VitoC
UFC Featherweight
Tak tak, otyły to byłeś jak byłeś plemnikiem, teraz jesteś ulanym grubasem, człowiek-kula

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak tak, otyły to byłeś jak byłeś plemnikiem, teraz jesteś ulanym grubasem, człowiek-kula

Ciałopozytywny!Tak tak, otyły to byłeś jak byłeś plemnikiem, teraz jesteś ulanym grubasem, człowiek-kula
![]()

Osoba puszysta tkzTak tak, otyły to byłeś jak byłeś plemnikiem, teraz jesteś ulanym grubasem, człowiek-kula
![]()

Wyślij mu swój kaloryfer...Ciałopozytywny!![]()

Zimą mam kaloryfery zdejmować? Pojebany jakiśWyślij mu swój kaloryfer...![]()
Siedem, nie przeleżałeś się.Zdjęcie.
![]()

nie przeleżałeś się

Dzięki za głos, ale to artykuł z 2021 roku@Cactus oddałem głos na Twoje Pankration w artykule roku i nie policzyłeś tego głosu.

Przeleżał się w chuj, 30 lat.
Czyli zgadza się... jaki problem ?![]()
Ale jaki ponadczasowyDzięki za głos, ale to artykuł z 2021 roku![]()

Brawo BrachuJa jestem w trybie Only Sport.
no weź, nie wytrzymam bez konkurencjiA tak na poważnie, odjebalem takie szambo i nie dostałem żadnej nagrody, to trudno, szykujcie się na całoroczny zapach chuja, bo tak będzie pachniało forum.
Ja jestem w trybie Only Sport.

Masz drzewo i redaktora mmarocks, nie martw się.no weź, nie wytrzymam bez konkurencji![]()
no weź, nie wytrzymam bez konkurencji

Ciepła herbatka tylko dla zarząduJako prezes spółki Janusz-poł gratuluję wszystkim nagrodzonym
Na zapleczu czeka na Was poczęstunek i zimna herbatka![]()

Powoli gotujesz ten kamień. Za koleje 15 lat nagroda będzie twoja.Leci mi 15 lat na tym forum a dopiero teraz to był mój najlepszy rok w tym konkursie. Dwa głosy w jakiejś drugorzędnej kategorii.
Jestem wzruszony.

Chciałbym w tym miejscu podziękować za wszystkie oddane na mnie głosy, rywalizacja była zacięta do ostatniej chwili i bez Was nie byłoby tego sukcesu!!!Kategoria 2 - Nowy użytkownik roku:
I miejsce: @Gomuu – 22
II miejsce: @pepek - 1
III miejsce: Brak

Było mordę w HP pokazaćChciałbym w tym miejscu podziękować za wszystkie oddane na mnie głosy, rywalizacja była zacięta do ostatniej chwili i bez Was nie byłoby tego sukcesu!!!![]()