nicos
Bellator Featherweight
No to jedziesz mistrzu!Kawulski wiadomka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to jedziesz mistrzu!Kawulski wiadomka.
Dobrze. Dawaj swoje.Janek
Dobrze. Dawaj swoje.
Ale wiesz, że jak widać całego człowieka to to jest słaba zagadka?
Wiem. Znasz go?Ale wiesz, że jak widać całego człowieka to to jest słaba zagadka?
Widziałem zdjęcie w newsie na rocksach ale nazwiska nie pamiętałem. Znalazłem sobie.Wiem. Znasz go?
Daje szansę jak Ty Jankiem.
Trochę inne podejście.Musiales poszukać, ja nie musialem.Widziałem zdjęcie w newsie na rocksach ale nazwiska nie pamiętałem. Znalazłem sobie.
To jest Filip Stawowy (mogłem pomieszać imię i nazwisko bo gościa widziałem raz)?
TakTo jest Filip Stawowy (mogłem pomieszać imię i nazwisko bo gościa widziałem raz)?
Jak zgadniesz to wrzucasz swoją zagadkę.To jest Filip Stawowy (mogłem pomieszać imię i nazwisko bo gościa widziałem raz)?
Wiem, nie byłem pewny czy dobrze zgadłem, a potem nie zaglądałem tu.Jak zgadniesz to wrzucasz swoją zagadkę.
Dawaj. A podobno jak twarz widać to łatwe jestNikt nic? Chcecie jakąś podpowiedź?
Talon .Sebastian Przybysz. Co wygrałem?
Wygrałeś możliwość wstawienia swojej "zagadki".Sebastian Przybysz. Co wygrałem?
Nie taki :Taki?A gdzie mam się zgłosić po odbiór?
A to już nie do mnie z pretensjami , podobno fundatorem jest znany z zamiłowania do srania oraz rozmówek o kupie jeden z użytkowników forum .Do dupy z taką nagrodą, gajowy powiedział, że tylko odbiór osobisty, a o przesyłce PKS'em nie ma mowy...