Chyba "dead". Niby miał wyleczyć cos tam z żebrami i wrócić, ale na chwile obecna i tak nie bardzo jest go z kim zestawić. Andrei z Schaubem, Hunt vs Nelson, teraz JDS vs Stipe. Bigfoot zawieszony.
Miał walczyć z jakimś czeskim hokeistą na tej samej gali co Materla - European Fight Masters. Ale chyba sie ten event wtedy posypał, menadżerem Wiśni (chyba nadal) jest Norbert Sawicki z tego co pamietam, moze nie ma dla niego propozycji albo dał se siana po tym niewypalonym evencie.
Posiada ktoś jakies info co sie dzieje z tym zawodnikiem ? http://www.sherdog.com/fighter/Paul-Sass-23531 , mysle ze to by był ciekawy przeciwnik dla Irokeza w walce o pas
Nayewski, miałem Ci odpowiedzieć znacznie ostrzej, ale wspinam się na wyżyny cierpliwości. Po co i na co takie odpowiedzi ? Ani to śmieszne, ani nie odpowiada na zadane pytanie. Jest więc zwykłym offtopem i rozwalaniem wątku. Nie pierwszy raz zresztą. Możesz mi łaskawie odpowiedzieć, po co ?
Dla śmiechu. Odrobinę dystansu.
A co do Kalinarczyka, to Piskorz ma rację, również słyszałem, że porzucił/zawiesił zawodostwo. Chciałem to napisać, ale skoro zostałem uprzedzony, a już znalazłem się w tym temacie...
Dla śmiechu są na tym forum trzy inne tematy albo i więcej. Chciałeś napisać to mogłeś to zrobić w jednym poście, wtedy może i byłoby śmiesznie, bo po udzieleniu się w temacie padłby ten suchar. No tak, znalazłeś się w temacie, to trzeba było robić oftop.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.