GigaKozak33
Bellator Middleweight
Tutaj jest potencjał na dobry viral za granicą 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Sarara do tego filozofię układa 
Kurwa to jaja Pudziana więcej ważą!!!180cm wzrostu i 58 kilo... to już kalectwo
Pudzian by go naprawił albo połamał180cm wzrostu i 58 kilo... to już kalectwo
Raczej przebił...Pudzian by go naprawił albo połamał View attachment 100678

To jest eleganckii kawaler zawsze na klatce dzień dobry mówil!!Ciekawe czy w krwi Komara znaleziono by amfetaminę![]()
![]()
Agata bak kto to?!!!Łańcuch pokarmowy po Clout MMA
Bomba-sejczento-agata bąk-lizak-marcin najman-paweł jużwiak
Nie wiem ale się domyślam.Ciekawe czy w krwi Komara znaleziono by amfetaminę![]()
![]()
Locha spod KoninaAgata bak kto to?!!!
Połowa Warszawy była u niej na pierogach, nie gadaj że nie znaszAgata bak kto to?!!!

6 rano wracamy taxi, każdemu w kieszeni zostało po parę złotych, tylko standardowo jeden kolega bez hajsu. Wsiadamy do taxi i mówię mu po cichu, nikt nie ma hajsu, jak krzyknę "teraz" to robimy wypad z taksówki, kiwnął tylko głową. Jedziemy, już jesteśmy prawie na osiedlu może jeszcze z km do punktu docelowego, taxi powoli zwalnia na światłach, krzyczę teraz... Rozpięcie pasów i wypad z taksówki zajął mu może z sekundę, po 2 sekundach to był już z 50m od taksówki, nawet nie reagował jak wołaliśmy żeby się zatrzymał. Taksówkarz tylko się odwrócił do nas bo w dwóch siedzimy ja się śmieję, drugi kolega nie wie o co chodzi a taksówkarz pyta się czy nas pojebało
po czym zamknął już centralny zamek na dalszą część drogi. Nadmienie że jak przyjechaliśmy taxi na miejsce to gamoń już na nas tam czekał 
A gdzie potężny Matibór?

Grają w planszowke z Romanem Roko KoltonA gdzie potężny Matibór?
Każda cyganka jest zajebistaaaa G.H.I.T.A !!Pewnie mnie pojebało ale tą Czaplin wziąłbym na lewarek
Sprawdz freestreams-live1.seBracia jakiś prawilny strumyk?
Każda cyganka jest zajebistaaaa G.H.I.T.A !!

Wystarczyło odstawić Maka i wszystko cacy![]()
Bywało z tą urodą różnie![]()

![]()

BAN!!![]()