Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam jestem innego zdania, większość dresów nie ma pojęcia co to jest parter. Więc wystarczy takiego delikwenta sprowadzić i zakończyć dzieło zniszczenia na ziemi.
pawel ,perfumiarz a jak z atmosfera na treningach? i jeszcze pytanie bo widze za sf poczatkujaca jest tylko w wt i czw( te godziny mi odpowiadaja) a takto chyba dla zaawansowanych jeszcze w inne dni to czy warto bylo by przychodzic jeszcze na zajecia dla zaawansowanych czy niema sensu bo zabardzo bym odbiegal poziomem. I jeszcze jedno pytanie czy w soboty duzo osob przychodzi na sparingi?
atmosfera zajebista, głównie to ludzie po dwudziestce, z dość ciekawym poczuciem humoru :):) mysle ze warto, radek turek najczesciej dzieli salę na pocz i zawansowanych wiec nie ma problemu, najwyzej Cie poskladaja jak kartke papieru :) :) w sobote nie wiem czy sa treningi, chociaz nie ukrywam ze latałbym szczegolnie jezeli byłyby około 11.00 :) poczekamy co perfumiarz powie :)