Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie dla psa kiełbasa
Ja mam użytkownika, temat i komentarz, dawaj mnie mordo do HOF, jak Roshi to ja też.
Nie dla psa kiełbasa, konfitury nie mają wstępu..
![]()

Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubiejebany...![]()

Mam pomysł na nową kategorię - ile osób otrzymało najwięcej karnych Zbyszków Stonogów![]()
A zautomatyzujesz zliczanie Zbyszków?Mam pomysł na nową kategorię - ile osób otrzymało najwięcej karnych Zbyszków Stonogów![]()
w sumie da sie to zrobic jednym zapytaniem w bazie danychA zautomatyzujesz zliczanie Zbyszków?

No ale to ma się automatycznie zliczać, a nie że musisz kliknąć w kąkuterw sumie da sie to zrobic jednym zapytaniem w bazie danych![]()
No ale to ma się automatycznie zliczać, a nie że musisz kliknąć w kąkuter![]()
JAk Peaky Blinders?
3 miejsce, Cyganie idą po władze.

Ten jakie parcie na szkło i łasy na lajki

Ja tak myślałem w zeszłym roku.
Ja tak mam od początku tego głosowania - O głosówJa tak myślałem w zeszłym roku.
i dostałem zero głosów

A ja nadal trzymam za słowo i czekam na nagranie z którymśniezapomniane batalie z Kretem i Brałlerem
![]()

Myślę, że o tym większość z nas chciałoby jak najszybciej zapomniećniezapomniane batalie z Kretem i Brałlerem
![]()
He heTen jakie parcie na szkło i łasy na lajki
![]()
He he
atencjusz jebany
W ten weekend zrobię temat z głosowaniem
Chciałem zaproponować 2 nowe kategorie ale co roku wygrywały by je te same osoby, więc nie ma sensuW ten weekend zrobię temat z głosowaniem

Chciałem zaproponować 2 nowe kategorie ale co roku wygrywały by je te same osoby, więc nie ma sensu
![]()
Ważne aby jebać atencjusza jebanego i nie oddać na niego głosu nawet w kategorii trollW ten weekend zrobię temat z głosowaniem
Mordo gdzie ty z tym koliberkiemJak coś, to nie musicie dodawać kategorii na najgrubsze i najdłuższe pento. Oszczędzicie sobie rozczarowania. Pozdro
View attachment 136910
Co taki mały, myślałem że ten bydlak na dźwigu to pytong, a nie ten koliberek tam w czerwonym kółkuMordo gdzie ty z tym koliberkiem
View attachment 136911