Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj sie Brat! Nawet na warunkowe nie ma szans?...że wolne nigdy się nie skończy.

Wlasnie byl kurier. Kurwa, gacie se kupilem bo juz prawie wszystkie zasrane, niesamowicie.
https://meskiegacie.pl/product-pol-2637-3-pack-bokserki-meskie-Umbro-Slomki.html
rozmiar XXL i kurwa za male, ja pierdole! co oni tam maja za rozmiary dla kitajcow jakis! klamot ledwie co sie miesci, ze o nozce juz nie wspomne

Polacy kupuja mercedesy a niemcy solarisy. Równowaga zostala utrzymanaWrocław kupił kilkadziesiąt nowych autobusów od mercedesa to jebana cebula płacze, że dlaczego od Niemca jak można polskie solarisy. Tylko że Solaris nie przystąpił do przetargu. Potem jeszcze jakaś kurwa napisze, że długo się jedzie na lotnisko albo kiedy autobus na jakieś zadupie. Ja pierdole.
Druga rzecz to jak empik wrzuca na FB info o jakiejś promocji to jakiś zjeb wjedzie z żalem na jakiś sklep lub personalnie na pracownika (podając imię i opisując wygląd) zamiast złożyć skargę u kierownika/menadżera będąc na miejscu. Ewentualnie wrzucając zdjęcia przesyłki która dotarła uszkodzona albo coś. Nie dość, że nie na temat to jeszcze są szybsze drogi rozwiązywania takich rzeczy jak telefon 24/7 lub otwieranie przesyłki przed płatnością (dotyczy odbioru w sklepie).
Wylałem żale i już mi lepiej.![]()
Samo kupowanie mi nie przeszkadza akurat.Polacy kupuja mercedesy a niemcy solarisy. Równowaga zostala utrzymana
Z Solarisem to chyba była taka akcja, ze chcieli przystąpić do przetargu (i wygrali by go na luzie) ale ktoś spierdolil sprawę i spóźnili się ze złożeniem ofertyTylko że Solaris nie przystąpił do przetargu.

Niezależnie od powodów to nie było ich w przetargu ale ktoś musi się dojebać do tego, że nie oni zostali zwycięzcami...Z Solarisem to chyba była taka akcja, ze chcieli przystąpić do przetargu (i wygrali by go na luzie) ale ktoś spierdolil sprawę i spóźnili się ze złożeniem oferty![]()
Straszny amator z Ciebie, mnie napierdalaja już 10 lat (w tym będzie 11) a ilości rehabilitacji to nie zliczę nawetPomimo rehabilitacji, masaży, mrożenia wciąż napierdalają mnie plecy. Drugi kurwa miesiąc .
widocznie los tak chce 
Wrocław kupił kilkadziesiąt nowych autobusów od mercedesa to jebana cebula płacze, że dlaczego od Niemca jak można polskie solarisy. Tylko że Solaris nie przystąpił do przetargu. Potem jeszcze jakaś kurwa napisze, że długo się jedzie na lotnisko albo kiedy autobus na jakieś zadupie. Ja pierdole.
Druga rzecz to jak empik wrzuca na FB info o jakiejś promocji to jakiś zjeb wjedzie z żalem na jakiś sklep lub personalnie na pracownika (podając imię i opisując wygląd) zamiast złożyć skargę u kierownika/menadżera będąc na miejscu. Ewentualnie wrzucając zdjęcia przesyłki która dotarła uszkodzona albo coś. Nie dość, że nie na temat to jeszcze są szybsze drogi rozwiązywania takich rzeczy jak telefon 24/7 lub otwieranie przesyłki przed płatnością (dotyczy odbioru w sklepie).
Wylałem żale i już mi lepiej.![]()
Mówisz o sklepie internetowym. Często są tam problemy ale nie wiem dlaczego. Czasem jest i tak, że sklep stacjonarny ma problem z niektórymi zamówieniami, a niewielkie jest pole manewru bez interwencji kogoś z empik.com.niestety ja nie mam szczescia do empiku i ich powszedni numer za który jebałbym pałą po łapach to wystawianie towaru po atrakcyjnej cenie, pozniej jest problem z przeprocesowaniem platnosci a na koncu laska z obslugi pisze Ci, ze "towaru jednak nie ma" i pojawia się za kilka dni po dużo wyższej cenie.
Jak już miałem dosyć wymieniania mejli (notabene za kazdym razem z inną osobą i musiałem jej kurwa jeszcze raz opisywac problem bo jej sie nie chcialo czytac wiadomosci) i zrobiłem im gnój na FB to efekty byly takie:
- towar jednak cudownie się znalazł i to po cenie za którą kupiłem
- dostałem jeszcze 10%rabatu
w miedzyczasie jakis ziomek stamtąd mi odpisał, ze nic się nie da zrobić
Miałem spokój od kiedy zacząłem chodzić regularnie na siłkę, czyli jakieś trzy lata.Straszny amator z Ciebie, mnie napierdalaja już 10 lat (w tym będzie 11) a ilości rehabilitacji to nie zliczę nawetwidocznie los tak chce
![]()
Miałem pisać, że po paru latach się przyzwyczaiStraszny amator z Ciebie, mnie napierdalaja już 10 lat (w tym będzie 11) a ilości rehabilitacji to nie zliczę nawetwidocznie los tak chce
![]()

Miałem pisać, że po paru latach się przyzwyczai![]()

Dobry fizjoterapeuta, basen, rentgen pleców, rollowanie?Pomimo rehabilitacji, masaży, mrożenia wciąż napierdalają mnie plecy. Drugi kurwa miesiąc .
Rtg ok.Dobry fizjoterapeuta, basen, rentgen pleców, rollowanie?
Jakby Cię tak bardzo napierdalało to byś sie w temat zagłębił :DRtg ok.
Fizjoteraputa ..... ładna ,tyle mogę powiedzieć , nigdy nie chodziłem, więc nie wiem .
Nic więcej poza tym, co opisałem .
trollowanie pomaga, potwierdzamrollowanie
Robię co kazał lekarz ortopeda, spięty pasem wpierdalam ketonal i cała historia .Jakby Cię tak bardzo napierdalało to byś sie w temat zagłębił :D
to dobry lekarz ;DRobię co kazał lekarz ortopeda, spięty pasem wpierdalam ketonal i cała historia .
Wkurwia mnie to, że to tak długo trwa i tyle.
Pisałem wcześniej, jakie mam zabiegi .to dobry lekarz ;D