Roshi
Roshi
Sofa w strachu...Albo, przynajmniej, butelkę duńskiej Barmańskiej![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sofa w strachu...Albo, przynajmniej, butelkę duńskiej Barmańskiej![]()
ŁAAAAAAA!!Sofa w strachu...![]()
raczej już po liftingu...

Mam pytanie do redaktora @Cactus można głosować na kolegę @Starvin' Marvin bo taki świeży to on nie jestraczej już po liftingu...
nie będzie DQ czy NC, jak w przypadku Rusłana Czagajewa, że na MŚ '97 zdobył złoto (-91 kg) wygrywając z samym Felix Savon, a później je stracił gdy okazało się że zawalczył wcześniej 2 walki na pro...
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024)
View attachment 117522
Wprawdzie przyznał się sam, że urzędował wcześniej pod innym nick'em... pytam się dla pewności czy mogę na niego zagłosować...![]()

Ja bez trybu...

Mam pytanie do redaktora @Cactus można głosować na kolegę @Starvin' Marvin bo taki świeży to on nie jestraczej już po liftingu...
nie będzie DQ czy NC, jak w przypadku Rusłana Czagajewa, że na MŚ '97 zdobył złoto (-91 kg) wygrywając z samym Felix Savon, a później je stracił gdy okazało się że zawalczył wcześniej 2 walki na pro...
View attachment 117522
Wprawdzie przyznał się sam, że urzędował wcześniej pod innym nick'em... pytam się dla pewności czy mogę na niego zagłosować...![]()
Użytkownik roku: @Dijaz za Respectones.
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2024): @Starvin' Marvin za szybki powrót na forum.
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @Dawid _Ozdoba-Legenda i @yonigga bo jak potrzebowałem linka, to dostałem.
4) Redaktor roku: @Jakub Madej Jacek ma za pewniaka.
5) Artykuł roku*: @Jacek Łosak - droga wojownika(opowiadanie)
6) Komentarz roku**: Karolina Kowalkiewicz nt swojego onlifansa, że Polacy zacofani nie mają luzu, po czym kilka dni później można było przeczytać na jej socjalmediach hejt, kierowany zza granicy pisany po angielsku, Zonk musiał być niezły.
7) Temat roku: zatrzymany Andrzej K.
8) Wydarzenie roku na forum: mam pewniaka i Respectones, gang olsena rutka to żadne wydarzenie.
9) Inba roku: nie było. A może?? Niech będzie, @jd0490 i jego gangsterskie zapędy w kierunku Kapitana.
10) Spamer/troll roku: @Cassius42 jako spamer i @zielony666 jako troll

sądząc po tej wrzutce... 

, w '23 razem z kolegą @Varive zostaliśmy docenieni za gale Live UFC), a później ucieszył (6.
, bo 10. się chyba spodziewałem
) swoimi nominacjami...

Twój stary, się kurwa dwa lata pultasz gieroju, otwieramy kartę walk cohones MMA?
Niestety nic nie zrobi, bo kolega @GypsyKing nominował @Siedem do użytkownika roku!... czyli paluszek nie pomoże
trzeba poszukać innego Kilera... 
patrzę na szybko pkt 10) jestem, czytam słowo jełop...

u którego jestem podobno w worze... 
Człowiek się przez ten cały rok napostuje, może nawet na spamuje
Kasjusz, litości. Nie spamuj chociaż tutaj.

Słowo klucz, porozmawiamy inaczej, w przyszłym roku :)Niestety
5) Artykuł roku*: czy dobrze widzę w linku że w 2024 były "aż" trzy tematy publicystyczne?
@Joker5) Artykuł roku*: Miał zostać gwiazdą MMA, ukradł 53 miliony funtów w wielkim napadzie na bank. Historia Lee Murraya @Cactus

5) Artykuł roku*: Droga wojownika (Opowiadanie)5) Artykuł roku*: Historia Lee Murraya

Masz u mnie pakiet platynowy, będziesz przed Halibutem w kolejce.użytkownik: @Gienek
Wiadomo, one and only1.@Gienek
Reszta do wyjebania.
Oddawajcie na mnie głosy, bo chuj wie co trzeba z Was wyciągać w 2025 r.
Najlepszego![]()

View attachment 117522

Sypiesz?Kolego jakie kapowanie, tylko oczekiwanie wyjaśnienia sytuacji.
Dla mnie kolega @Starvin' Marvin to "nowy" user bo nie znałem jego poprzedniego nick'a... ale trzeba przyznać że miał trochę łatwiej niż np. ja poruszając się po COHONES, spoilery, wrzutki wideo itd. i znając tych starszych userów... ale i tak chyba jest najaktywniejszy z tych pierwszoroczniaków z 2024 r, bo oprócz niego to aktywny był też kolega @Alconnaisseur i chyba tyle, bo ostatnio w grudniu dopiero zarejestrowali się liczniej nowi gdzie wyróżnia się
@Benzi
a są jeszcze...
@Jenkoski
@Komisarz Barszczyk
Pieprzysz ziemniaki kapusiu!?!?Tak, solą i pieprzem do obiadu...
![]()
Te akurat solę... ale używam też pieprzu ziołowego do mięsa np.Pieprzysz ziemniaki kapusiu!?!?