T Tykersky Legacy FC Bantamweight Sep 27, 2012 #2,342 nawet jakby nie miał to od jakiegoś czasu na sherdogu pojawiaja sie tez zawodnicy bez zawodowych walk, a tylko z amatorskimi.
nawet jakby nie miał to od jakiegoś czasu na sherdogu pojawiaja sie tez zawodnicy bez zawodowych walk, a tylko z amatorskimi.
Gaara UFC Heavyweight Sep 27, 2012 #2,343 to widocznie go nie wprowadzili, na pewno nie walczyl jeszcze zawodowo, te pasy amatorskie, rok temu mial rekord 8-4-1, teraz nie wiem
to widocznie go nie wprowadzili, na pewno nie walczyl jeszcze zawodowo, te pasy amatorskie, rok temu mial rekord 8-4-1, teraz nie wiem
tomek-host EFC Africa Welterweight Sep 27, 2012 #2,344 nie wiedzialem ze rozdają paski amatorskim zawodnikom
Wujek WSOF Light Heavyweight Sep 27, 2012 #2,345 @Tomek Przy promocji w tesco kupują więcej, w KSW też rozdają nic nie znaczące pasy przecież i to w zawodowych walkach.
@Tomek Przy promocji w tesco kupują więcej, w KSW też rozdają nic nie znaczące pasy przecież i to w zawodowych walkach.
Anonymous Vale Tudo Championship Sep 28, 2012 #2,349 Stringer Ps. Jacek, Cactus pare postów wyżej radził , jak uchronić sie przed kaczką ;-) Edit. Noga Hasanzadeha ;-)
Stringer Ps. Jacek, Cactus pare postów wyżej radził , jak uchronić sie przed kaczką ;-) Edit. Noga Hasanzadeha ;-)
Perfumiarz Bellator Welterweight Sep 28, 2012 #2,350 kaczka nie mów, że noga Hasanzadeha naprowadziła Cię na Hansa! haha chłopaku, Ty jesteś internetem ;)
kaczka nie mów, że noga Hasanzadeha naprowadziła Cię na Hansa! haha chłopaku, Ty jesteś internetem ;)
Anonymous Vale Tudo Championship Sep 28, 2012 #2,351 Nie, po prostu jest ktoś taki jak wujek Google, ciotka Wiki i mają liczną rodzinę ;-) Oddaję jakby co.
Nie, po prostu jest ktoś taki jak wujek Google, ciotka Wiki i mają liczną rodzinę ;-) Oddaję jakby co.
slivex Shark Fights Light Heavyweight Sep 28, 2012 #2,352 http://www36.zippyshare.com/v/10334124/file.html
Zlatan Bellator Middleweight Sep 29, 2012 #2,357 Perfumiarz troche dlugo w pracy, wiec wrzuce za niego zeby gra sie nie zatrzymywala ;)
Zlatan Bellator Middleweight Sep 29, 2012 #2,361 Pete Cunningham ? Click to expand... Także nie ;) Zgaduj zgaduj póki Kaczki i Cactusa nie ma
slivex Shark Fights Light Heavyweight Sep 29, 2012 #2,363 kaczka moze nie wiedziec, mi przynajmniej google nie pomogło:(
Zlatan Bellator Middleweight Sep 29, 2012 #2,364 Zastosowalem sie do porad Cactusa i jest to print screen z YT, z ta grafika w google juz wiem jak dziala.
Zastosowalem sie do porad Cactusa i jest to print screen z YT, z ta grafika w google juz wiem jak dziala.