Co mnie wku*wia

Wjebali mi w gips, nie było źle o dziwo. Nie nawkurwiałem się nazbyt i zeszło sie może z 3,5h ze wszystkim. To dobry wynik jak na warszawskie szpitale.
I co w końcu było? Wiedzą, czy wjebali w gips profilaktycznie?

Kurwa, wchodze sobie dziś na moje konto Orange a tam, że wykorzystałem 6mb internetu poza abonamentem. I za te 6mb życzą sobie kurwa 35zł. Co to za ceny? Bo dopiero co przeszedłem do Orange. Pojebało ich nieźle.

Kurwa, wchodze sobie dziś na moje konto Orange a tam, że wykorzystałem 6mb internetu poza abonamentem. I za te 6mb życzą sobie kurwa 35zł. Co to za ceny? Bo dopiero co przeszedłem do Orange. Pojebało ich nieźle.

To już Taniej @halibut wyszło jak odpalił neta w Niemczech :D

Już widać zbliżający się weekend majowy. Czwartek, 11rano, a w Polo stałem w kolejce z 10minut (zwykle jest max 5mimut).

... Rodzina, z którą najlepiej na zdjęciu. I to najlepiej takim o niskiej rozdzielczości.

A mnie cieszy wycieczka japonczykow na 1 klasie bo nikt zarcia w cenie biletu nie bral i mniej roboty dla calej ekipy.

Ps. Ten temat byl blizej

a mnie wkurwia, że po raz kolejny Nasz awans do Elity w hokeju zależy od wyliczeń matematycznych, bo przejebaliśmy mecze w Naszej grupie ze "słabotami" (Korea Płd, Włochy) , a wygraliśmy z faworytami (Austria, Słowenia).
I teraz wygląda to tak:
Gdy Słowenia wygra z Austrią i Włochy z Koreą to przy Naszym zwycięstwie z Japonią zajmiemy drugie miejsce, a wtedy trafilmy do Elity.
Wszystkie mecze jutro w TVP Sport:
29.04.2016 - Piątek:
Mecz 13 - 13:00 - Włochy vs. Korea Południowa
Mecz 14 - 16:30 - Austria vs. Słowenia
Mecz 15 - 20:00 - POLSKA vs. Japonia

13087694_578603238969874_4208338222705797559_n.jpg

a mnie wkurwia, że po raz kolejny Nasz awans do Elity w hokeju zależy od wyliczeń matematycznych, bo przejebaliśmy mecze w Naszej grupie ze "słabotami" (Korea Płd, Włochy) , a wygraliśmy z faworytami (Austria, Słowenia).
I teraz wygląda to tak:
Gdy Słowenia wygra z Austrią i Włochy z Koreą to przy Naszym zwycięstwie z Japonią zajmiemy drugie miejsce, a wtedy trafilmy do Elity.
Wszystkie mecze jutro w TVP Sport:
29.04.2016 - Piątek:
Mecz 13 - 13:00 - Włochy vs. Korea Południowa
Mecz 14 - 16:30 - Austria vs. Słowenia
Mecz 15 - 20:00 - POLSKA vs. Japonia

13087694_578603238969874_4208338222705797559_n.jpg

Awansujemy po to, aby za rok spadnąć?

@Taran nawet jak zajmiemy drugie miejsce to nie mamy pewnego awansu do elity, w przyszłym roku mś są we Francji i w Niemczech i jeśli któraś z tych ekip zajmie ostatnie miejsce w grupie to nie spada, a my nie awansujemy.

@Taran nawet jak zajmiemy drugie miejsce to nie mamy pewnego awansu do elity, w przyszłym roku mś są we Francji i w Niemczech i jeśli któraś z tych ekip zajmie ostatnie miejsce w grupie to nie spada, a my nie awansujemy.
ale mam nadzieję, że wynik dziś będzie korzystny dla Nas, a nie dla żółtków.

Back