Co mnie wku*wia

Może źle się wyraziłem, to nie trwa długo. Ale nie wiem czy mam chęć się bawić w biegi długodystansowe.
Ja bym tu użył techniki oddalania i zobaczył jak zareaguje
Zastanawiam się czy wyrobiłem sobie juz odpowiednio mocną pozycję, aby to zastosować z oczekiwanymi efektami.

Ja juz robie tyle kroków, że niektórzy nazwali by to maratonem. Chodzi o to, że gdy ja juz czuje, ze ona tez czegoś chce to dostaje szklanką po łapkach i mnie stopuje...
Miałem dokładnie to samo z tym,że to była mężatka która nie była zadowolona ,że wzięła ślub bo kolo ją zaniedbuje,bo myślała ,że po ślubie sie zmieni na lepsze itd itd
Generalnie szukała bolca ale to dosyć dobra kumpela i jak praktycznie byłem o krok to jeb - nie moge mu tego zrobić i generalnie robiła z siebie taką nie zadowoloną i biedną gdzie po dwóch dniach obgadywania swojego mena i napierdalania jaki on to nie czuły jak im sie nie układa i jaka jest nieszczęśliwa oznajmiła mi ,że starają sie o dziecko.Zjebałem i wyjebałem z fejsa. Spokój.(nie żebym sie żalił :D )
Twojej dupeczce chleb na myśli jw nie spierdol tego :D

Miałem dokładnie to samo z tym,że to była mężatka która nie była zadowolona ,że wzięła ślub bo kolo ją zaniedbuje,bo myślała ,że po ślubie sie zmieni na lepsze itd itd
Generalnie szukała bolca ale to dosyć dobra kumpela i jak praktycznie byłem o krok to jeb - nie moge mu tego zrobić i generalnie robiła z siebie taką nie zadowoloną i biedną gdzie po dwóch dniach obgadywania swojego mena i napierdalania jaki on to nie czuły jak im sie nie układa i jaka jest nieszczęśliwa oznajmiła mi ,że starają sie o dziecko.Zjebałem i wyjebałem z fejsa. Spokój.(nie żebym sie żalił :D )
Twojej dupeczce chleb na myśli jw nie spierdol tego :D

Taa hahaha zawsze mam bekę z tego, jak one w przeciągu kilku sekund potrafią zmienić nastawienie tak zupełnie "przypadkowo" :lol:

Ja pierdole, chciałem teściów zabrać na jakiś obiad albo chociaż kawę z ciastkiem a tu Gruzini zamknięci, Czesi też, Włoch wyjebane a co najgorsze opierdalają się nawet syryjscy terroryści!

@MMAkłowicz masz jakiś pomysł?

Ja pierdole, chciałem teściów zabrać na jakiś obiad albo chociaż kawę z ciastkiem a tu Gruzini zamknięci, Czesi też, Włoch wyjebane a co najgorsze opierdalają się nawet syryjscy terroryści!
Wtrącę się. Sugeruję ściągnąć więcej uchodźców, może któryś zechce pracować w "nie ich" święta.

Wtrącę się. Sugeruję ściągnąć więcej uchodźców, może któryś zechce pracować w "nie ich" święta.

Weź mi nie mów o uchodźcach. Mam ciotkę w Rzymie, dwójka dzieci. Do tej pory żyli biednie, ale godnie, mąż, też Polak, żyjący z pracy na budowie za połowe stawki włoskiej.
Teraz przyszły czasy milionów muslimów i żyją na granicy nędzy, jak ciotka straci pracę sprzątaczki(bo za parę Euro dziennie murzynka popracuje mieszkająca w piwnicy) to będą na granicy skrajnej nędzy.
Przejebanie się dzieje w Europie.

@MMAkłowicz masz jakiś pomysł?
U teściów siedzę i dopiero teraz znalazłem chwilę żeby odpisać.Na rynku sporo knajp jest otwartych,do tego "grzaniec" i miałbyś ich z głowy.W ogóle byliście gdzieś w końcu?

Jak napisać kumplowi, że teledysk który własnie wyprodukował to największa na świecie kupa jaką w tym roku widziałem?

Powiedź to jednym słowem.

Powiedziałem tak by było łagodnie:

"Stary, nie żęby teledysk był tragiczny. On po prostu jest - nie jest zły, ale też nawet nie jest dobry. Lecz ten chujowy kawałek i ta okropna laska która to śpiewa - widać, że jest promowana przez bogatego tatusia z polityki który sypną hajsem by zrobić nową giwazdę. Lecz wiesz - niech to sobie leci w MTV, VIVA POLSKA, 4FUN.tv...ale nie firmuj tego swoim nazwiskiem, ok? "

Tak chyba wystarczy.

Napisz spierdoliles to a jak, bez pozdrowień z soczystym chujem do dopy, halibut.

Napisz spierdoliles to a jak, bez pozdrowień z soczystym chujem do dopy, halibut.
\
Aż mnie korci by wrzucić dla beki tu ten teledysk. Poznacie przyszłą gwiazdę :D

Nie no - on wie, że to musi być zjebane. Najpierw zorili za 40 tys teledysk w dwa dni od zlecenia tatusia - reżyser i operator spierdolił, i teraz robili na szybko, obcninając każdemu pracownikowi gażę, drugi raz, by dało się to do TV dać. Wiadomo, że oskrowy film z tego nie mógł wyjść. Nie wina kumpla - ale jednak nie reżyser czy operator robi film, ale producent i to on odpowiada, on odbiera nagrody gdy są, on dostaje zjeby gdy są.

\
Aż mnie korci by wrzucić dla beki tu ten teledysk. Poznacie przyszłą gwiazdę :D

Nie no - on wie, że to musi być zjebane. Najpierw zorili za 40 tys teledysk w dwa dni od zlecenia tatusia - reżyser i operator spierdolił, i teraz robili na szybko, obcninając każdemu pracownikowi gażę, drugi raz, by dało się to do TV dać. Wiadomo, że oskrowy film z tego nie mógł wyjść. Nie wina kumpla - ale jednak nie reżyser czy operator robi film, ale producent i to on odpowiada, on odbiera nagrody gdy są, on dostaje zjeby gdy są.
Wrzuć.

Ale nie będziecie komentować z nazwiska wokalistki? Wrzuce do spoilera, by nikt nie wygooglał do forum jak wpisze, z tymi moimi komentarzami. Zwłaszcza, że kumpel musi to lajkować bo liczy, że typ da mu zlecenia od narodowego.
Nie będziemy.

Nie będziemy.

To łap. Sam teledysk, jak na robiony w dwa dni, bez przygotowania, ujdzie. Wkurwia ta chujowa ostrość (specjalnie taka by nie było widaćniedoskonałosci uzębienia wokalistki) ale to normalne. Jednak muzyka(znosna) i tekst(najwiekszy koszmar roku, przebija Gosie Andrzejewicz) to...no sam patrz

U teściów siedzę i dopiero teraz znalazłem chwilę żeby odpisać.Na rynku sporo knajp jest otwartych,do tego "grzaniec" i miałbyś ich z głowy.W ogóle byliście gdzieś w końcu?
Grzane i grzańce w jakiejś knajpce na Mostowej-taka wiesz robiona na "Stary Kazimierz" czyli każde krzesło z innej parafii.

@Orest nie narzekaj-znam co najmniej jedną teściową z Miechowa, która jest gorsza od twojej;)

Back