konkur Brutaal Bantamweight Jun 17, 2010 #93 Kim jest ten pan po lewej stronie? I zanim cos napsizecie o samej focie - na necie sa DUZO dziwniejsze foty tego kolesia, oszczedzilem was wklejajac jedna z normalniejszych.
Kim jest ten pan po lewej stronie? I zanim cos napsizecie o samej focie - na necie sa DUZO dziwniejsze foty tego kolesia, oszczedzilem was wklejajac jedna z normalniejszych.
konkur Brutaal Bantamweight Jun 17, 2010 #95 Tak. W sumie moglem wkleic boska fote, kiedy przebral sie za Kimbo na Halloween:
konkur Brutaal Bantamweight Jun 17, 2010 #97 Ta maska kojarzy mi sie z Hardym, ale to pewnie nie jest on. Ale jestem pewien, ze gdzies juz to widzialem..
Ta maska kojarzy mi sie z Hardym, ale to pewnie nie jest on. Ale jestem pewien, ze gdzies juz to widzialem..
mrtwig Brutaal Welterweight Jun 17, 2010 #102 Trafiłeś ;) Skoro odstępujesz kolejkę to teraz coś łatwego:
mrtwig Brutaal Welterweight Jun 17, 2010 #108 Mogę potwierdzić, dajesz seban28. Ups to chyba nie on, ma ciemne włosy ;>
seban28 BAMMA Featherweight Jun 17, 2010 #111 To nawet dobrze, bo coś mi nie idzie wstawianie obrazków. Sorry za spam