Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj byłem w pracy, wolne mam dopiero za tydzień.1021 h
czyli jednak wybrałeś coś ze swojego kręgu zainteresowań
możesz obejrzeć "TESTOVIRON wszystkie filmy chronologicznie, 10h z Testo"
legenda głosi, że tak.To jest legitna informacja że te wpisy na blogu norivtset to Łukasz ?
To się kurwa cieszNiedługo będę miał kilka dni wolnego i właśnie ogarnąłem, że nie wiem co robić.
Też polecam, właśnie spędzam urlop (2 tygodnie) z 3 latkiem. Nie ma opcji, że się będziesz nudził. Czekają na ciebie takie atrakcje:Zrób sobie dziecko, wtedy już nie będziesz miał tego typu rozkmin
Dodatkowo większość z tego ci wymieniłeś to kilkukrotnie w ciągu jednego dnia... za to po 15 minutTeż polecam, właśnie spędzam urlop (2 tygodnie) z 3 latkiem. Nie ma opcji, że się będziesz nudził. Czekają na ciebie takie atrakcje:
- rower, basen, trampoliny, klocki, piaskownica, bajki, lody, spacer, gra w piłkę, napady histerii, zdarte kolana, bójki o łopatkę na placu zabaw, czytania książeczek. I cała reszta niezapomnianej rozrywki.
@Bafana Bafana czyli już wiadomo - zrób sobie 3 latka.Też polecam, właśnie spędzam urlop (2 tygodnie) z 3 latkiem. Nie ma opcji, że się będziesz nudził. Czekają na ciebie takie atrakcje:
- rower, basen, trampoliny, klocki, piaskownica, bajki, lody, spacer, gra w piłkę, napady histerii, zdarte kolana, bójki o łopatkę na placu zabaw, czytania książeczek. I cała reszta niezapomnianej rozrywki.
Polecam zacząć od Sopotu i Sanoka. Chyba, że już byłeś.to jest dobre pytanie, ja wlasnie wrocilem z tygodniowego wyjazdu, został mi tydzień jeszcze urlopu i co tu kurwa robic, przeciez nie bede ogladal netflixa przez 7 dni chyba sobie zrobie 1dniowe wypady w Polske do miejscowosci w ktorych nigdy nie bylem
@Bafana Bafana czyli już wiadomo - zrób sobie 3 latka.
Polecam zacząć od Sopotu i Sanoka. Chyba, że już byłeś.
@Baasteek to rozrywka sama w sobie, w razie czego jest jeszcze @andrzej_t. jakbyś chciał się napić.a co jest w sanoku ? Sopot bylem, do zwiedzania to chyba nie bardzo, bardziej do imprez
stara śpiewka..na początku Ambitnie..koncerty,ciekawe miejsca do zwiedzania a koniec końców na urlopie walisz spolice i jaraszNiedługo będę miał kilka dni wolnego i właśnie ogarnąłem, że nie wiem co robić. W ogóle nie wiem co można robić w życiu. To znaczy, teoretycznie wiem ale chodzi mi o takie aktywności poza pracą, poza tymi związanymi z obowiązkami czy stricte zainteresowaniami. Jasne, w necie można znaleźć informacje o koncertach, festiwalach, jakiś tam wydarzeniach kulturalnych ale wszak na Conores ludzie mają różne pasje i mogliby się dzielić informacjami co dzieje się ciekawego w Polsce i na świecie. Co można robić, co może warto zobaczyć. Może ktoś się zainteresuje i znajdzie coś co urozmaici jego życie. Chodzi mi różne aktywności: sport, imprezy, wydarzenia kulturalne (?) oraz inne. Dajcie znać co tam się teraz robi w wielkim świecie.
Przestań to palić jeśli tak masz.Kurwa ale mam zjazd po ziele
Pierwszy raz tak miałem. Ale wkrecilem sobie, że mi się coś dzieje i zaraz zaslabnePrzestań to palić jeśli tak masz.
Nie pal serio Ci mówie. Sport lepszy. :PPierwszy raz tak miałem. Ale wkrecilem sobie, że mi się coś dzieje i zaraz zaslabne
Zwłaszcza sport weekendowy - tak jak Ty ostatnioNie pal serio Ci mówie. Sport lepszy. :P
jakbyś biegał tyle co ja to by ci nogi do dupy wlazły xDZwłaszcza sport weekendowy - tak jak Ty ostatnio
chyba po flache do monopolowego.jakbyś biegał tyle co ja to by ci nogi do dupy wlazły xD
Dizel ale sprint do żabki przed zamknięciem się liczyjakbyś biegał tyle co ja to by ci nogi do dupy wlazły xD
Bić konia.