Roshi
Roshi
Najkrótsza walka w karierze, a największe obrażenia. Coś tam Andrzej trafił w tym parterze mimo skulenia się przez Marcinka.
synu patrz jaki kurwa debil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najkrótsza walka w karierze, a największe obrażenia. Coś tam Andrzej trafił w tym parterze mimo skulenia się przez Marcinka.

On już po 2 przeszczepach chyba. Oczywiście za free. Dobra antyreklamaChłopie lepiej se przeszczep włosów zrób wojownik po chuju z ciebie.
i wiadomo kto kupuje per per wiu... tragediaU mnie to samo, wyjebało streama w momencie wyjścia do pierwszej walki i już nie mogłem się później nawet zalogować

Jest potężne OŚWIADCZENIE
Organizacja dwudniowej konferencji wraz z wieczornym bankietem z występem jakiejś gwiazdki naszej estrady i zakwaterowaniem na 1000 osób w hotelu klasy Mariott/Hilton w Polsce to około 2,5mln złZastanawiam się ile $$$ zapłacił KLAŁT hotelowi Marriott za wszelkie te usługi - zakwaterowanie, wyżywienie, wynajem sal konferencyjnych itp.
Ciekawe jaki to może być pułap... 100 kafli? 200? Więcej? Trochę ludu tam było
Ja za to poćpany nie pale kurtkami w piecu i nie biegam po lasach po grzybachi wiadomo kto kupuje per per wiu... tragedia![]()

Ja za to poćpany nie pale kurtkami w piecu i nie biegam po lasach po grzybach![]()
1250zł na łeb za dobę, trochę sporo biorąc pod uwagę skalę.Organizacja dwudniowej konferencji wraz z wieczornym bankietem z występem jakiejś gwiazdki naszej estrady i zakwaterowaniem na 1000 osób w hotelu klasy Mariott/Hilton w Polsce to około 2,5mln zł
Tutaj mówimy o całkowitym wykorzystaniu powierzchni hotelu - sale konferencyjne, sale wykładowe, posiłki w ciągu dnia (śniadania, lunche, przerwy kawowe, bankiet do rana z pełną obsługa). Jeśli przyrównasz to do samego wynajmu pokoju na dwie dobry to może i dużo ale tutaj jest w pakiecie o wiele więcej. Plus w Polsce jest jedynie kilka miejsc gdzie można zorganizować taka konferencje (sale konferencyjne i sala bankietowa!) mające duża bazę noclegowa (jak mówimy o 1000 osób to cześć gości noclegi musi mieć w innych hotelach ale jest to wliczone w cenie napisane powyżej). Jak taka konferencje organizuje się poza Warszawa to cena jest troszkę niższa. W ostatnich latach pracowałem przy organizacji tego typu imprez w Łodzi (Andels), Arłamów, Ossa (jeszcze przed remontem), Czarny Potok + pijalnia w Krynicy, Gołębiewski Wisła oraz Karpacz (tam jest najbardziej komfortowo wg mnie bo wszystko można mieć w jednym miejscu, 880 pokoi) oraz w Sopocie Grand + Sheraton. Różnice względem Warszawy były w granicach 7-8%.1250zł na łeb za dobę, trochę sporo biorąc pod uwagę skalę.
Tutaj mówimy o całkowitym wykorzystaniu powierzchni hotelu - sale konferencyjne, sale wykładowe, posiłki w ciągu dnia (śniadania, lunche, przerwy kawowe, bankiet do rana z pełną obsługa). Jeśli przy równiejsze to to samego wynajmu pokoju na dwie dobry to może i dużo ale tutaj jest w pakiecie o wiele więcej. Plus w Polsce jest jedynie kilka miejsc gdzie można zorganizować taka konferencje (sale konferencyjne i sala bankietowa!) mające duża bazę noclegowa (jak mówimy o 1000 osób to cześć gości noclegi musi mieć w innych hotelach ale jest to wliczone w cenie napisane powyżej). Jak taka konferencje organizuje się poza Warszawa to cena jest troszkę niższa. W ostatnich latach pracowałem przy organizacji tego typu imprez w Łodzi (Andels), Arłamów, Ossa (jeszcze przed remontem), Czarny Potok + pijalnia w Krynicy, Gołębiewski Wisła oraz Karpacz (tam jest najbardziej komfortowo wg mnie bo wszystko można mieć w jednym miejscu, 880 pokoi) oraz w Sopocie Grand + Sheraton. Różnice względem Warszawy były w granicach 7-8%.

Roshi, chłopie. Jak Ty to zrobiłeś ze w dwa lata nastrzelales 24 tys komentow?

dziękuję za infoOrganizacja dwudniowej konferencji wraz z wieczornym bankietem z występem jakiejś gwiazdki naszej estrady i zakwaterowaniem na 1000 osób w hotelu klasy Mariott/Hilton w Polsce to około 2,5mln zł
Roshi, chłopie. Jak Ty to zrobiłeś ze w dwa lata nastrzelales 24 tys komentow?
Czy to Twoje źródło dochodu czy jak?
Z ciekawości policzyłem sobie to musiałeś pisać jakieś 30 postów dziennie![]()
Przynajmniej zbliżony wiekowo...Bartman jak rozjebie 60-letniego Hajto VS ten piłkarz III-ligi co rozkurwił Pudziana.
Siatkówka VS Piłka Nożna
I Pudzian VS Hajto
Macie piękny matchmaking

i Lexy

Serio Ci to potrzebne do szczęścia? Wystarczy, że łysy pulpet siadł po 15 sekundach.W której minucie dokładnie Bartman udusił Hajtę? Ma ktos wyniki z czasami skończeń?
Masz bana na Jutuba i nie możesz sobie odpalić walki i sprawdzić?W której minucie dokładnie Bartman udusił Hajtę? Ma ktos wyniki z czasami skończeń?
2x zrobić "1 Wentę" w karierze, czyli przegrać po 15 sekundach...to tylko Marcin może robić takie rekordy!!!Ja pierdole analizują walkę Najmana w jaki sposób Fonfara ma wykorzystać jego błędy i wygrać
WALKĘ NAJMANA ANALIZOWAĆ![]()

Izu to ma taką mowę w języku polskim jak go pierwszy raz usłyszałem w tv... to miałem wrażenie że jest dubbingowany...Bzdura... Izy jednak urodziny i wychowany w Polsce. Lexy zaciąga i jest tępa jak but. Można Izu lubić,.nie lubić, czasem jebnie hipokryzją ale dla mnie ma dożywotni props za wywiad w TVN.