Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bad Boy z mocnym przesłaniem.
Sam opis na fb to to, że polska słynie z organizowania takich walk. A w środku, ze starcie teściowej z niedoszłą synową. Na fb ludzie beke mają, oznaczają znajomych z dopiskiem że ty tez powinieneś napierdalać się z teściową.Ale piszą dobrze czy źle?
![]()
Bad Boy z mocnym przesłaniem.
Nie wierzę. To jest tak ekstremalny poziom odklejenia od rzeczywiście, że aż mnie to fascynuje. To jest idealna persona do świata freakow. Normalny człowiek jak coś odpierdoli to się wstydzi, stara ukryć, ale nie Denis - on się delektuje swoimi przypalami
Na twitchu są basieniary.Nie wierzę. To jest tak ekstremalny poziom odklejenia od rzeczywiście, że aż mnie to fascynuje. To jest idealna persona do świata freakow. Normalny człowiek jak coś odpierdoli to się wstydzi, stara ukryć, ale nie Denis - on się delektuje swoimi przypalami
Tam są ogromne potrzeby... Takie nazwijmy bytu... Najpierw trzeba ugasić pragnienie, nałogi na to idzie najwięcej pieniędzy, druga sprawa to te patusy są tak wychowane że cały czas coś dostają i im się po prostu należy... Nic tylko przy pierwszej lepszej okazji wyj#bać w pysk takiemu patusowiZastanwia mnie jedno, czy ta rodzina Magiców nie może kupić sobie domu / fajnego mieszkania skoro tyle koszą $ za walki?
Nie mogę z tego, że wynieśli Ciota na noszach do coffin dance'a
Tucznik w latach szczytu kosił ze strimów kilkanaście tysięcy pln/msc albo nawet 15k jednorazowo(rekord), zanim powstało fame mma. Mimo to udało mu się trafić do mamra 2x za pierdołę oraz prawdopodobnie dożywotnio zaprzepaścić sobie szansę na ponowne zarobienie takiej kasy jak kiedyś.Tam są ogromne potrzeby... Takie nazwijmy bytu... Najpierw trzeba ugasić pragnienie, nałogi na to idzie najwięcej pieniędzy, druga sprawa to te patusy są tak wychowane że cały czas coś dostają i im się po prostu należy... Nic tylko przy pierwszej lepszej okazji wyj#bać w pysk takiemu patusowi
Dokładnie tak jak piszesz, nie będę narzekał ale żeby zarobić takie spoko pieniądze na życie to cały miesiąc pracuje od rana do wieczora, brak czasu dla rodziny, dla siebie, na treningi.... A taki ściek na streamach zarabia duże pieniądzeTucznik w latach szczytu kosił ze strimów kilkanaście tysięcy pln/msc albo nawet 15k jednorazowo(rekord), zanim powstało fame mma. Mimo to udało mu się trafić do mamra 2x za pierdołę oraz prawdopodobnie dożywotnio zaprzepaścić sobie szansę na ponowne zarobienie takiej kasy jak kiedyś.
Cóż za.piekny.wieczor to był - nie zapomnę go nigdy.
Idioci z #bekones sami się wyjaśniają zaglądając innym do portfela - ok biedne kurwy, przykro mi też że wam nie wyszło
Stream był piękny, nie działało to gówno nigdzie.
Niech się tylko zaksięguje ta transakcja i ChatGPT mi napiszę wniosek o chargeback bo mi się nie chce.
Da się tu jakoś usunąć konto czy trzeba jebnac pastę o administracji Ala wykop style?
Tak jak mówię idę to wszystko rozbiegac bo dawka patologii krytyczna wczoraj.
Dość, proszę usunąć moje konto.
Ale przecież to ty żulisz o zwrot kilku zł i jeszcze się tym chwaliszChargeback napisany I dziś będzie hajsik a wy jak tam dalej kurwy każda zlotowke liczycie?
Aha, dobrze wiedzieć, dzięki za info adi.J też mam wszystko za darmo.
Prawie
Oprócz twojej matki
Jebana kurwa się ceni xd
Za to ty przekaz swojej że ja dam radęNie ma sprawy, przekaz matce że dziś nie dam rady.