Podwieszony Cohones POMAGA!

Firma ludwik należy do stowarzyszenia katolickiego i cały zysk przeznacza na cele charytatywne. wspiera np. kolonie dla dzieci.

1684224872712.jpeg

Maja teraz bardzo szeroką gamę produktów. Można przestać wspierać Hitlerystów i innych takich.

Mordy wielka prośba o pomoc dla mojego przyjaciela. Musieli mu amputować nogę i zbiera na proteze.

Czy ktoś ma krew 0Rh-?

Jeśli tak, prośba o oddanie krwi, ze wskazaniem:
Regionalne centrum krwiodastwa i krwiolecznictwa
Ul. Marii Sklodowskiej-Curie 23
15-950 Bialystok
Ze wskazaniem:
Mikolaj Kaluzny
UDSK oddzial onkologi i hematologi dzieciecej
Ul Jerzego Waszyngtona 17
15-274 Bialystok

Chłopak 4 lata, białaczka. Okolice moich znajomych.

Zbiórka, kolegi sąsiad drzwi w drzwi, spaliło mu się mieszkanie, jak możecie pomóc to pomóżcie jak nie to podajcie dalej

Siemanko. Rodzicom mojego bardzo dobrego kolegi mieszkanie stanęło w płomieniach. To starsi Państwo, gdzie się nie przelewa. Za robotę po znajomości wychodzi około 140 tyś zł., później jeszcze umeblować, kupić ciuchy i całą resztę.

Jakbyście mogli coś wpłacić byłbym wdzięczny. Jednak dziś nie przychodzę z pustymi rękoma.
Byłem dziś pomóc i sprzątając strych natknąłem się na mokry sen @Cassius42
Stare czasopisma naszych ojców, później też i nasze. Za wpłatę 100 zł na swój koszt wysyłam jedną gazetę ( ilość gazet ograniczona)
Kiedyś szukało się po każdym zakamarku mieszkania by zobaczyć cipke na papierze . Później oblegalismy kioski, kto przegrał zakład szedł zawstydzony kupić i o dziwo sprzedawali nam pomimo pojebanie niskiego wieku. Generalnie kupa wspomnień.
A teraz znalazłem kilka fantastycznych czasopism u pogorzelców.
Pomóżcie!

Attachments

• 20240131_115239.jpg
    20240131_115239.jpg
    272.5 KB · Views: 40
  • 20240131_115333.jpg
    20240131_115333.jpg
    173.5 KB · Views: 37
  • 20240131_115404.jpg
    20240131_115404.jpg
    184.5 KB · Views: 39
  • 20240131_125031.jpg
    20240131_125031.jpg
    137.8 KB · Views: 41
  • 20240131_145909.jpg
    20240131_145909.jpg
    144.2 KB · Views: 37
Wariaty jak macie jakieś drobne cokolwiek wpłaci, będą wdzięczny. Nigdy nie prorsiłem tutaj o nic ale teraz no moi znajomi:

Szymon Jaśkowiak zbiera na dwa obozy i treningi personalne

Lepiej tutaj wrzucić 5 zł niż kupić czipsy czy piwo.

Koledzy. Miałem wypadek na skuterze. Złamałem nadgarstek przez staw oraz kości przedramienia. Jutro operacja. Bardzo proszę o modlitwę żeby udało się to poskładać na tyle żeby zachować jak najwięcej sprawności ręki. Jeśli macie jakieś doświadczenia, placówki lub specjalistów będę wdzięczny za dobre słowo.

Koledzy. Miałem wypadek na skuterze. Złamałem nadgarstek przez staw oraz kości przedramienia. Jutro operacja. Bardzo proszę o modlitwę żeby udało się to poskładać na tyle żeby zachować jak najwięcej sprawności ręki. Jeśli macie jakieś doświadczenia, placówki lub specjalistów będę wdzięczny za dobre słowo.
Trzymam kciuki za sprawnie przeprowadzoną operację! Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia!

obyś na @Gienek nie trafił bo kto wie co poskłada, a co wyjmie przez dupe
:roberteyeblinking:

Zdrowia.. :conorsalute:

Jakiś kontakt do Ciebie?

@Siwy25_1 @szplin @Brawler098 @Rododendron @Benzi @VitoC @Starvin' Marvin @Wrestlerek @Dzihados @baju @Stefan @yonigga @Roshi @cale cohones
- tych jegomościów kojarzę
Uszanowanie, Panowie. Zbieram właśnie dane do badania do mgr, zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Zajmuje to około 10 minut, a mi bardzo pomoże, chcę się załapać na pierwszy termin obrony, będę bardzo wdzięczny za każdą wypełnioną ankietę.

Potrzebuje osób zarówno medytujacych, jak i niemedytujacych :)

Pozdrawiam!

@Siwy25_1 @szplin @Brawler098 @Rododendron @Benzi @VitoC @Starvin' Marvin @Wrestlerek @Dzihados @baju @Stefan @yonigga @Roshi @cale cohones
Uszanowanie, Panowie. Zbieram właśnie dane do badania do mgr, zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Zajmuje to około 10 minut, a mi bardzo pomoże, chcę się załapać na pierwszy termin obrony, będę bardzo wdzięczny za każdą wypełnioną ankietę.

Pozdrawiam!
Screenshot_2025-03-27-08-48-23-136_com.brave.browser-edit.jpg

Screenshot_2025-03-27-08-52-44-283_com.brave.browser-edit.jpg

Eksperci podzieleni :awesome:
wypełnione, powodzenia!

Pozdrawiam!
Ok, wypełnione po nocnej zmianie i dwóch browarach :crazy:

Back