Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mocne otwarcie tego kabaretuDla mnie najman jako ekspert tam to już jest za mocno![]()
Marcin spoko gość!!Dla mnie najman jako ekspert tam to już jest za mocno![]()
Wiadomo, wy atencyjne grubasy trzymacie się razemMarcin spoko gość!!
Lubi żużel!! I piwoooWiadomo, wy atencyjne grubasy trzymacie się razem![]()
Wiem że waflował się z Pasternakiem i miał kanał ebe/lub był przydupasem prowadzącego ebe. Ale czemu naczelna onlyfansiara obrała sobie takiego cucolda, skoro jest wielu innych to nie wiem. Może chciała kukolda w swojej kategori wagowej.Skąd fenomen Lizaka? - chłop wygląda jak srający pies i waży 50kg - jest takim bumem, że mu wpierdolił jakiś freak, jedyne z czego go znam to to, że jego laska jest prostytutką a on cuckholdem.
Bo lizak to troskliwy misioWiem że waflował się z Pasternakiem i miał kanał ebe/lub był przydupasem prowadzącego ebe. Ale czemu naczelna onlyfansiara obrała sobie takiego cucolda, skoro jest wielu innych to nie wiem. Może chciała kukolda w swojej kategori wagowej.
Twoj stary tezMarcin spoko gość!!
Nie żyje 20 lat także słabo trafiłeś śmieciuTwoj stary tez
Ciężko znaleźć bardziej irytującą babę od Mariannykażdy kto ma przynajmniej te 25 lat i już poznał się na szmatach albo przynajmniej raz w życiu dupnął świruske czy goblina jasno może stwierdzić że ta cipa to niezła odklejka, dno moralne, nawet mąż pisowiec się na nią wyjebal bo wstyd
dawaj tam donald wleć z jakąś ustawą o więzieniu dla idiotow
SZTOS! Czarny kozioł i Lays cebulka zielona = 10/10Lets go!! View attachment 100674
Jakby jeszcze był w komplecie z @Dominik Durniat to bym szczytował! Czemu @Dominik Durniat tym razem nie komentuje za khadyrowskie rubelki?Sarararararara na majku, więc @zielony666 obowiązkowo będzie oglądał.
Domino w tym czasie ma u siebie dziewczyny z Dubaju!!!SZTOS! Czarny kozioł i Lays cebulka zielona = 10/10
Jakby jeszcze był w komplecie z @Dominik Durniat to bym szczytował! Czemu @Dominik Durniat tym razem nie komentuje za khadyrowskie rubelki?
Bo to brat bomby!!!Dlaczego ten pan pobił tego chippendalsa?
Chłop się umie bić na ulicy stoczył więcej walk niż ten ogórek chleba w życiu zjadł!!Tak właśnie kasuje się freaków![]()
To już nie wrócisz do jego jąder i nie napiszę byś nie wytrysnalNie żyje 20 lat także słabo trafiłeś śmieciu
No. To wszystko? To spierdalaj przygłupie!!!To już nie wrócisz do jego jąder i nie napiszę byś nie wytrysnal