seroslav
Legacy FC Flyweight
nie ale jest na fsl-stream(kropka)lu w zakladce mmaStrumyk dziś nie płynie z clout ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie ale jest na fsl-stream(kropka)lu w zakladce mmaStrumyk dziś nie płynie z clout ?
Przecież strumyk już od dawna nie daje Fame/HL/Clout.Strumyk dziś nie płynie z clout ?
Kurczak ryż i kreatyna zrobią ze mnie skurwysyna skurwieluPrzecież strumyk już od dawna nie daje Fame/HL/Clout.
Co tam dziś grubasie wpierdalasz? Musi być coś ekstra, bo sa dwa wydarzenia więc porcja musi być podwójna
Czyli dziś na sportowo, tylko kryształ rozsypany.Kurczak ryż i kreatyna zrobią ze mnie skurwysyna skurwielu
Ty to jednak nie głupi jesteś. Sąsiedzi kłamią.Czyli dziś na sportowo, tylko kryształ rozsypany.
Są. SuperMario i Fericze vs Karwat.A dwie pierwsze walki te kurwy tez za pieniadze?Nie ma frifajtow?
Hajto?Są. SuperMario i Fericze vs Karwat.
Na majku dziś Matuszczak, Hajto i Kornik![]()
Długów z 14 baniek za żetony to co ma chłopisko zrobićHajto?![]()
O 20 start walk, dwie pierwsze za friko, a potem znów pewnie studio.@Dawid _Ozdoba-Legenda oznacz jak się zacznie pierwsza walka, bo pewnie studio będzie z godzinę albo nawet 1,5
walczy z alkohlizmem xdA goha walczy ?!
Nie będzie walki tej małej kurwy z nią ?walczy z alkohlizmem xd
Goha wjezdza po 3 piwoszkach i gasi suke gutgut jesssA goha walczy ?!
Uważaj żeby sie chuj nie wysadziłJuż w uberku ciapaty mnie wiezie
Jest gdzie w tv dziś fury czy tylko streamBakole pożyczył spodenki od piżamy od Franciszka Mokebe.
Strumyk albo DAZN za w chuj kasyJest gdzie w tv dziś fury czy tylko stream
DAZN dało w PPV za ponad 40 złJest gdzie w tv dziś fury czy tylko stream
O 20 start walk, dwie pierwsze za friko, a potem znów pewnie studio.
malik, czy bratan?Już w uberku ciapaty mnie wiezie
a na diskordzie nie ma??@Dawid _Ozdoba-Legenda masz streama mordo?
@Dawid _Ozdoba-Legenda masz streama mordo?
Macie strima w pierwszym poście na tej stronieChcialem legalnie kupic i wesprzec patologie, ale sie nie da - no kurwa.
Ma ktos strumyk?