kusiło, ale temat by spadł z rowerka.Kurwantes się przyjęło i pasuje jak ulał.
Jak na przykład "laUnchowa".

Jak na przykład "laUnchowa".
![]()

Coś ty, Anżej, przecież to spoko tytuł jak na mnie, nie jest taki znowu zły, nie przesadzaj. Tu gorsze rzeczy na mój temat słyszałem, więc bycie niedorozwiniętym nie jest takie wcale złe.

A ten znowu o potworze z Loch NessCoś ty, Anżej, przecież to spoko tytuł jak na mnie, nie jest taki znowu zły, nie przesadzaj. Tu gorsze rzeczy na mój temat słyszałem, więc bycie niedorozwiniętym nie jest takie wcale złe.
A zastanawiam się, czy rzeczywiście nie wrzucić później wpływów na konto, żeby jeszcze bardziej podkurwić głosujących na mnie
Oczywiście oni są niewzruszeni, takie coś nic nie zmieni, ale szpilka (nie Ajtuj) jakaś by się kurwiom przydała raz na jakiś czas...![]()

Dawaj śmiałoCoś ty, Anżej, przecież to spoko tytuł jak na mnie, nie jest taki znowu zły, nie przesadzaj. Tu gorsze rzeczy na mój temat słyszałem, więc bycie niedorozwiniętym nie jest takie wcale złe.
A zastanawiam się, czy rzeczywiście nie wrzucić później wpływów na konto, żeby jeszcze bardziej podkurwić głosujących na mnie
Oczywiście oni są niewzruszeni, takie coś nic nie zmieni, ale szpilka (nie Ajtuj) jakaś by się kurwiom przydała raz na jakiś czas...![]()
a dobra to tylko desperackie błagania o atencję, nie bylo tematuTy kurwa jednak jesteś głupi, mimo zawodu który wykonujesz, coś jak Bones... Łap Bonsa w gratisie, tyle ode mnie zobaczyszDawaj śmiałoa dobra to tylko desperackie błagania o atencję, nie bylo tematu

Jak małpkaTy kurwa jednak jesteś głupi, mimo zawodu który wykonujesz, coś jak Bones... Łap Bonsa w gratisie, tyle ode mnie zobaczysz![]()
niby analityk a jednak prosty człek, w dodatku farmazoniarz