kevin7
Oplot Challenge Featherweight
po FB widać że trenuje ale chyba poza występami u Mirka na PLMMA wiele go nie czeka, sporo jest zdjęć filmów z hiszpanii, gdzie trenuje chyba w CIRCUS Arena? Kiedyś zapowiadał się nieźle....Wojciech Orłowski?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
po FB widać że trenuje ale chyba poza występami u Mirka na PLMMA wiele go nie czeka, sporo jest zdjęć filmów z hiszpanii, gdzie trenuje chyba w CIRCUS Arena? Kiedyś zapowiadał się nieźle....Wojciech Orłowski?
nie trenujeCo się dzieje z :
Rafałem Moksem
Albertem Odzimkowskim
Pawłem Żelazowskim
Moksiu dostał bodajże "bana" od KSW na występy i aktualnie zajmuje się swoimi interesami.Rafałem Moksem
Luke Rockhold
Chyba miał ostatnio epizod z wrestlingiem, stąd brak startów w MMA.Bobby Lashley?
Moksiu dostał bodajże "bana" od KSW na występy i aktualnie zajmuje się swoimi interesami.
to chyba za ta awanture i klopoty najmana.Coś więcej o "banie"?
Słodziak Przybysz?Był taki gościu w KSW chyba Artur się nazywał, był dość niski i gruby, ale wżął się za siebie i schudł, miał na przedramieniu tatuaż KSW. Co się z nim dzieje?

takSłodziak Przybysz?![]()
jeżeli się nie mylę to na fotkach widziałem, że nadal ma coś wspólnego z KSW bo chyba prowadzi te ich strefy fana przed galą i tego typu sprawy
Rafał Moks?
Na tej samej stronie nawet...Moksiu dostał bodajże "bana" od KSW na występy i aktualnie zajmuje się swoimi interesami.

nie mam czasu czytać czyiś postów, mój czas to pieniądz mordziaty mordziaty.Na tej samej stronie nawet...![]()

rozpierdala hajsy!Conor McGregor ?![]()
KRUL SKUHWYSYNYConor McGregor ?![]()
@duubertowa co z tym wywiadem?Co z Michałem Włodarkiem? Nie walczył od października 2016.
@duubertowa co z tym wywiadem?
To smuteczek. Dzięki za info.Bywam w czerwonym smoku bardzo, ale to bardzo często i ani razu go tam nie było. Ludzie też mówią, że dawno go nie widzieli. Nie wiem czy on w ogóle jeszcze trenuje...
Justin Ledet, w miarę perspektywiczny ciężki, 3:0 w UFC, od pół roku nie walczył. Ktoś coś?
http://www.sherdog.com/fighter/Justin-Ledet-72052