COHONES AWARDS 2024 - GŁOSOWANIE

Status
Not open for further replies.
Albo, przynajmniej, butelkę duńskiej Barmańskiej :suchykarol:
Sofa w strachu...
ezgif-2-eab4c7fa8a-gif.65602

1) Użytkownik roku: @Dijaz - Wielki Szef Respectones, @Cyklop Schabowy i @Jeff - pozytywne postacie, gęba się człowiekowi uśmiecha gdy się widzi ich wpisy.
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin - bezkonkurencyjnie.
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi i @yonigga - klasycznie, forma utrzymana u oby Panów.
4) Redaktor roku: @Jakub Madej - klasa sama w sobie.
5) Artykuł roku*: --------
6) Komentarz roku**: Było okrutnie ciężko. W tym roku konkurencja osiągnęła REKORDOWY POZIOM. Mój typ: post @Kraszer o symbolice zdjęć: "włodarz sędzią i katem" https://cohones.mmarocks.pl/threads...ali-salahdine’a-parnasse’a.77485/post-3565056
7) Temat roku: Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.
8) Wydarzenie roku na forum: Działalność organizacji Respectones zarządzanej przez @Dijaz.
9) Inba roku: Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.
10) Spamer/troll roku: @DONTOLIVER - postać wybitna, konsekwencja w twórczości godna podziwu. Czapki z głów. Tytuł moim zdaniem bezdyskusyjny.

Mam pytanie do redaktora @Cactus można głosować na kolegę @Starvin' Marvin bo taki świeży to on nie jest :wink:raczej już po liftingu...
:robertmakeup::lol::enterthehorwitch:
nie będzie DQ czy NC, jak w przypadku Rusłana Czagajewa, że na MŚ '97 zdobył złoto (-91 kg) wygrywając z samym Felix Savon, a później je stracił gdy okazało się że zawalczył wcześniej 2 walki na pro...
:roberteyeblinking:
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024)
Screenshot_2024-12-30-18-01-00-234~2.jpg

Wprawdzie przyznał się sam, że urzędował wcześniej pod innym nick'em... pytam się dla pewności czy mogę na niego zagłosować... :hi:

Mam pytanie do redaktora @Cactus można głosować na kolegę @Starvin' Marvin bo taki świeży to on nie jest :wink:raczej już po liftingu...
nie będzie DQ czy NC, jak w przypadku Rusłana Czagajewa, że na MŚ '97 zdobył złoto (-91 kg) wygrywając z samym Felix Savon, a później je stracił gdy okazało się że zawalczył wcześniej 2 walki na pro...
View attachment 117522
Wprawdzie przyznał się sam, że urzędował wcześniej pod innym nick'em... pytam się dla pewności czy mogę na niego zagłosować... :hi:
:pytalsiektos:

View attachment 117522

Użytkownik roku: @Dijaz za Respectones.
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin za szybki powrót na forum.
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Dawid _Ozdoba-Legenda i @yonigga bo jak potrzebowałem linka, to dostałem.
4) Redaktor roku: @Jakub Madej Jacek ma za pewniaka.
5) Artykuł roku*: @Jacek Łosak - droga wojownika(opowiadanie)
6) Komentarz roku**: Karolina Kowalkiewicz nt swojego onlifansa, że Polacy zacofani nie mają luzu, po czym kilka dni później można było przeczytać na jej socjalmediach hejt, kierowany zza granicy pisany po angielsku, Zonk musiał być niezły.
7) Temat roku: zatrzymany Andrzej K.
8) Wydarzenie roku na forum: mam pewniaka i Respectones, gang olsena rutka to żadne wydarzenie.
9) Inba roku: nie było :awesome:. A może?? Niech będzie, @jd0490 i jego gangsterskie zapędy w kierunku Kapitana.
10) Spamer/troll roku: @Cassius42 jako spamer i @zielony666 jako troll

To mówiłem ja. :tiphatb:

Last edited:
) Użytkownik roku: @Siedem za świetny kontent, @Miskatonic za działalność w temacie Polityka, oraz @Dijaz za projekt Respectones :conorsalute:
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin
3) Najbardziej pomocny użytkownik: niezawodny @yonigga , @Roshi za RoshiTV oraz @Cyklop Schabowy który zawsze oznaczy gdy jest taka potrzeba :conorsalute:
4) Redaktor roku: @Jakub Madej za wkład w Pewniaka oraz nowy projekt Wyrocznia :conorsalute:
5) Artykuł roku*: Droga Wojownika
6) Komentarz roku**: @Dijaz opowiadanie w temacie Pisarstwo oraz @AndJusticeForAll w temacie o Karolinie ,, tu masz zdjęcie tej pizdy"
7) Temat roku: Aresztowanie Andrzeja K.
8) Wydarzenie roku na forum: Respectones użytkownika @Dijaz
9) Inba roku: Aresztowanie Andrzeja K.
10) Spamer/troll roku: @Cassius42 spamer nr.1/ @Baasteek nieustępliwy troll i jełop :lol:

