COHONES AWARDS 2024 - WYNIKI!

Dziękuję wszystkim! Jestem Szczęśliwy, wzruszony, wstrząśnięty i zmieszany :płacz: Po cichu liczyłem, że Respectones zostanie docenione, ale efekt znacznie przekroczył moje oczekiwania. Warto też zauważyć, że w TOP 3 znajdują się wszyscy pracownicy federacji!

View attachment 118652

Z tego miejsca zapraszam na Respectones 17, które odbędzie się w dniu jutrzejszym.

:gabi_much_love::gabi_much_love::gabi_much_love:
No właśnie CEO i zarząd RESPECTONES, czyli UFC jest w d...

Nie mówiąc już o...
:kawulzbani::kawulpokapoka::lol:

Kategoria 1 - Użytkownik roku:
I miejsce: @Dijaz - 11

Kategoria 6 - Komentarz roku:
II miejsce: @Dijaz za opowiadanie "Głupio wyszło" w temacie Pisarstwo: - 4

Kategoria 7 - Temat roku:
III miejsce: Respectones - 2

Kategoria 8 - Wydarzenie roku na forum:
I miejsce: Respectones by @Dijaz - 9

:frankapprove::applause:

@Roshi kurwiu, tylko dzięki mojemu głosowi wygrałeś. Teraz masz dług wdzięczności. Możesz to prosto odpracować wrzucając niekiedy coś na roshitv :lol:
Kategoria 3 - Najbardziej pomocny użytkownik:
I miejsce: @Roshi - 19
II miejsce: @yonigga - 5
tu-jpg.75947

Nic, odnowiłem immunitet na nową kadencję (rok) tą wygraną :wink: :fjedzia:
Ciekawe kiedy do Ciebie dojdzie, że wygrana w tej kategorii to w rzeczywistości przegrana.

@Cactus tutaj sie nic nie zmieniło. Ta kategoria dalej dla wszystkich oznacza mniej więcej tyle samo co „najbardziej wkurwiajacy użytkownik roku”.
Zróbmy tak, że „zwycięstwo” w tej kategorii równa się od razu z banem na jakiś okres.
Myślę, że to uczciwe :roberteyeblinking:

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i klasycznie szacun dla organizatora.

Last edited:
Miło zostać wyróżnionym chociaż nie do końca zasłużenie :werdum: Dziękuję i nie spodziewałem się tego więc nie przygotowałem przemowy. Chciałbym tylko zwrócić uwagę na falę antysemityzmu, rasizmu, homofobii, niechęci do imigrantów oraz ukraińców. Wszystko to trawi to forum od środka. Tutaj trzeba radykalnych zmian u podstaw tak aby nasza społeczność nie popadała w nienawiść do otaczającego ją świata. Jedynym słusznym rozwiązaniem jest całkowita eksterminacja wymienionych na początku mniejszości dzięki czemu w sercach forumowiczów zapanuje miłość oraz spokój. I tego nam życzę na 2025 rok. Jeszcze raz dziękuję :jon:

Panowie! Chciałbym wam gorąco podziękować za oddane głosy. Jestem pozytywnie zaskoczony faktem, że zostałem tak poważnie wzięty pod uwagę w dyskusji o Użytkownika Roku 2024, iż wylądowałem na podium. Z dumą przyjmuję porażkę z @Dijaz, gdyż Respectones to była świetna inicjatywa. Gratulacje dla zwycięzców :conorsalute:

Panowie! Chciałbym wam gorąco podziękować za oddane głosy. Jestem pozytywnie zaskoczony faktem, że zostałem tak poważnie wzięty pod uwagę w dyskusji o Użytkownika Roku 2024, iż wylądowałem na podium. Z dumą przyjmuję porażkę z @Dijaz, gdyż Respectones to była świetna inicjatywa. Gratulacje dla zwycięzców :conorsalute:
Masz zajebistą nazwę użytkownika. :antonio:

Nigdy wcześniej nad nią się nie zastanawiałem tylko czytałem z automatu

No i Rebrow w avatarze też na plus.

Myślę, że taka akcja wymaga przygotowań. W ramach szkolenia możesz sprawdzić czy da się tegorocznego zwycięzcę spamowego tytułu zbanować.
W ramach szkolenia daj mi pan ignore'a jak userzy @Miskatonic , Don Vito, Paulastek i Bastek i paru innych... to nie będziesz widział moich postów, bo lajków i tak nie dajesz, czyli Ty i Ja będziemy zadowoleni. :boss:

Back