COHONES AWARDS 2024 - GŁOSOWANIE

Status
Not open for further replies.
Strach ma wielkie oczy :tiphatb:
Ja straszyłem, ty podkablowałeś kolegę. :lesnarhappy:
Oficjalnie (lekko bo nic nie pisałem złego) i nie pod przykryciem, a zresztą kolega sam się przyznał i nie ukrywał tego w temacie Oplota... i dodatkowo kolega startuje w temacie w którym ja nie startuje już... czyli jestem tutaj neutralny

Last edited:
Komentarz roku mam tylko jeden :cmgkeepgoing: .

@GypsyKing

Screenshot_20241212_234416_Free Adblocker Browser.jpg

Jutro oddam oficjalne głosy. Do siego roku bykole :conorsalute:

1) Użytkownik roku: Słowo się rzekło, więc zasłużenie: @Mnichu @respect za postawę obywatelską - to się nazywa lokalny patriotyzm :conorsalute:
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): :whodefuk:
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi
4) Redaktor roku: :whodefuk:
5) Artykuł roku*: nie czytam
6) Komentarz roku**: nic się nie wybiło
7) Temat roku: ten o gangusie andrzeju
8) Wydarzenie roku na forum: bastek się w 2024 do Wrocławia przeprowadził? Jeśli tak to będzie to
9) Inba roku: wszystkie te w temacie o Andrzeju
10) Spamer/troll roku: @Baasteek, a zabawny troll @spa :korwinlaugh:

Komentarz roku mam tylko jeden :cmgkeepgoing: .

@GypsyKing

View attachment 117665

Jutro oddam oficjalne głosy. Do siego roku bykole :conorsalute:
to tez Ci sie spodoba... :beczka:
Ciekawe, czy dziewczyna dostąpi zaszczytu należenia do elitarnego klubu "bogiń" .
Wszystko zależy od tego, jak tam jej haluksy i huba na piętach. Wejście do panteonu jest nie mniej trudne niż otrzymanie prywatnego zaproszenia do Hadesu w Białej Rawskiej :roberteyeblinking:

2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): :whodefuk:
Lista nowych userów :hi: dla kolegi jak dla innych niezdecydowanych... do wyboru (z postami na COHONES)
@Starvin' Marvin
@Alconnaisseur
@Benzi
@koreanskieKastaniety
@Jenkoski
@Komisarz Barszczyk

Dwaj pierwsi najbardziej aktywni, bo też od 01/02.24 r
4) Redaktor roku: :whodefuk:
Lista redaktorów...
5) Artykuł roku*: nie czytam
:damjan:
Tylko jeden...
6) Komentarz roku**: nic się nie wybiło
:benny::roberteyeblinking:
No jeden się na pewno wybił!, swoją długością, bo jest niczym Mur Chiński na tle normalnej długości postów:lol:, no i nie mogę na niego zagłosować... :wink:

Uwaga: Lokowanie produktu :lol:
Post in thread 'Na kilkanaście dni przed galą, organizacja zmienia lokalizację wydarzenia KSW 99'
https://cohones.mmarocks.pl/threads...alizację-wydarzenia-ksw-99.76277/post-3506766

1) Użytkownik roku: Chyba ten cały @Siedem
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): nie znaju
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Cassius42 za statystyki
4) Redaktor roku: @baju
5) Artykuł roku*: https://www.mmarocks.pl/daniel-rutk...any-przez-policje-zawodnik-wydal-oswiadczenie
6) Komentarz roku**: @respect wyjaśniający darmozjada z Ameryki. https://cohones.mmarocks.pl/threads/onlyfans-karoliny-kowalkiewicz.77153/page-8#post-3556911
7) Temat roku: Andrzej K. zatrzymany
8) Wydarzenie roku na forum: @zielony666 przyznający się do prowadzenia konta MMA_Polska na twitterze
9) Inba roku: Andrzej K. zatrzymany
10) Spamer/troll roku: Spamer: @Cassius42, a troll: @zielony666 za podkurwianie niektórych czeskim Oktagonem.

