Siedem
NoLife FC
CzyjejKomentarz roku**: @AndJusticeForAll wstawiający zdjęcie kuciapy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CzyjejKomentarz roku**: @AndJusticeForAll wstawiający zdjęcie kuciapy

Czyjej![]()
1) Nie głosujemy na siebie, ani na własne tematy, komentarze lub artykuły.1) Użytkownik roku: @Dzihados
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): nie mam pojecia
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @hatemenow
4) Redaktor roku: @baju
5) Artykuł roku*: nie wiem
6) Komentarz roku**: za duzo ich bylo by wybrac jeden
7) Temat roku: zatrzymanie Andrzeja K.
8) Wydarzenie roku na forum: bezinteresowna pomoc z jaką się tutaj spotkalem
9) Inba roku: tinc vs @Brawler098
10) Spamer/troll roku: @Cassius42

Za namową Don Vito u mnie w worze ląduje ten user...
to trzeba do wora wsadzić, do gościa nie dociera, chyba jakiś umysłowy bliźniak balasa to jest
![]()
(był kiedyś już u mnie, ale była amnestia, ale niestety nie było poprawy (syf na serwerach itp.) czyli dołącza do "Siedmiu Wspaniałych" na czele z trollem Navio, a także do Paulastka..
nie ma połączenia...Przecież @VitoC pisał o tobieZa namową Don Vito u mnie w worze ląduje ten user...
PS. może ktoś mu przekazać, bo między worami@VitoC(był kiedyś już u mnie, ale była amnestia, ale niestety nie było poprawy (syf na serwerach itp.) czyli dołącza do "Siedmiu Wspaniałych" na czele z trollem Navio, a także do Paulastka..
nie ma połączenia...

Przecież wiem... taki żarcikz mojej strony, którego chyba niestety kolega nie załapał
albo i tak i tylko mnie tu podpuszcza...

Kimono też nie jest trollem. On tak z głębi serduszka.
brakuje jeszcze jednej kategorii do wyboruKimono też nie jest trollem. On tak z głębi serduszka.

Kiedyś była taka gazeta konsolowa PSX extreme. Co miesiąc redaktorzy wybierali "debila miesiąca" z listów czytelników.brakuje jeszcze jednej kategorii do wyboru
![]()
Aż kliknąłem szybko i z ciekawości co to za nowy user...2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @StaraTwojejStarej nie śledzę

No właśnie, powinny być chyba 2 kategorie... chociaż ja tam w 10 pkt to spamera nie wybieram...

Dalej jest i dalej ten dział prowadzi HIVKiedyś była taka gazeta konsolowa PSX extreme. Co miesiąc redaktorzy wybierali "debila miesiąca" z listów czytelników.

Przestałem czytać po tym jak utraciłem hasło do forum i mnie dało rady go odzyskać. Z 15 lat tam siedziałem albo lepiej.Dalej jest i dalej ten dział prowadzi HIV![]()
cohones.mmarocks.pl
Siemanko, mimo że nie miałem wcześniej konta to i tak śledziłem forum więc jestem w miarę na bieżąco. Też chętnie wezmę udział.
Także tak!
1) Użytkownik roku: @Dijaz (chłop fajnie zaangażował się w Respectones, fajna sprawa) @Papieżak (Merytoryka i śmieszek) @Cyklop Schabowy (pozytywny użytkownik)
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): —
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @DONTOLIVER (zawsze podrzuci dobre treści)
4) Redaktor roku:—
5) Artykuł roku*: —
6) Komentarz roku**: kolega mnie rozbroił myślę że jak i pełno innych osób @Hellah
Obrazek piękny!
![]()
Tanio skóry nie sprzedam
cohones.mmarocks.pl
7) Temat roku: Andrzej K. Zatrzymany przez CBŚP
8) Wydarzenie roku na forum: Respectones!
9) Inba roku: Rutek z gangiem olsena wymuszajacy blika
10) Spamer/troll roku: @DONTOLIVER
Pozdro!

7) Temat roku: Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.
daje czapkę z daszkiem i logo ufcHandluję moimi głosami. Czekam na oferty.

Handluję moimi głosami. Czekam na oferty.