Siedem
NoLife FC
W tym roku to dostaniecie chuja w czoko za to głosowanie a nie kontent z mojej strony, dobra nie róbmy tu burdelu, znikam.W tym roku musisz się bardziej postarać żeby konkurować z balastkiem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W tym roku to dostaniecie chuja w czoko za to głosowanie a nie kontent z mojej strony, dobra nie róbmy tu burdelu, znikam.W tym roku musisz się bardziej postarać żeby konkurować z balastkiem.![]()
W tym roku to dostaniecie chuja w czoko za to głosowanie a nie kontent z mojej strony, dobra nie róbmy tu burdelu, znikam.
Wiedziałem, że mój kącik złamanych serc wypłynie na szerokie wody3) Najbardziej pomocny użytkownik: @torpedo

)

c(i)ałokształt

Użytkownik roku:
@szplin bo to Jeżycka bestia, lepiej nie zadzierać, oraz za c(i)ałokształt
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025):
@Gomuu bo wszedł jak między swoich, jakby tu już kiedyś był
3) Najbardziej pomocny użytkownik:
@Roshi i @yonigga
4) Redaktor roku:
5) Artykuł roku*:
6) Komentarz roku**:
Jednego nie sposób wymienić więc cała
twórczość @Bad Trip w temacie Kowalkiewicz, te długie historie i twórczość @Szaba głównie muzyczna ale i te dłuższe opowiadania, top
Czapki z głów, artystones
7) Temat roku:
Niech będzie że Pozytyw dnia, mało tam wiadomości, a szkoda, widać że na cohones tylko hejt i jad
8) Wydarzenie roku na forum:
ban dla @jd0490
9) Inba roku: zielony redaktor
10) Spamer/troll roku:
@torpedo i jego kącik sercowy, coś pięknego
![]()
Ta jasnePrzecież Szaba nie rzuca nożami...![]()

Użytkownik roku:
@szplin bo to Jeżycka bestia, lepiej nie zadzierać, oraz za c(i)ałokształt
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2025):
@Gomuu bo wszedł jak między swoich, jakby tu już kiedyś był
3) Najbardziej pomocny użytkownik:
@Roshi i @yonigga
4) Redaktor roku:
5) Artykuł roku*:
6) Komentarz roku**:
Jednego nie sposób wymienić więc cała
twórczość @Bad Trip w temacie Kowalkiewicz, te długie historie i twórczość @Szaba głównie muzyczna ale i te dłuższe opowiadania, top
Czapki z głów, artystones
7) Temat roku:
Niech będzie że Pozytyw dnia, mało tam wiadomości, a szkoda, widać że na cohones tylko hejt i jad
8) Wydarzenie roku na forum:
ban dla @jd0490
9) Inba roku: zielony redaktor
10) Spamer/troll roku:
@torpedo i jego kącik sercowy, coś pięknego
![]()
Panie, bo cofnę głosik za wstawianie tej parszywej mordy
![]()

7) Temat roku: ten z inba tinc vs Brawler098 i wiewiorkami.. chyba z Trenerem Andrzejem to byl ale moge sie mylic.Ciebie juz nie ma