1) Użytkownik roku: @szplin
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi
4) Redaktor roku: @Jakub Madej
5) Artykuł roku*: - a to tylko chciałem narzeknąć, że kurwa mało tych artykułów własnych w tym roku, ja wiew, że słabo się czytały, ale redakcjo, więcej ognia
6) Komentarz roku**: wszystkie spoilery @Cassius42
7) Temat roku: OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz
8) Wydarzenie roku na forum: -
9) Inba roku: Chandler i jego żebranie
10) Spamer/troll roku: duecik @BogdanJanusz i @Jeff

1) Użytkownik roku: @Hellah (za pomoc w pobieraniu), @Raven (merytoryczne przy tym śmieszne komentarze) I @ninja za dojebane wstawki
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Hellah @Brawler098 @Wrestlerek
4) Redaktor roku: @baju
5) Artykuł roku*:
6) Komentarz roku**: @AndJusticeForAll O zaborze
7) Temat roku: Trener Andrzej idzie siedzieć
8) Wydarzenie roku na forum: -
9) Inba roku: wiewiórka @tinc kontra miłosnik kulturystyki @Brawler098
10) Spamer/troll roku: @spa I @Cassius42

Lista nowych userów :hi: dla kolegi jak dla innych niezdecydowanych... do wyboru (z postami na COHONES)
@Starvin' Marvin
@Alconnaisseur
@Benzi
@koreanskieKastaniety
@Jenkoski
@Komisarz Barszczyk

Dwaj pierwsi najbardziej aktywni, bo też od 01/02.24 r

Lista redaktorów...

:damjan:
Tylko jeden...

:benny::roberteyeblinking:
No jeden się na pewno wybił!, swoją długością, bo jest niczym Mur Chiński na tle normalnej długości postów:lol:, no i nie mogę na niego zagłosować... :wink:

Uwaga: Lokowanie produktu :lol:
Post in thread 'Na kilkanaście dni przed galą, organizacja zmienia lokalizację wydarzenia KSW 99'
https://cohones.mmarocks.pl/threads/na-kilkanaście-dni-przed-galą-organizacja-zmienia-lokalizację-wydarzenia-ksw-99.76277/post-3506766
Wypierdalaj

1) Użytkownik roku: @Cyklop Schabowy @DIDASKALIA @Gaara @GypsyKing @Jawor @Jeff (poza kilkoma wyjątkami powinienem wstawić całe forum dlatego nie lubię tej kategorii, a że poprzednio dawałem ludzi udzielających się najwięcej w polityce, to teraz zarzucam dobre mordy, które kolorują inne tematy; jeśli ktoś nie jest karatekowcem czy innym rycerzem rudego chuja a chciałby się tu znaleźć, niech się śmiało dopisuje a jury musi uznać awansem)
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi @dziubek_1991 @Hellah
5) Artykuł roku*: były jakiekolwiek?
6) Komentarz roku**: @AndJusticeForAll wstawiający zdjęcie kuciapy
7) Temat roku: śmiertelne starcie na zapleczu Blue Note i co za tym następuje
8) Wydarzenie roku na forum: respectones
9) Inba roku: wojny wiewiórek
10) Spamer/troll roku: spamer jest tylko jeden, ale go nie wymienię, bo jak raz mu kiedyś dałem lajka pod postem, to odjebał z tego taką analizę, że histroria z ukrem co wynalazł koło może się schować

1) Użytkownik roku: @Cyklop Schabowy @DIDASKALIA @Gaara @GypsyKing @Jawor @Jeff (poza kilkoma wyjątkami powinienem wstawić całe forum dlatego nie lubię tej kategorii, a że poprzednio dawałem ludzi udzielających się najwięcej w polityce, to teraz zarzucam dobre mordy, które kolorują inne tematy; jeśli ktoś nie jest karatekowcem czy innym rycerzem rudego chuja a chciałby się tu znaleźć, niech się śmiało dopisuje a jury musi uznać awansem)
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi @dziubek_1991 @Hellah
5) Artykuł roku*: były jakiekolwiek?
6) Komentarz roku**: @AndJusticeForAll wstawiający zdjęcie kuciapy
7) Temat roku: śmiertelne starcie na zapleczu Blue Note i co za tym następuje
8) Wydarzenie roku na forum: respectones
9) Inba roku: wojny wiewiórek
10) Spamer/troll roku: spamer jest tylko jeden, ale go nie wymienię, bo jak raz mu kiedyś dałem lajka pod postem, to odjebał z tego taką analizę, że histroria z ukrem co wynalazł koło może się schować

kiss-kap.gif

Status
Not open for further replies.
Back