Warszawski Antek
KSW Featherweight
Do tej pory go pieczeKto dymał Rafalalę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do tej pory go pieczeKto dymał Rafalalę?
Rafalale to Fabijanski ale tu chodzi o Labryge, który poszedł do transa ale nie ruchał bo się zorientował na miejscu, że trans.Kto dymał Rafalalę?
Mocno niewykorzystany potencjał, Belmondziaka powinni sciagnac do frikow.![]()
Był pierwszym celebrytą
Na walkę z mahatmąMocno niewykorzystany potencjał, Belmondziaka powinni sciagnac do frikow.
Jak ruchał to pół biedy, gorzej jak był ruchany lub kręcił wiosłemRafalale to Fabijanski ale tu chodzi o Labryge, który poszedł do transa ale nie ruchał bo się zorientował na miejscu, że trans.
Albo z Fabijanskim o tytuł suchego szwagraNa walkę z mahatmą
Mahatma? A no to komu? Po co to potrzebne?Na walkę z mahatmą
Sztywniutkie, konfidentom chuj do dupy.Omielanczuk z Penisem jakie zasady?
boks w małych, ale jak Denis 2 razy kopnie, to wchodzi MMA.Omielanczuk z Penisem jakie zasady?
Bukmachersko jakby szukac underdogow, to moze właśnie ten przygłup Mario i Fericze.Moje typy:
Omielańczuk
Najman
Labryga
Nikita
Sarara
Remi
10
Lizak
Gawronek
Bobek
Karwat
Super Mario
Specjalni zawodnicy to i zasady specjalne...boks w małych, ale jak Denis 2 razy kopnie, to wchodzi MMA.
Mocno niewykorzystany potencjał, Belmondziaka powinni sciagnac do frikow.
Pierwszy raz obejrzę patogalę (jeżeli ktoś poratuje linkiem), bo chcę zobaczyć, jak Omielańczuk na cyklonie zabije penisa rozrabiakę.
+ narkotyki. Ale to jest prawdziwy artysta, odklejony w chuj, a nie jakieś hiphopolo i plastik jak Kizo, Żabsą i inne cwele. Belmondziaka jest takim artystą, że rucha transy.Ja pierdole, gość ma żółte papiery widać od razu
I pije wodę z wanny+ narkotyki. Ale to jest prawdziwy artysta, odklejony w chuj, a nie jakieś hiphopolo i plastik jak Kizo, Żabsą i inne cwele. Belmondziaka jest takim artystą, że rucha transy.
+ narkotyki. Ale to jest prawdziwy artysta, odklejony w chuj, a nie jakieś hiphopolo i plastik jak Kizo, Żabsą i inne cwele. Belmondziaka jest takim artystą, że rucha transy.
Będą tam linki przeklejane z Cohones?masz na obu stronach juz :PP
Boks jest dla sezonowców/napływowców.Będą tam linki przeklejane z Cohones?
Co dziś będzie pite i jedzone? Będziesz później boks oglądał?