Last edited:
Niestety nic nie zrobi, bo kolega @GypsyKing nominował @Siedem do użytkownika roku!... czyli paluszek nie pomoże :wink: trzeba poszukać innego Kilera... :lol:
PS. I tak pewnie tego Bastian nie przeczyta ze względu (wyjaśnienie poniżej)
10) Spamer/troll roku: @Cassius42 spamer nr.1/ @Baasteek nieustępliwy troll i jełop :lol:
patrzę na szybko pkt 10) jestem, czytam słowo jełop... :benny:
uff, ale to nie o mnie, a o naszym dużym koledze :wink: u którego jestem podobno w worze... :lol:
::really::
Kasjusz, litości. Nie spamuj chociaż tutaj.
Człowiek się przez ten cały rok napostuje, może nawet na spamuje :wink:
A później "zaszczyt" nominacji u kolegi zbiera kto inny...
10) Spamer/troll roku: @DONTOLIVER - postać wybitna, konsekwencja w twórczości godna podziwu. Czapki z głów. Tytuł moim zdaniem bezdyskusyjny.
:benny:

:roberteyeblinking::lol:

1) Użytkownik roku: @Cyklop Schabowy za talenty pisarskie i rysunkowe; @GypsyKing matchmaking i zdolności analityczne walk; @Siedem za matchmakingi i ogromną wiedzę o zawodnikach.
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin zdecydowanie.
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi
4) Redaktor roku: @baju - można z niego dworować i robić podśmiechujki, a chłop i tak się nie obraża.
5) Artykuł roku*: https://cohones.mmarocks.pl/threads/droga-wojownika-opowiadanie.74222/
6) Komentarz roku**: był taki, ale nie pamiętam o czym i gdzie.
8) Wydarzenie roku na forum:
9) Inba roku: Bartosiński vs. KSW (całokształt relacji)
10) Spamer/troll roku: Jest taki jeden, ale to całkiem sympatyczny gość, więc nie wymienię go z nazwy.

1) Użytkownik roku: @Dijaz
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Roshi
4) Redaktor roku: @Jakub Madej
5) Artykuł roku*: Historia Lee Murraya
6) Komentarz roku**: -
8) Wydarzenie roku na forum: powstanie Respectones
9) Inba roku: Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.
10) Spamer/troll roku: @Cassius42

5) Artykuł roku*: czy dobrze widzę w linku że w 2024 były "aż" trzy tematy publicystyczne?
5) Artykuł roku*: Miał zostać gwiazdą MMA, ukradł 53 miliony funtów w wielkim napadzie na bank. Historia Lee Murraya @Cactus
@Joker
@Kar0l
5) Artykuł roku*: "Amerykańskie zapasy uniwersyteckie - czym są i jak wpłynęły na rozwój mma?" @JB_
ten kolegi to z 2019 r...

Tylko jeden! :hi:
Droga wojownika (Opowiadanie)

bo 2 pochodzą z 21 r... :crazy:
Historia Lee Murray i Pankration, tylko dalsze posty były w 24 r...
Czyli redaktorzy nie byli za aktywni w publicystyce... w 2024 r
:roberteyeblinking: :siara:

Last edited:
4) Redaktor roku:
- @Jakub Madej (aktywny redaktor), pomimo zmian zasad w Mam Pewniaka :wink:

5) Artykuł roku:
- Droga wojownika (Opowiadanie) by Jacek Łosak https://cohones.mmarocks.pl/threads/droga-wojownika-opowiadanie.74222/

7) Temat roku:
- Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.
- Na kilkanaście dni przed galą, organizacja zmienia lokalizację wydarzenia KSW 99
na czeskie Gliwice... :lol:
- KSW 100 bez Pudziana: “Sami widzieliście na moich filmikach, że nie było taryfy ulgowej”
Screenshot_2024-10-25-21-52-32-99_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

nie było, tak "godnego" rywala
- Igrzyska Olimpijskie 2024 (moje 1. IO z COHONES)

8) Wydarzenie roku na forum:
- Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.
- OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz
dla dzieci i Pana Cygaro...
Screenshot_2024-12-15-16-34-58-759.jpg
- nagłe zniknięcie @Drzewo (10.08.24)
posiadacza największego wora z userami...
domniemany Mossad

View attachment 117522

Kolego jakie kapowanie, tylko oczekiwanie wyjaśnienia sytuacji.
Dla mnie kolega @Starvin' Marvin to "nowy" user bo nie znałem jego poprzedniego nick'a... ale trzeba przyznać że miał trochę łatwiej niż np. ja poruszając się po COHONES, spoilery, wrzutki wideo itd. i znając tych starszych userów... ale i tak chyba jest najaktywniejszy z tych pierwszoroczniaków z 2024 r, bo oprócz niego to aktywny był też kolega @Alconnaisseur i chyba tyle, bo ostatnio w grudniu dopiero zarejestrowali się liczniej nowi gdzie wyróżnia się
@Benzi
a są jeszcze...
@Jenkoski
@Komisarz Barszczyk

Kolego jakie kapowanie, tylko oczekiwanie wyjaśnienia sytuacji.
Dla mnie kolega @Starvin' Marvin to "nowy" user bo nie znałem jego poprzedniego nick'a... ale trzeba przyznać że miał trochę łatwiej niż np. ja poruszając się po COHONES, spoilery, wrzutki wideo itd. i znając tych starszych userów... ale i tak chyba jest najaktywniejszy z tych pierwszoroczniaków z 2024 r, bo oprócz niego to aktywny był też kolega @Alconnaisseur i chyba tyle, bo ostatnio w grudniu dopiero zarejestrowali się liczniej nowi gdzie wyróżnia się
@Benzi
a są jeszcze...
@Jenkoski
@Komisarz Barszczyk
Sypiesz?

Status
Not open for further replies.
Back