S
Scurvol
Guest
powinienes teraz w ramach pokuty wymierzyc sobie 3 razy kablem od zelazka na gola dupe, hipokryto!jak napisałem tego posta to mi się przypomniało od razu, że zmieniłem ksywę na forum i mi się głupio zrobiło![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
powinienes teraz w ramach pokuty wymierzyc sobie 3 razy kablem od zelazka na gola dupe, hipokryto!jak napisałem tego posta to mi się przypomniało od razu, że zmieniłem ksywę na forum i mi się głupio zrobiło![]()

nie mam żelazkapowinienes teraz w ramach pokuty wymierzyc sobie 3 razy kablem od zelazka na gola dupe, hipokryto!![]()

pozycz!nie mam żelazka![]()
Po co?Nie ma to jak sobie przejechac ceramicznym nozem po lapie.
Bo stalowym nie jest nowocześnie!Po co?
Grahamke kroilem i tak jakos #jamodestamaraoPo co?
Pudzian za grahamki dostał wpierdol także uważaj kolego.Grahamke kroilem i tak jakos #jamodestamarao
To przez glutenGrahamke kroilem i tak jakos #jamodestamarao

Jaką gimbazę?Po drugie żaden wp nie jest dobryLumia 920 - niezły telefonik jak na gimbazę![]()
Z bukmacherki;) Resztę dorzuciła mama.Lumia 920 - niezły telefonik jak na gimbazę![]()
Nie wiem czy jak bylem mlodszy to nie zawuwazalem takich rzeczy czy bylo po prostu inaczej. Na dobra sprawe ciezko sobie przypomniec kiedy swiat sie tak popierdolil...Wkurwia mnie, że na świętoniepodległości flagi nikt białoczerwonej na ustawiaj a teraz w imie Fancji każdy kolorowy.
Lewactwo.
Tylko lewactwo, ryby patrzące na prawo są spoko.I ryby.
Ale Asia wygrała.Ronda i Sobotta mi spierdolili kupony .Nie zdałem prawa jazdy , w szkole nic nie wskazuje abym zdał.Kurwa mać
Super , dostane z racji tego prawo jazdy , dopuszczającą z matmy i geo oraz kasę?Nie.Ale Asia wygrała.
Przestań stawiać hajs na walki i siedzieć na cohones tylko kup książki i się ucz. Nie będziesz przegrywał i jeszcze nauczysz się liczyć i czytać mapy.Super , dostane z racji tego prawo jazdy , dopuszczającą z matmy i geo oraz kasę?Nie.
Kurwa książki już mam i gówno mi dały, tak samo notatki w zeszycie i tzw.mózg , o ile tak owy mam.Hajs był z wygranej nie nowy , ale tym bardziej żalPrzestań stawiać hajs na walki i siedzieć na cohones tylko kup książki i się ucz. Nie będziesz przegrywał i jeszcze nauczysz się liczyć i czytać mapy.
Nie poddawaj sie! W koncu los sie odwroci. Bedziesz tłumokiem bez prawka za to ze stówka w kieszeni!Ronda i Sobotta mi spierdolili kupony .Nie zdałem prawa jazdy , w szkole nic nie wskazuje abym zdał.Kurwa mać
Nie martw się, na studiach 3x ciężej :)w szkole nic nie wskazuje abym zdał.
Ronda i Sobotta mi spierdolili kupony .Nie zdałem prawa jazdy , w szkole nic nie wskazuje abym zdał.Kurwa mać