Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Jak dziadek ogra młodego byczka to można zamykać cyrk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Labryga imo większe szanse ma na spelnienie marzen niz TanculaLabryga marzy o UFC tak jak Tańcula o KRS
Bez jaj. Młody typ a walczy we frikach zamiast z zawodowcami. Jakie UFC... On ma na UFC takie szanse jak całe cohones.Labryga imo większe szanse ma na spelnienie marzen niz Tancula
Giga czad ? co ten grubas pierdoli ? wyjaśni mi ktoś definicje dla prostego spaślaka jak ja ?
A teraz pomyśl , że nafurany BUR jako dyrygent ?!Rozpierdala mnie ta orkiestra![]()
Jak niedawno pokazali Phelpsa gdy wręczał Polakowi medal na MŚ... to wyglądał szczupło... teraz to pewnie mało już tych kalorii pochłaniaPhelps robił 70-80km na basenie dziennie, a Ty pierdzisz w fotel![]()

Byku - masz legalny czy ten od Boga Streamingu @PIR - jakbyś od niego miał to byś takich bredni nie gadał - działa lepiej niż legalny i ogarnął mojemu ziomkowi, który miał problemy z legalnym.Kurwa, strim mi padł
Stary jest naprawdę dobry jak na swój wiek. Dużo potrafi on chyba trenował k1 i to konkretnieStary ręce opuszczone, a Labryga nie może ciosu i tak zadać, bumisko jak chuj.