miszczswiata92
Shark Fights Featherweight
Gdzie jest kubełek KFC z podpisem that's racist? Nie o takie cohones nic nie robiłemIzu to ma taką mowę w języku polskim jak go pierwszy raz usłyszałem w tv... to miałem wrażenie że jest dubbingowany...
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie jest kubełek KFC z podpisem that's racist? Nie o takie cohones nic nie robiłemIzu to ma taką mowę w języku polskim jak go pierwszy raz usłyszałem w tv... to miałem wrażenie że jest dubbingowany...
![]()
![]()
![]()
Ale to był duży komplement... bo taki czarnoskóry Polak z Gujany (Afro-Amerykanin???) Brian Scott znany z tv i radia jak mówi po polsku to nie mam tego odczucia jak miałem co do Izu, a wtedy to nie wiedziałem że to urodzony w Szczecinie Polak, tylko pochodzenia Nigeryjskiego, bo się tak wypowiadał z taką bardzo dobrą polszczyzną, co nasi pięściarze nie posiadają...Gdzie jest kubełek KFC z podpisem that's racist? Nie o takie cohones nic nie robiłem

Ale ja to wszystko rozumiem - Izu pięknie raz zaorał Polsat kiedy próbowali go podpuścić jakimiś pytaniami o rasizm ;) Izu to prawdziwy Polak rodak i mi było szkoda jak przegrał z Różańskim (gdzie wcześniej bił Breazela jak worek, brakło tylko pary - lamusy nie znajo)Ale to był duży komplement... bo taki czarnoskóry Polak z Gujany (Afro-Amerykanin???) Brian Scott znany z tv i radia jak mówi po polsku to nie mam tego odczucia jak miałem co do Izu, a wtedy to nie wiedziałem że to urodzony w Szczecinie Polak, tylko pochodzenia Nigeryjskiego, bo się tak wypowiadał z taką bardzo dobrą polszczyzną, co nasi pięściarze nie posiadają...![]()
Te same odczucie mam co do niego. Pamiętam ten wywiadAle ja to wszystko rozumiem - Izu pięknie raz zaorał Polsat kiedy próbowali go podpuścić jakimiś pytaniami o rasizm ;) Izu to prawdziwy Polak rodak i mi było szkoda jak przegrał z Różańskim (gdzie wcześniej bił Breazela jak worek, brakło tylko pary - lamusy nie znajo)
dawno dawno temu nasze drogi mogły się skrzyżować na lidze k1 federacji Iska w Środzie Wielkopolskiej. Całe szczęście dla Izu drabinka inaczej się ułożyła bo mogło by nie dojść do walki z Breazelem i Różańskim