stasinek34 KSW Heavyweight Sep 12, 2011 #1,562 Też dam łatwę, bo nie chce , by temat zatrzymał się na 6 dni bez odpowiedzi... Pani z prawej
Tar-Ellendil Vale Tudo Championship Sep 12, 2011 #1,563 Ta co zakłada armabar to Miesha? Spodenki i fryzura pasuje.
stasinek34 KSW Heavyweight Sep 12, 2011 #1,575 Rafał "Uszol" Dąbrowski Edit: Kolega wyżej mnie uprzedził, graty
raphaelius ONE FC Heavyweight Sep 12, 2011 #1,581 latwe bylo, dawaj kaczka. google images? to ta wyszukiwarka obrazkow? moze za wami nie nadazam, ale z tego nie korzystam, wiec tez nie przerabiam zdjec :)
latwe bylo, dawaj kaczka. google images? to ta wyszukiwarka obrazkow? moze za wami nie nadazam, ale z tego nie korzystam, wiec tez nie przerabiam zdjec :)
Anonymous Vale Tudo Championship Sep 12, 2011 #1,582 tak - jak nie przerabiasz - nawet nie wrzucaj:-) Dobra, macie- proste...chyba:
stasinek34 KSW Heavyweight Sep 13, 2011 #1,586 Chodzi mi inny ziom po głowie, mam go na końcu języka, po czym zapominam... Może jakaś podpowiedź?
Anonymous Vale Tudo Championship Sep 13, 2011 #1,587 Nic Ci nie chodzi - nie ściemniaj :-) . Podpowiedź powiadasz.... oki - z narodowością trafiłeś w poprzednim poście
Nic Ci nie chodzi - nie ściemniaj :-) . Podpowiedź powiadasz.... oki - z narodowością trafiłeś w poprzednim poście
stasinek34 KSW Heavyweight Sep 13, 2011 #1,588 No że Brazylijczyk, to mnie nie zszokowałeś. Nie ściemniam :P Morde ma specyficzną i gdzieś ją już widziałem...
No że Brazylijczyk, to mnie nie zszokowałeś. Nie ściemniam :P Morde ma specyficzną i gdzieś ją już widziałem...
Anonymous Vale Tudo Championship Sep 13, 2011 #1,589 Podpowiedź : jesli naprawdę widziałeś ,to na dniach ...chyba ,że masz pamięć do twarzy :-)
stasinek34 KSW Heavyweight Sep 13, 2011 #1,590 Kolejni, co mi przyszli, to Royce Gracie albo Jacare - ale nie znalazłem na żadnych fotach, by kiedykolwiek mieli tyle włosów...
Kolejni, co mi przyszli, to Royce Gracie albo Jacare - ale nie znalazłem na żadnych fotach, by kiedykolwiek mieli tyle włosów...